AROISTUL ANULUI
Moderator: costy84
- florian
- Membru legendar

Re: AROISTUL ANULUI
Si eu sunt de acord cu George. aceste trebuie sa fie criteriile de desemnare si departajare. cat de bine s-a strans un surub sau cat de repede sau incet s-a restaurat un ARO este mai putin important.
- niscu
- Membru de elita

Florian, mai are un merit George , pe langa felul in care combate,..faptul ca ne-a facut pe noi doi sa fim de acord in aceasta problema
[ cu toate ca mie imi placea discutia
] Oricum faptul ca un astfel de premiu va purta girul clubului cred ca e de natura sa bucure pe toata lumea , asa ca ,..sa fie intr-un ceas bun ! 
Last edited by niscu on 18 Feb 2013, 15:28, edited 1 time in total.
Pasiunile ne definesc,ne apropie si ne fac sa nu imbatranim degeaba !
- florian
- Membru legendar

raman la parerea mea ca uneori, desi gandim la fel, exprimarea de tip SMS creeaza confuzii.
- George
- Administrator

multumesc, domnilor. ridic ofrandele, deja...
va tin la curent cu rezultatul sedintei.
va tin la curent cu rezultatul sedintei.
ARO CLUB ROMANIA
- florian
- Membru legendar

asteptam cu nerabdare deliberarea ACR.
-
ubu
- Membru Devotat

Cand l-a aruncat, direct rechinu' l-a mancat. In doua l-a rupt.
- niscu
- Membru de elita

..placut, emotionant si revigorant .! Se pare ca masina asta a reusit sa-si convinga proprietarii , sau ..ma rog, pe cei care au infiat-o , ca trebuie sa-i viziteze tara. ca amintirile pe care le vor avea din Romania vor fi de departe mai vii si mai perene decat cele date de piatra mainii inflorita"din nisip ...si nu i-a pacalit doar ca sa mai ajunga odata acasa. Chiar asa e !
Pasiunile ne definesc,ne apropie si ne fac sa nu imbatranim degeaba !
- niros
- Membru

Păcat ca nu se încadrează calendaristic, dar eu am rămas impresionat de realizarea făcută de colegul nostru,ama27 împreuna cu prietenii lui, in călătoria lor de peste 170000 de km, arătând lumii ca mașina noastră prea iubita, ARO refuza sa moara sau sa fie lăsată uitării. Precum si călătoria colegilor noștri din America de Sud nu poate fi ignorată. Poate totuși pe lângă acest premiu de Aroistul anului am putea sa specificat si un premiu, sau titlu pentru asemenea activități.
CT96ARC Spartana
- florian
- Membru legendar

Sa nu uitam si de aceasta nominalizare !!
- florian
- Membru legendar

Cred ca aceasta nominalizare , desi importanta, a ramas in plan secundar. Moderatorii , asteptam suport.
- florian
- Membru legendar

Totusi, cred ca ar trebui sa inceapa macar nominalizarile ...
- florian
- Membru legendar

