Fisa de intretinere

Cutii de viteze si transfer, planetare, ambreiaje, diferentiale. Tipuri, reparatii, modificari.

Moderators: mariusjaz, socratee

Post Reply
Ionut
Membru Devotat
Membru Devotat

Fisa de intretinere

Post by Ionut »

Asta ma ajuta sa tin controlul strict al reparatilor si schimbului de ulei si de piese.  ;)
Asta pe langa un caiet mare din casa unde am toate cheltuielile de cand am inceput sa fac masina (vreo 9 pag studentesti  ::) ), + toate solutile gasite la probleme aparute si imbunatatiri etc cu desene (ex rectificarea vibrochenului, (peste 10 pag de explicatii si desene), sistemul de incalzire adaptat de mine, de toate, cote simeringuri, ... )
Asta o port in masina, sa nu-mi fie vreodata lene si sa nu o completez  ;D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Ionut on 04 May 2008, 22:04, edited 1 time in total.
Stand or die.

Ionut
Membru Devotat
Membru Devotat

Re: Fisa de intretinere

Post by Ionut »

mai indeaproape
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Stand or die.
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Frumos! Bravo!
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Bre Ionut! Dar Matale este anglez, sau ai uitat limba materna?  :-?? Pentru ce scri chestia aia în limba engleza? Parca-i vad pe Români, ca în vreo 20 de ani nu îsi mai cunosc nici limba ca lumea, asa cum se întâmpla acuma la Nemti.....!  :-[

Ionut
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Ionut »

Werner wrote: Bre Ionut! Dar Matale este anglez, sau ai uitat limba materna?  :-?? Pentru ce scri chestia aia în limba engleza? Parca-i vad pe Români, ca în vreo 20 de ani nu îsi mai cunosc nici limba ca lumea, asa cum se întâmpla acuma la Nemti.....!  :-[
Asa poate mai de nebun, sau sa nu inteleaga chiar oricine daca imi cotrobaie pe acolo. Nici eu nu mi-am explicat foarte exact de ce.
Oricum limba materna o stiu destul de bine ca doar inca-s pe bancile scolii  :-"  :>-
Stand or die.
costel_bv
Membru
Membru

Post by costel_bv »

O idee foarte buna aplicata la altii de mult acolo se numeste istoric de service si contine informatii despre toate piese inlocuite ,reparatii ,verificari
-
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

fisa asta e buna,,,in cazul in care vreei sa te scapi..de masina :'( sa o vinzi  ma raule) :'( pentru viitorul proprietar,,,,sa vada ce si cum,,,,,,,

of..daca tineam si eu una...cred..ca ...imi trebuiau cam..20-30 de pagini dinacelea ;D,,cat aveam de scris in ele...-numai cu uleiu....cam...2-3 pagini... :-j

ionica.....si pune si tu un ulei mai bun...nu ...no name...,,,20w40...la 7,5 roni sticla.(acolo..scrie 16,5 lei...dar...,eu stiu poate ai facut...tot schimbu )... ;D..!!!!!e valabil pentru toata lumea.!!! :>-
Last edited by Soryn on 05 May 2008, 23:54, edited 1 time in total.
Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Post by Misi din Cluj »

Si eu am carnet de bord la fiecare masina, unde tin evidenta cu lucrarile efectuate si piesele schimbate.
In schimb la tabelul de cheltuieli am renuntat de o buna vreme...asa pot dormi mult mai linistit  ;D
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980
Ionut
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Ionut »

Nu o am ca vreau sa vand masina  [-X dar vreau sa am totul despre ea si sa-i schimb ulei, ce-o mai fi, sa reglez nu stiu ce exact cum scrie in carte, la km  :D
Uleiul?  ;D Da, am bagat romanesc ca oricum stiam ca dupa 500 km il schimb (asa scrie in carte) :D Da uita-te mai jos sa vezi ca am bagat ulei dupa 500... chiar daca trebuie sa-l scimb la 2000 iar.  :-"
Iar cheltuielile?  ;D Le am pe toate, da nu inseamna ca le si adun  ;D O data le-am adunat dupa ce am terminat masina si ..... mai bine le lasam asa  ;D  b-( Mai mult le scriu pt a vedea in viitor din curiozitate cat costa acum cativa ani una, alta, ce-am cumparat pe ea si ce marca, calitate, etc, ca nu scriu numa produsu si pretu  ;)
Stand or die.
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

BRE IONUTEEE UN LUCRU ESTE CERT  ::) SCAPARE NUMAI AI  ;D E BINE  CA UITE NE DAI SI NOUA IDEI CUM SA NE MAI INDULCIM BOALA  ;D

Post Reply