Dacia Logan/Sandero
- tudop
- Membru de elita

Re: Dacia Logan-un succes
Auzi la ei, "inconstienta" mai bine spuneau talent si indeminare
Am pus si eu un logan pe 3 roti, cind aveam de la servici, si era nou
i-am facut rodajul la suspensie, sau vada si ele cursa maxima... Oricum, cind nu e al tau, merge orice, si culmea e ca rezista destul de bine cazanele astea, oricit de slabe calitativ sunt ele. Am mai mers cu un 1.4mpi care avea 167mii km exploatat in bataie de joc, fara revizii la timp, condus de tot felul de angajati "model" si culmea ca functiona aproape tot la el, iar zdranganelile erau la nivel acceptabil (adica la nivelul unei masini americane de 2 ori mai scumpe
)
nÉ
- tarzy
- Membru legendar

Last edited by George on 14 Jun 2008, 09:53, edited 1 time in total.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- lucian_m
- Membru

Ganditi-va ca romanii acum au o masina net superioara berlinei. Asta inseamna costuri mai mici de intretinere si mai multa siguranta. Cu siguranta Loganul a adus si multi bani constructorului francez. un produs neasteptat de bine vandut.
People can have the Model T in any color--so long as it's black
- COSMIN D
- Membru de elita

Ca am gasit un logan de vanzare in Austria nimic spectaculos dar cand am vazut pretul am ramas cracanat:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- tarzy
- Membru legendar

la noi la romanica http://www.dacia.ro/#/modele-si-preturi ... returi.jsp ... nou nout, varianta de top la MCV e Laureate 7 locuri 1.5 dCi 85 CP 12150 EUR
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- COSMIN D
- Membru de elita

O fi scump drumu !!!
- Werner
- Aro Club Romania

-
SERGHEI
- Banat

Si acum fotografii proaspete de la Salonul Auto Paris

Ghici cine si-a cumparat Logan??
Ghici cine si-a cumparat Logan??
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
SERGHEI
- Banat

Vecin de calitate...
-
SERGHEI
- Banat

Prezentare de 5 stele....
si reclama de calitate...
si reclama de calitate...
-
SERGHEI
- Banat

si inca multe altele dar inca nu le-am scos pe toate.. (am vreo 300 buc...)
GHICITOAREA SAPTAMANII.
Ce masina este aceasta....
Cu putina atentie este usor de ghicit...

GHICITOAREA SAPTAMANII.
Ce masina este aceasta....
Cu putina atentie este usor de ghicit...
-
SERGHEI
- Banat

Hai frateeeeeeeeee,chiar nu ghiceste nimeni??? Pfiuuuu si cat de usor este .Mai ales ca firma producatoare este puternica si are traditie in ,,masini adevarate"...

-
SERGHEI
- Banat

Tot Dacia saraca....Va spun sincer ca a crescut inima in mine de mandrie...(chiar daca sub umbrela Renault...) In sfarsit construim si noi masini adevarate.Jos palaria in fata celor de la MIoveni.
PS- Cred ca tuica din Mioveni este facuta din prune cu modificari genetice care ii face pe cei ce o gusta sa puna pret pe calitate in tot ce fac..Cred ca fac un drum acolo sa imi fac stoc de tuica..
PS- Cred ca tuica din Mioveni este facuta din prune cu modificari genetice care ii face pe cei ce o gusta sa puna pret pe calitate in tot ce fac..Cred ca fac un drum acolo sa imi fac stoc de tuica..
-
SERGHEI
- Banat

Hai baietii cu ghicitoarea ca este de genul ,,Manastire....ghici ciuperca cei?? "
Un mic ajutor:in manualul de utilizare sunt folosite alte caractere decat cele latine...
Pfiuuu da greu merge...hai sa incercam altfel: iei Nickul meu ,il pui langa masina apoi te uiti in sus spre Doamne Doamne sa iti dea si tie una si apareeeeeeeee marca masiniii ...Ghici...hai hai ...
Multi dintre voi au deja o banuiala dar refuza sa creada ca este adevarat ce vad !!!!
Un mic ajutor:in manualul de utilizare sunt folosite alte caractere decat cele latine...
Pfiuuu da greu merge...hai sa incercam altfel: iei Nickul meu ,il pui langa masina apoi te uiti in sus spre Doamne Doamne sa iti dea si tie una si apareeeeeeeee marca masiniii ...Ghici...hai hai ...
Multi dintre voi au deja o banuiala dar refuza sa creada ca este adevarat ce vad !!!!
- George
- Administrator

a scris si in presa,de ceva vreme bre...e veche deja. jmekerie daca ai vazut-o pe viu... 
(acu' intelesei PM-ul)
(acu' intelesei PM-ul)
ARO CLUB ROMANIA