impozit pe "orice"

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

impozit pe "orice"

Post by tarzy »

hai ca astia au luat-o razna rau de tot

http://www.romanialibera.ro/a118311/de- ... video.html

De la 1 martie, impozit pe cadouri (VIDEO)
Rl online
Marti, 19 Februarie 2008
Din luna martie, vor fi taxate de stat si sumele acordate cu ocazia sarbatorilor de Paste, prima de Craciun sau cadoul de 1 Iunie pentru copil, informeaza NewsIn. Se va plati impozit si pentru abonamentele de telefon sau pe mijloacele de transport in comun pe care le primim de la serviciu. Decizia a fost luata de Ministerul Muncii si a aparut in Monitorul Oficial.

Ministrul a decis sa extinda numarul veniturilor pentru care atat angajatul cat si angajatorul sunt nevoiti sa plateasca impozit. Astfel, patronii vor plati 19,5% din
valoarea veniturilor suplimentare oferite angajatilor, iar acestia vor suporta 9,5%. Toate aceste sume vor ajunge la bugetul asigurarilor sociale. Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, sustine ca a decis sa marireasca numarul veniturilor impozitate pe motiv ca bugetul asigurarilor sociale are nevoie de mai multe fonduri in conditiile in care pensiile au fost majorate.

In categoria veniturilor care vor fi impozitate intra sumele acordate cu ocazia iesirii la pensie, premiile anuale oferite sub diferite forme, sumele pentru plata cu ora sau pentru garzile si indemnizatiile clinice acordate cadrelor medicale. La fel, toate cadourile in bani oferite de angajatori cu ocazia Pastelui, Craciunului sau a altor sarbatori, cadourile oferite copiilor angajatilor vor fi impozitate. Nu vor fi scutiti de plata nici cei care primesc indemnizatii ca participa la consilii de administratie sau la sedinte ale unor comisii din institutii publice.

Aproape o treime din valoarea acestora va merge catre contributia la sigurarile sociale. Toate acestea dovedesc inca o data, asa cum arata un studiu facut public la inceputul lunii, ca desi au printre cele mai mici salarii din Europa, romanii platesc asigurari sociale mari in comparatie cu alti europeni. Chiar si asa, sumele care se strang la bugetul asigurarilor sociale sunt mici in comparatie cu veniturile altor tari europene.

guvern de rahat ..... liberali lu' Peste .... nici macar comunisti lu' Iliescu nu au avut atat tupeu

sa fiu al dreaqu daca in tara asta merita sa faci ceva legal .... o sa ajungem ca inainte de 98 .... sa fim platiti numa la plic
Last edited by George on 22 Feb 2008, 23:01, edited 1 time in total.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

SERGHEI
Banat
Banat

Re: impoit pe "orice"

Post by SERGHEI »

Pai tu faci ceva legal??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    Ce teapa ai luat..... :-j :-j :-j :-j :-j :-j
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

eu fac TOTUL legal

ma complac in "confortul" de lefegiu

da .... nu cred sa mai dureze mult
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Re: impzoit pe "orice"

Post by ydaniel »

nu-mi vine sa cred!in evul mediu se punea ''taxa pe fumarit''-taxa pt fiecare cos al casei.vor impozita si bursele/primele acordate sportivilor? ???
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita

alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

da si daca pui vopsea noua pe barca si noul look va fi impozitat. TOTUL! :-L
happily mending an Aro 320 D127
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

la ''minciunile'' de la ora 19 am auzit ca s-a renunta la aceasta ''lege''. ???
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

BINE ATI VENIT ÃŽN UE!!!  ;D Da, in UE se impozeaza TOT! De la primele sportivilor, pana si la câine, pisica, cadouri, mosteniri, tot, tot, tot! De unde credeti ca se tin asa multe State aiurea în viata? Ca de exemplu noul KOSOVO? Care deja a anuntat ca nu au nici un fel de venituri, ca sa supravietuiasca, trebuie sa îi subventioneze UE!
George
Administrator
Administrator

Post by George »

deci ne impoziteaza si tichetele de masa? pai...sa ne dea noua tichetele si ei sa ia cotoru'... mama lor de bulangii... pacura ala nici sa vorbeasca nu e in stare,fonfaitu' naibii... s-a mai gandit el,de unde sa mai scoata o taxa. nici in togo,sau ciad sau alti desculti nu au atatea taxe si impozite. tot ajtea de la nu stiu ce ziar le-au numarat si au descoperit peste 90 de taxe si impozite!!! urmeaza,dupa cum zicea cineva mai sus,impozitu' pe fumul de la bicicleta si pe gulerul de la maieu...si facem suta de impozite!
ARO CLUB ROMANIA
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Keo wrote: deci ne impoziteaza si tichetele de masa? pai...sa ne dea noua tichetele si ei sa ia cotoru'... mama lor de bulangii... pacura ala nici sa vorbeasca nu e in stare,fonfaitu' naibii... s-a mai gandit el,de unde sa mai scoata o taxa. nici in togo,sau ciad sau alti desculti nu au atatea taxe si impozite. tot ajtea de la nu stiu ce ziar le-au numarat si au descoperit peste 90 de taxe si impozite!!! urmeaza,dupa cum zicea cineva mai sus,impozitu' pe fumul de la bicicleta si pe gulerul de la maieu...si facem suta de impozite!
Gresit: Romania are aproximativ 420 taxe si impozite  ,urmata de Polonia cu 200 si un pic ...restul se situeaza departe cu un nr de ordinul zecilor. ;D  Nastase si Tariceanu sa traiasca.Am stat serios de vorba cu sotia..Daca la alegeri castiga  Nastase cu ai lui , vindem tot si pa..pa...plecam in Germania .Macar acolo stii pt ce platesti taxele..
Elijah
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Elijah »

Citeam pe un blog c-am fi pe primul loc in Europa si pe locul cinci in lume la (taxe+impozite), o fi adevarat?
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Elijah wrote: Citeam pe un blog c-am fi pe primul loc in Europa si pe locul cinci in lume la (taxe+impozite), o fi adevarat?
In Europa este pe primul loc,in lume nu stiu..
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

SERGHEI wrote: ...vindem tot si pa..pa...plecam in Germania.
ÃŽnseamna ca o sa fim vecini!  ;D Orasul bijutierilor este Pforzheim (Goldstadt Pforzheim). Acolo am stat pâna în 2005, când m-am mutat la tara!
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Werner wrote:
SERGHEI wrote: ...vindem tot si pa..pa...plecam in Germania.
ÃŽnseamna ca o sa fim vecini!  ;D Orasul bijutierilor este Pforzheim (Goldstadt Pforzheim). Acolo am stat pâna în 2005, când m-am mutat la tara!
Cred ca ajung tot in Hannau ca socrul meu are o clinica acolo...Partea proasta este ca majoritatea atelierelor de bijuterii este detinuta de evrei....si eu  hmmm..cum sa spun.. ,,nici macar cu un camion de lamai" .Unde mai pui ca ei platesc foarte prost pe ,,goimi" ... :-"
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Re: impozit pe "orice"

Post by Werner »

Da, sunt putine manufacturi in Pforzheim, care nu au fost cumparate de ei.....! Goimii au fost nevoiti sa vânda, din cauze concuretei ieftine din Asia, facuta tot de ei.....
silvester
Membru
Membru

Post by silvester »

tarzy wrote:
ma complac in "confortul" de lefegiu

da .... nu cred sa mai dureze mult
Dupa ce nu m-am mai complacut in acel "confort" am constatat cat timp am pierdut.

Post Reply