MITING de protest impotriva taxei de prima inmatriculare

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
Post Reply
George
Administrator
Administrator

MITING de protest impotriva taxei de prima inmatriculare

Post by George »

Last edited by Admin on 26 Jan 2007, 20:32, edited 1 time in total.
ARO CLUB ROMANIA

George
Administrator
Administrator

Raspuns: MITING de protest impotriva taxei de prima inmatriculare

Post by George »

Sulfina Barbu, ministrul Mediului, a declarat ca taxa de prima inmatriculare este o masura fiscala si nu una de protectie a mediului.

Considerata a fi responsabila cu intocmirea acestei taxe, Sulfina Barbu sustine ca toata responsabilitatea ii apartine ministrului de Finante, Sebastian Vladescu. Ministrul Mediului a mai afirmat ca nivelul taxei este exagerat ca sa se poata vorbi despre o masura de protectie a mediului.

Dupa ce in urma cu o luna Sulfina Barbu sustinea alaturi de Sebastian Vladescu importanta taxei auto pentru mediul inconjurator, acum ministrul PD sustine ca toata responsabilitatea apartine PNL-ului si ministerului de Finante.

Iata ce declara Sulfina Barbu acum o luna:â€
ARO CLUB ROMANIA
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Se pare ca se incinge treaba usor usor si incep sa o dea la intors...., ca nu eu , ca colegul .....
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
George
Administrator
Administrator

Post by George »

e tot batalia PD-PNL,adica base versus taricelu. sulfina e pedizta,si vladescu penelel...
dar defapt,ii doare la bazca de cetatean!
ARO CLUB ROMANIA

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Tariceanu scoate la inaintare salvarea a cateva zeci de mii de locuri de munca  (partial adevarat) ,dar nu zice nimic de protejarea marilor importatori sau de avantajele oferite francezului de la Renault.oricate mitinguri de protest am face noi ,nu vom anula aceasta ,,TAXA"...suntem prea mici.Aceasta va cadea de la sine intr-un an doi,chiar daca statul va fi nevoit sa dea banii inapoi.Dar banii vor fi inapoiati fara ,,dobanda" care va ramane la stat,acelasi stat care 2 ani s-a folosit de bani...
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

hmmm .... orice actiune are si reactiune

eu trec in fiecare w/e pe langa targ .... si reai sa spun ca unde anul trecut faceam cca 15 minute de anul asta .... numa 5
e drept ca s-au mai semaforizat trebuirile pe acolo da ....
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

pai s-a dus naibii si comertu' cu masini,ca nu mai stie lumea incotro sa o ia. ca o baga,ca o scoate,ca e mare,ca se micsoreaza(taxa zic),tota lumea e in asteptare. s-a zapacit toata treaba,nu vezi? aro ala proiect al meu,dupa ce ca eram in cumpana cu omologatu'...a mai intervenit si taxa asta. ca sa o inscriu ar mai trebui sa ii dau lu taricelu fro 5200 de iepuroi... si eu sunt doar un exemplu,dintre cei 22 de milioane de romani.sau cati or mai fi pe aici...
ARO CLUB ROMANIA
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

L-am auzit si eu cu salvarea locurilor de munca, alea, alea....., frectii.
Ii doare fix in basca si de cetateni si de locuri de munca si de mediu.
Ce sa spun! e mult mai bine daca romanul mai amarat in loc sa-si ia un VW de 10-12 ani o sa traga tot de Dacia lui de 25 de ani.......
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
bigdaddy
Membru
Membru

Post by bigdaddy »

Dan , scuza-ma dar gresesti...nu se discuta de masini de 10..12 ani.... MULTI din cei care si-au luat masina sau si-ar lua masina ar investi circa 10000Epuroi (adica aprox. cat un Logan mai dichisit) -- asta inseamna de fapt echivalentul unui VW Passat din 2001 (6 ani), EURO 4 ....deci o masina tehnic vorbind avansata, nepoluanta.... ??? >:(
"In vin sta intelepciunea, in bere libertatea, in apa sunt bacterii !" Benjamin Franklin ;)
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Parerea mea este ca cea mai mare parte dintre cei care au bani de o masina noua isi vor lua tot masina noua, prea putini se vor reorienta catre sh.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

bigdaddy wrote: Dan , scuza-ma dar gresesti...nu se discuta de masini de 10..12 ani.... MULTI din cei care si-au luat masina sau si-ar lua masina ar investi circa 10000Epuroi (adica aprox. cat un Logan mai dichisit) -- asta inseamna de fapt echivalentul unui VW Passat din 2001 (6 ani), EURO 4 ....deci o masina tehnic vorbind avansata, nepoluanta.... ??? >:(

12ooo euro VW Golf  2004-2005... 4 motion..clima ,,bizonica" ;D  si multe altele.... (adevarat ,de la 100000km in sus dar mai duce 200 mii)...Din 2001 gasesti masini la 4-5 mii ...

Ei dau ca exemplu Polonia unde in primul an de la aderare  a scazut productia de auomobile de la 400 mii unitati la 12 mii unitati...

Nici eu nu sunt de acor sa aduci toate rapciugele in tara dar puteau sa fac o chesti de genul ,,minim euro 3 sau 4..." si gata ...dar Domnul STATU trebuie sa ia taxe si pe ,,fumareala".Nu ma lasa pe mine sa aduc o masina veche ca poluez  dar daca platesc taxa de 7-8 miii euro se intoarce cu spatele ..adica nu mai poluez...

Post Reply