INVENTII SI INOVATII

Cutii de viteze si transfer, planetare, ambreiaje, diferentiale. Tipuri, reparatii, modificari.

Moderators: mariusjaz, socratee

Post Reply
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

INVENTII SI INOVATII

Post by pantelimon »

CASA MODIFICI O MASINA 4X4 CUM TE TAIE CAPUL  \:/  BINE E SA LUCREZI INTAI SI INTAI SA VEZI SA INVETI SA AFLII CE SI CUM CINE E CEL MAI TARE IN MATERIE DE 4X4 CE AVANTAJE SI CE DEZAVANTAJE ATRAGE DUPA SINE ORICE INOVATIE IN DOMENIU EU AM EVITAT PE CAT POSIBIL SA MA PUN CU FLEXUL PE O MASINA SI SA-MI LAS AMPRENTA PE NUSH CE AUTOMOBIL  :-@ POATE DIN MULT RESPECT FATA DE FABRICANT,RESPECT CARE ZIC EU CA MI-A FOST INFIPT PRIN VENE DE BATRANI PE LANGA CAR M-AM INVARTIT PUSTI FIIND, IMI PLACE SA SAVUREZ ORICE PAS INAINTE AL TEHNOLOGIEI IN MATERIE DE AUTO MA LASA RECE INSA ELECTRONICA,NU O INTELEG INCA POATE CA AM CAPU MAI PATRAT SI NU STIU CE CAUTA PA UN AUTOMOBIL CAND DE FAPT LOCUL EI ESTE INTR-UN TELEVIZOR BRUHHUU SCAPANE DOAMNE DE EA.LASA AUTOMOBILUL SIMPLU FARA ATATA COMFORT CARE SIGUR O-SA NE FACA NISTE CRETINI,FUNCTIILE CREERULUI NOSTRU SE VOR DIMINUA DIN CE IN CE.

CRED CA AM SA INCERC SI EU PANA LA URMA O TRAFORARE SA VAD CAT DE INVENTIV SANT CAT DE TARE MA
DUCECAPU

AM PUS POZE CU ACEST AUTOMOBIL PENTRU CA ZIC EU ESTE CAMPION IN CE PRIVESTE FEL SI FEL SI TOT FELU DE ACCESORII CARE MAI DECARE MAI FATOASE MAI LUMINOASE SI DE  :)>- AMERICA FRATE AMERICA E DIPARTE PISTE A MARI CUM CANTAU LA LICEU COLEGII MEI MACEDONENI  IN PRACTICA LA DESPANUSAT PORUMB
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by pantelimon on 14 Feb 2008, 10:34, edited 1 time in total.

George
Administrator
Administrator

Re: INVENTII SI INOVATII

Post by George »

cel mai tare din parcare! nea george,mecanic de jip...  :-j :-j :-j :-j
vrei sa iei shunca din fasole,bre? altora care s-au chinuit atata,si cu site-uri,si cu forumuri...?!  b-(
ARO CLUB ROMANIA
maiden
Membru de elita
Membru de elita

Post by maiden »

Ce-i faci bre, il faci M?!?!  ;D ;D ;D
don't forget kids..the more posts you have the bigger your penis gets !

Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
mihai aro
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by mihai aro »

nenea, vreau si io neste ciucalata, ia zi un pic daca tot esti cu amortizoarele in mana crezi ca ar merge si pe un 243 fata si spate (eventual cu mici modoficari )

pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

keo a scris:       

cel mai tare din parcare! nea george,mecanic de jip...   
vrei sa iei shunca din fasole,bre? altora care s-au chinuit atata,si cu site-uri,si cu forumuri...?! 

:-j nea keo e doar un client vechi de al meu care nu concepe ca nu mai vreau sa ma mai ocup si de fitoase v-am mai zis dealtfel si nu casa ma laud mesteream pa la dastea cand mai toata lumea nu stia decat de service magheru.

amortizoare pe 244 merg bre sigur  :-@  poti sa pui si de toyota cin te tine?bani sa ai 
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Lungimea lor trebuie sa fie la fel sau destul de apropiata. Sistemul de prindere se adapteaza altul. Atentie daca se sudeaza la amortizor alta prindere, trebuie in apa rece restul amortizorului pentru ca se incinge uleiul si se duc si simeringurile din el. 
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

;D pai ce bre giorgiene sudezi cale ferata de tramvai? dai sudura incetisor asa cate putin ca nare nimic si sincer as pune alte alea de pa la masinile atea pa ARO de ex:bara stabilizatoare,tirantii aia zdraveni servo directia  nu amortizoarele  :-@  merg si alea de sibiu super eu am fost foarte multumit de calitate pret,decate ori mi-am pus pa masini nu mi-au facut probleme sa curga sau sa nusi faca treaba
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

::)
silvester
Membru
Membru

Post by silvester »

georgenis wrote: Atentie daca se sudeaza la amortizor alta prindere, trebuie in apa rece restul amortizorului pentru ca se incinge uleiul si se duc si simeringurile din el. 
Asa o fi, dar daca sudezi cu amortizorul in apa, zona sudata se raceste foarte repede. Si ajungem la structuri de calire in material. Astea se cam crapa, nu-s bune la solicitarile pe care le ai acolo.
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Se sudeaza cu alt fel de electrozi si cu argon. Eu am vazut la cineva de la Brasov.
silvester
Membru
Membru

Post by silvester »

Nu se poate suda oxiacetilenic (sau nu recomand) din cauza incalzirii puternice. Argonul e minunat, mai ales daca stii din ce material este piesa. Electric manual merge foarte bine cu NIBAZ65 dar, fiind electrozi bazici, iti trebuie sursa in curent continuu. In lipsa dai cu supertitu' fin. In toate cazurile dai cate putin si lasi sa se raceasca natural (fara apa). Utila ar fi o creta termocrom, dai pe piesa si vezi cand se schimba culoarea. Creta sa nu fie pentru o temperatura mai mare de 150 grade, ca e degeaba.

Post Reply