Dacia Logan/Sandero

Despre masinile fabricate dupa 1945 si pana-n prezent

Moderators: Werner, mariusjaz

Post Reply
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Re: Dacia Logan-un succes

Post by tudop »

Auzi la ei, "inconstienta" mai bine spuneau talent si indeminare  :-j  Am pus si eu un logan pe 3 roti, cind aveam de la servici, si era nou  ;D i-am facut rodajul la suspensie, sau vada si ele cursa maxima... Oricum, cind nu e al tau, merge orice, si culmea e ca rezista destul de bine cazanele astea, oricit de slabe calitativ sunt ele. Am mai mers cu un 1.4mpi care avea 167mii km exploatat in bataie de joc, fara revizii la timp, condus de tot felul de angajati "model" si culmea ca functiona aproape tot la el, iar zdranganelile erau la nivel acceptabil (adica la nivelul unei masini americane de 2 ori mai scumpe  :-j )
nÉ

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

Last edited by George on 14 Jun 2008, 09:53, edited 1 time in total.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
lucian_m
Membru
Membru

Post by lucian_m »

Ganditi-va ca romanii acum au o masina net superioara berlinei. Asta inseamna costuri mai mici de intretinere si mai multa siguranta. Cu siguranta Loganul a adus si multi bani constructorului francez. un produs neasteptat de bine vandut.
People can have the Model T in any color--so long as it's black
COSMIN D
Membru de elita
Membru de elita

Post by COSMIN D »

Ca am gasit un logan de vanzare in Austria nimic spectaculos dar cand am vazut pretul am ramas cracanat:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

;D

la noi la romanica http://www.dacia.ro/#/modele-si-preturi ... returi.jsp ... nou nout, varianta de top la MCV e Laureate 7 locuri 1.5 dCi 85 CP  12150 EUR 
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
COSMIN D
Membru de elita
Membru de elita

Post by COSMIN D »

O fi scump drumu !!!
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Si acum fotografii proaspete de la Salonul Auto Paris    ;D ;D

Ghici cine si-a cumparat Logan??
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Vecin de calitate...
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Prezentare de 5 stele....

si reclama de calitate...
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

si inca multe altele dar inca nu le-am scos pe toate.. (am vreo 300 buc...)

GHICITOAREA SAPTAMANII.

Ce masina este aceasta....???

Cu putina atentie  este usor de ghicit... :-" :-"
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Hai frateeeeeeeeee,chiar nu ghiceste nimeni??? Pfiuuuu si cat de usor este .Mai ales ca firma producatoare este puternica si are traditie in ,,masini adevarate"... \:/ :-"
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Tot Dacia saraca....Va spun sincer ca a crescut inima in mine de mandrie...(chiar daca sub umbrela Renault...) In sfarsit construim si noi masini adevarate.Jos palaria in fata celor de la MIoveni.

PS- Cred ca tuica din Mioveni este facuta din prune cu modificari genetice care ii face pe cei ce o  gusta sa puna pret pe calitate in tot ce fac..Cred ca fac un drum acolo sa imi fac stoc de tuica..
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Hai baietii cu ghicitoarea ca este de genul ,,Manastire....ghici ciuperca cei?? "

Un mic ajutor:in manualul de utilizare sunt folosite alte caractere decat cele latine...

Pfiuuu da greu merge...hai sa incercam altfel: iei Nickul meu ,il pui langa masina apoi te uiti in sus spre Doamne Doamne sa iti dea si tie una si apareeeeeeeee marca masiniii ...Ghici...hai hai ...

Multi dintre voi au deja o banuiala dar refuza sa creada ca este adevarat ce vad !!!!
George
Administrator
Administrator

Post by George »

a scris si in presa,de ceva vreme bre...e veche deja. jmekerie daca ai vazut-o pe viu...  ;))
(acu' intelesei PM-ul)
ARO CLUB ROMANIA

Post Reply