Dacia DUSTER

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
ovidiudraganescu

Dacia DUSTER

Post by ovidiudraganescu »

scanat din cartea "World's worst cars" de craig cheetham
se gaseste la carturesti  ;D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: Dacia DUSTER

Post by tarzy »

mama ... da ce pe langa subiect pot sa fie

cele mai "penale":

"Dacia Duster was actuality a Romanian military vehicle"

"was primarily front wheel-drive"
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Da chiar, ce abureala, de unde a scos datele alea? ce ambreiaj pentru puntea spate? Aro10 nu a fost de la inceput cu cutie de transfer ? De altfel de unde naiba sa inventeze astia ambreiaje speciale, cind proiectarea era axata pe economie si refolosirea oricarei piese, hihi
George
Administrator
Administrator

Post by George »

"on the growing SUV market"...in 1983! apropos...in ce an a aparut rav4,considerat deshizatorul de drum in segmentul SUV-urilor mici?!
"based on the Renaul 12 platform"... cata documentare!
se pare ca au si ei ziaristii lor "postrevolutionari",astia invatati sa scrie din auzite.

sa mai remarc si atitudinea rautacioasa,chiar superioara,a domnului "jeep,nu aro"?!
ARO CLUB ROMANIA

tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Keo wrote: sa mai remarc si atitudinea rautacioasa,chiar superioara,a domnului "jeep,nu aro"?!
Presupunem ca e fara intentie  :-" 

Oricum, poate are si Jeep ceva in comun cu Aro ... fiabilitatea !?  :-j
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

S-ar parea ca nu e singura gresala...
http://www.amazon.com/Worlds-Worst-Cars ... 0760767432
Image
George
Administrator
Administrator

Post by George »

" Bunch of nonsense, November 21, 2007
By  M. Dus (Clearwater. FL) - See all my reviews

This book is just a bunch of nonsense. It looks like a selection of random cars and the descriptions seems to be bassed mostly on gossip. Not even vety imaginative, full of cliches like "What the was thinking when it created is anybody's guess" (seems to be author's favorite description opener).
As an example, in description of Ogle SX100 author writes that it was designed by David Ogle, "the designer of immensly successful Reliant Scimitar", the same Relian Scimitar that is described as disaster four pages later.
I give it two stars because it is hardcover book printed on good quality paper wilc nice pictures, and it was only $6 in Barnes and Noble. "
ARO CLUB ROMANIA
ovidiudraganescu

Keo wrote: sa mai remarc si atitudinea rautacioasa,chiar superioara,a domnului "jeep,nu aro"?!
nu trebuie remarcata, ca nu e cu rautate. defapt, dupa cum a spus si tudop, nu e nimic superior la o masina care se rupe daca n-o pupi in fiecare dimineata si care sta mai mult in parcare ca consuma cat un tir (daca tirul ar fi pe banzina).
am pus scanu asta ca sa vedeti cum ne vad altii. si asta vine de la englezi, iti dai seama ce stiu americanii sau filipinezii despre noi...  :-??
aceeasi carte trateaza si lada niva, si porsche cayenne, iar de pe plaiurile noastre, dacia berlina si cielo(de care am avut si care mi s-a parut o masina buna, la vremea respectiva).
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Realitatea este, ca informatia despre ARO este aproape 0. Eu caut informatii despre ARO, sa completez Site-ul meu, care are numai poze si nu gasesc nicaieri!  :-?? Presa occidentala are mai putine informatii si scrie ce cred ei, sau ce au mai auzit de la Radio Shantz.....
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

si ce scrie de dacia berlina ??? b-(
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Acum o fi ARO total nefiabil dar nici cu Jeep nu imi este rusine. Mai recent Jeep este pe ultimele locuri in topul fiabilitatii, unde "troneaza" de ani buni marcile japoneze.
ovidiudraganescu

ydaniel wrote: si ce scrie de dacia berlina ??? b-(
uite ce scrie...
georgenis wrote: Acum o fi ARO total nefiabil dar nici cu Jeep nu imi este rusine. Mai recent Jeep este pe ultimele locuri in topul fiabilitatii, unde "troneaza" de ani buni marcile japoneze.
spunem amandoi acelasi lucru
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

:-@  da de masinile englezesti nu zic nimica?b-(b-(
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

georgenis wrote: Acum o fi ARO total nefiabil dar nici cu Jeep nu imi este rusine. Mai recent Jeep este pe ultimele locuri in topul fiabilitatii, unde "troneaza" de ani buni marcile japoneze.
Psssst..ushurel...sa nu incepem iar cu discutiile ...,,Cea mai buna masina este aia pe care o detii"..
Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Post by Misi din Cluj »

Insa, cea mai mare aberatie, pe care am vazut-o, era un articol pe ceva site , pe care era Dacia Duster, prezentat frumos.. cu o gramada de poze...
...poze cu Dacia 1100  ;D ;D ;D

Iata aici...  >:(

http://www.motorbase.com/vehicle/by-id/1175701495/
Last edited by Misi din Cluj on 12 Apr 2008, 17:59, edited 1 time in total.
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980

Post Reply