tarzy wrote: ai mha ... da-o in spanac ... voi oti vrea ca la bani astia sa arate a maserati

asa pe la 7-8k, nu sunt frumuseti, dar dau mai bine ca golanu si ca renault sandero, parere pur personala

tarzy wrote: ai mha ... da-o in spanac ... voi oti vrea ca la bani astia sa arate a maserati

daca e sa comparam cu pretul care il cere fabrica pe produs la acelasi nivel de echipare cred ca loganul ii mai scumpElijah wrote: Parerea mea e ca nu-s mai breze. Si suzuki ii cam stramt fata de logan.La preturi cam sar toate vre-o 20% peste.
Sa nu fim negativisti, e totusi made in Romania. Asta e, cu ea om defila![]()

nu e vorba de deranj,mishule...ci de marketing si imagine. pe unele piete,reno era mai cunoscuta decat dacia,si asa s-au gandit ei ca vor avea succes. una e cand vine cineva de pe strada,si iti propune o treaba,si alta e cand vine unu' ca tarzy,de ex,de care ai mai auzit...nu?!Misi din Cluj wrote: Renault Logan...o masca noua si a disparut emblema albastra, care ii deranja la ochi pe unii...cel putin pe unele piete![]()

Practic ...nici macar nu seamana cu Loganul..tarzy wrote: si inca de cand
practic e un logan fara cur (pardon portbagaj) cu ceva imbunatatiri la interior (atat design cat si calitatea materialelor)
se discuta si razdiscuta despre ea pe daciaclub.ro
ultima strigare este ca va fi pusa-n vanzare de anul asta (aprilie) si va costa cam la fel ca Loganul berlina
la ce-ti trebe in 3 usi?Keo wrote: nu ai auzit pana acum de ea,deloc?! de cand se vorbeste... au aparut chiar si poze cu masini de teste prin mioveni,pe strada...
sincer,mi-ar placea sa scoata o varianta in 3 usi...mai ca mi-as lua una. arata tare bine,si acum se poate spune ca DACIA intra in randul lumii,intr-adevar,si se poate bate cu multi! personal am incredere mai mare in ce se face la colibasi decat in orice alta parte pe unde se fabrica reno,de exemplu. reno m-a dezamagit,dacia nu...la acelasi numar de km!
loganul nu e masina sport si daca o fac intr-o singura usa .... la motoare trebuie umblat

nu seamana,da' rasare! e aceeasi platforma tehnica,aceleasi motorizari...pana si bordul e doar usor restilizat. oamenii si-au dat seama ca din cauza designului n-au vandut si mai mult. ei sunt multumiti de rezultate,dar stii cum e...daca se poate mai mult,de ce nu?!SERGHEI wrote: Practic ...nici macar nu seamana cu Loganul..![]()
![]()
![]()
....asta chiar are moaca de automobil...Chiar imi place .

pai ... eu nu spun ca nu poate fi si sportiva .... dar ca e nevoie de ceva mai multe modificariKeo wrote:nu e vorba de deranj,mishule...ci de marketing si imagine. pe unele piete,reno era mai cunoscuta decat dacia,si asa s-au gandit ei ca vor avea succes. una e cand vine cineva de pe strada,si iti propune o treaba,si alta e cand vine unu' ca tarzy,de ex,de care ai mai auzit...nu?!Misi din Cluj wrote: Renault Logan...o masca noua si a disparut emblema albastra, care ii deranja la ochi pe unii...cel putin pe unele piete![]()
@tarzy: ce te face sa crezi ca n-ar putea fi dacia si sportiva? am mers cu aia de 1,6/90cp,prin oras,umblata la electronica si cu axa modificata,si e chiar jmekera la condus! dar aia 16v si modificata...deja e foarte interesanta,crede-ma. iar pe o caroserie in 3 usi,care e mai rigida(nu numai pt look),care nu mai e chiar ca un cub pe roti...ar putea face furori.
oricum,dupa ce va iesi asta pe piata,adio corsa,fiesta,clio,aveo,si ce alte ragalii de gen mai sunt! masina e chiar frumusica in poze. abia astept s-o vad pe strada.
http://www.dacia-sandero.com/ro/

Eu am indentificat problema asta de a 2-a zi, la Loganul care am avut de la munca... A fost tare faza, am adus masina noua in fata blocului, i-am scos "pungile" de pe scaune dupa aia am luat sculele din Oltcit si m-am bagat sub Logan sa ii string suruburile de la scut... Se uitau niste vecini ciudat la mineElijah wrote: Ar fi una...ia cazut un surub de la scut si zdrangane la denivelari.