Este Posibil o noua Fabrica ARO.

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
Boboc Silvian
Membru
Membru

Re: Este Posibil o noua Fabrica ARO.

Post by Boboc Silvian »

Da stiu si eu de rev.
Am 37 de ani si am fost sus pe tancuri.
Sunt in generic la o fosta emisiune a lui Jana Gheorghiu,Salut Prieteni, daca va mai aduceti aminte.
Dar mie nu mi-au dat certificat de Revolutionar ca nu am avut destui bani.
Sper sa fac ceva cu Aroneta mea ,SPER, la donatii nimic. ete.
Mai vedem.
Recunosti un om inteligent dupa un singur indiciu: Toti imbecili se unesc impotriva lui.

Boboc Silvian
Membru
Membru

Post by Boboc Silvian »

Sal tarzy, am si eu o intrebare nu stiu unde sa o postez .
Cum iti creste rangul pe acest forum ?
Recunosti un om inteligent dupa un singur indiciu: Toti imbecili se unesc impotriva lui.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

aici http://www.aro4x4.net/smf/index.php/board,63.0.html

la ce-ti trebuie rang mai mare? nu-ti da nimeni premiu ptr asta

oricum .... ca sa te linistesti .... e-n functie de numarul de postari

totusi .... daca tot postezi aiurea risti sa fii sanctionat si ptr asta

asa ca cel mai bine .... posteaza "natural" si-n timp .... o sa avansezi
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Fabrica Aro adio....marca lafel....da acum ma gandesc ca o fabricutza mica mica mica de bughy-uri marca ARRO n-ar strica...sigur ca o sa sariti si pe mine acum cu gura pana ma fac iar mic mic pitic dar daca tot vad ca lumea e interesata de idei am zis sa incerc si eu.Sigur ca nu doar bugghy-uri eventual si ceva atv-uri...materie prima tevi si tabla galvanizata eventual ceva aluminiu...adaptam de la dacia cat se poate...eventual tico sau d-astea usoare...cu motorul o sa fie ceva probleme si ce tine de acte si inscriere......in rest zic ca s-ar putea pleca de la o astfel de idee...sigur ca si aici costurile pot sa ajunga la cer..dar poate e ceva ma ieftin  fatza de ce s-a discutat pana acum.A si putem sa le facem si 4x4 da asta cu timpul...

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

ptr utilizat in ograda proprie nu-i nici o pba .... il poti face si din lemn de vrad .... dar ... ptr a circula pe drumuri publice .... e alta socoteala
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Nu de alta dar daca vrei sa fi "autoturism" atunci trebuie EURO4.

Daca vrei sa fie "tractor" e altceva...
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Am si eu o intebare.....sa presupunem prin absurd ca fac o linie de producite si fac un autovehicul si am pretentia sa circule pe drum public .......si pentru a evita Euro asta pun motor care sa mearga stric pe GPL mai este o problema?
Boboc Silvian
Membru
Membru

Post by Boboc Silvian »

Sal Schumi. Teoretic nu ar trebuii sa fie probleme, dar gasesc ei ceva si te impiedica.
Acum cred ca trebuie sa te adresezi Uniunii Europene pentru fabricarea unui nou auto.
Nu stiu sigur dar asa cred.
pe o parte e bine pe alta nu.
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristi-devildnb »

Schumy wrote: Am si eu o intebare.....sa presupunem prin absurd ca fac o linie de producite si fac un autovehicul si am pretentia sa circule pe drum public .......si pentru a evita Euro asta pun motor care sa mearga stric pe GPL mai este o problema?
gpl este euro 6?
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
Boboc Silvian
Membru
Membru

Post by Boboc Silvian »

Asta nu stiam ca logic nu este ,a aparut cu mult inaintea lui Euro 5.
Poate fi orice dar nu euro6.
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

haaooolooo bree :-j, gpl norma euro 6..

nu e bre,,,,Norma de poluare ---se numeste Euro-- si  in functie de gradul de poluare al fiecarui motor----ce iese pe teava afara-la finala--- se  masoara porcaria aia -de Co2 ...si cate grame de dala da pe teava  ,,Euro ala- i sa pus o cifra dupa- 1-2-3-4 .....dar se tine si cont de capacitatea motorului==ca nu poti sa compari un motor 1.4..non euro ..cu unu euro 4 ....de 2.5  -si ele ar putea sa dea cam acelasi cantitate de fum..
dar diferenta e de la cer la pamant,,

euro 5-uu....il au putine masini-printre care cele care functioneaza si cu energii alternative--- Hidrogen..alcool.....-alea electrice -care au un grup generator pe ele..sa incarce bateriile...
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Euro5 nu e asa de rar... alea cu hidrogen scot doar apa pe cur, deci cam greu sa mai fie si Euro... is ZEVuri, dupa terminologia americaneasca... Zero Emissions Vehicle. Aici intra BMW Seria 7 Hydrogen, Mazda avea ceva pe RX8 cu wankelu hidrogenizat, si mai sunt care folosesc hidrogenu pe post de pile...

Astea hibride is Euro 4 sau Euro 5 - motoarele pe combustie interna, si mai au unu electric. asteas ar fi PZEV sau LEV dupa terminologia americaneasca - adica Partial Zero Emissions Vehicle sau Low Emissions Vehicle.

Motoare Euro5 pe benzina exista, decat nu pe toate drumurile. Un bun exemplu ti-l dau este motoru VOLVO / Yamaha V8 de vro 4 litri pus pe XC90... Benzina. Si e Euro5. Si are destui cai. Deci se poate.
Boboc Silvian
Membru
Membru

Post by Boboc Silvian »

Am auzit ca motoarele electrice nu polueaza dar fac ceva grav , cand se produce arcul electric de pe tole cica arde oxigenul in acel moment, este adevarat ?
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristi-devildnb »

Boboc Silvian wrote: Am auzit ca motoarele electrice nu polueaza dar fac ceva grav , cand se produce arcul electric de pe tole cica arde oxigenul in acel moment, este adevarat ?
este adevarat dar pe langa faptul ca suntem offtopic masina este traznita foarte rar deci arcul electric de pe tole apare  deasemenea foarte rar
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Nu-i mai dati în cap lui Boboc Silvian! El a spus numai ce gândim majoritatea de pe forum! Daca nu a stiut de AMROM si de ce s-a mai întâmplat de la Perez în coace, asta este! Dar eu cred ca daca se va mai fabrica ARO, atunci oricum piata de baza nu va fi România! Numele ARO a fost tras prea mult în rahat, asta puteti sa multumiti alesilor de la Bucuresti! ÃŽn alte tari Statul face ORICE pentru a salva o marca nationala. Dar sa revenim la topic. Serios vorbind, sa facem un Poll, daca s-ar fabrica ARO 24x, cu motor Euro4 Turbodiesel, la un pret de 15.000€, câti din noi ar cumpara un ARO? Sa-si întoarca fiecare buzunarul, sa-si scuture bunica de bani, sa vedem câti ar avea intentia clara si puterea financiara de a cumpara un ARO nou! (acceptam bani si din credite  :-" )

Post Reply