Tacere....
- George
- Administrator

Tacere, poate si pentru ca majoritatea "aroistilor" ( si aici ma refer la peste 90% dintre cei pe care ii vezi inscrisi pe forum) este reprezentata de "tastaturisti", ca sa zic asa. In acest moment, din pacate, cu regret o spun, ACR inseamna fix 4 persoane. Iar una este pe cale sa se piarda...
Stii florian, la un moment dat devine obositor sa te lupti cu morile de vant. Si oricat de entuziast ai fi la inceput de drum, cand vezi rezultate doar atunci cand faci cu mana ta ceva, devine frustrant sa mai faci ceva bun si pentru altii. Uite asa se transforma si oamenii buni in egoisti...si asta nu pentru ca vor sa fie asa, ci doar pentru ca se mai satura sa faca lucruri pentru altii, iar acei altii doar sa se uite, sa comenteze, si sa dea cu pietre.
Personal sunt din 2006 pe metereze, iar in ultimii 2-3 ani nu m-am mai agitat deloc. Nu ti se pare ciudat ca perioada asta coincide cu perioada in care ACR s-a cam oprit din evolutie?!
Ma rog, poate nu esti tu cel mai potrivit sa raspunzi la intrebarea asta, tocmai pentru ca ai venit fix pe aceasta "decadere", dar iti pot spune atat eu, cat si destui de pe aici, ca am avut si vremuri mai bune. Vremuri in care credeam, speram, cheltuiam, pierdeam nopti, implicam prieteni care nu aveau treaba cu ARO. Nu stiu cati dintre cei de pe aici ar fi dispusi sa treaca prin ce am trecut unii dintre astia mai vechi de pe aici, dar cred ca poti deduce si singur, numarul lor. Daca aia cativa am incetat sa mai facem, a incetat sa se faca ceva. Ce inseamna asta?! Pentru mine este un mare semn de intrebare...si o mare dezamagire, in acelasi timp.
Cat despre "aroistul anului", personal l-as nominaliza pe Dan Popescu, Ama si tudop. Dar, daca stau bine sa ma gandesc, vazand cam ce inseamna "miscarea aro" de pe aici sau de prin alte parti din tara, si incercand sa fiu in ton cu toti "aroistii", as putea sa ma intreb si eu: ce au facut cei mentionati, au facut-o pentru Aro, sau pentru ei, personal?! Si spun si de ce gandesc asa: nu cred ca vreunul din cei mentionati ar avea vreo tresarire ca ar fi primit vreo diploma, ceva, de la ACR. Daca gresesc, sper sa nu dea cu pietre lumea, iar cei trei se pot apara, evident. Este doar o presupunere personala, bazata numai pe supozitii.
Stii florian, la un moment dat devine obositor sa te lupti cu morile de vant. Si oricat de entuziast ai fi la inceput de drum, cand vezi rezultate doar atunci cand faci cu mana ta ceva, devine frustrant sa mai faci ceva bun si pentru altii. Uite asa se transforma si oamenii buni in egoisti...si asta nu pentru ca vor sa fie asa, ci doar pentru ca se mai satura sa faca lucruri pentru altii, iar acei altii doar sa se uite, sa comenteze, si sa dea cu pietre.
Personal sunt din 2006 pe metereze, iar in ultimii 2-3 ani nu m-am mai agitat deloc. Nu ti se pare ciudat ca perioada asta coincide cu perioada in care ACR s-a cam oprit din evolutie?!
Ma rog, poate nu esti tu cel mai potrivit sa raspunzi la intrebarea asta, tocmai pentru ca ai venit fix pe aceasta "decadere", dar iti pot spune atat eu, cat si destui de pe aici, ca am avut si vremuri mai bune. Vremuri in care credeam, speram, cheltuiam, pierdeam nopti, implicam prieteni care nu aveau treaba cu ARO. Nu stiu cati dintre cei de pe aici ar fi dispusi sa treaca prin ce am trecut unii dintre astia mai vechi de pe aici, dar cred ca poti deduce si singur, numarul lor. Daca aia cativa am incetat sa mai facem, a incetat sa se faca ceva. Ce inseamna asta?! Pentru mine este un mare semn de intrebare...si o mare dezamagire, in acelasi timp.
Cat despre "aroistul anului", personal l-as nominaliza pe Dan Popescu, Ama si tudop. Dar, daca stau bine sa ma gandesc, vazand cam ce inseamna "miscarea aro" de pe aici sau de prin alte parti din tara, si incercand sa fiu in ton cu toti "aroistii", as putea sa ma intreb si eu: ce au facut cei mentionati, au facut-o pentru Aro, sau pentru ei, personal?! Si spun si de ce gandesc asa: nu cred ca vreunul din cei mentionati ar avea vreo tresarire ca ar fi primit vreo diploma, ceva, de la ACR. Daca gresesc, sper sa nu dea cu pietre lumea, iar cei trei se pot apara, evident. Este doar o presupunere personala, bazata numai pe supozitii.
ARO CLUB ROMANIA
-
ubu
- Membru Devotat

poate participarea/implicarea la iesiri/intalniri ar fi minimul necesar pentru a se considera cineva aroist.
se pare ca traim vremuri cam grele care ne impiedica pe multi. aici sunt mai putini tastatoristi de meserie decat in alte parti, sa vedem si asta. nu e dracul asa negru. pe sfarsitul lui 2013, cele mai frumoase iesiri din ro au fost facute de aroisti, de altele nici macar nu am auzit, doar din alea, 3 japoneze la gratare.
cu tot pesimismul, tot cea mai misto adunare este.
se pare ca traim vremuri cam grele care ne impiedica pe multi. aici sunt mai putini tastatoristi de meserie decat in alte parti, sa vedem si asta. nu e dracul asa negru. pe sfarsitul lui 2013, cele mai frumoase iesiri din ro au fost facute de aroisti, de altele nici macar nu am auzit, doar din alea, 3 japoneze la gratare.
cu tot pesimismul, tot cea mai misto adunare este.
Cand l-a aruncat, direct rechinu' l-a mancat. In doua l-a rupt.