propunere ......daca nu e cu suparare

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
sorin
Membru legendar
Membru legendar

propunere ......daca nu e cu suparare

Post by sorin »

cel mai ok era ,cel putin eu asa zic ca ARO DAYS tot coincide cu TRANSAPINA sa avem un punct de intalnire sau gasita o locatie sa putem onora daca se poate ambele invitatii ,ca eu sincer nu m-am vazut (cunoscut)cu nimeni de pe forum si nu cred ca sunt singurul si de vineri pana duminica cred ca s-ar putea face ceva .acum tine de fiecare o canistra de motorina la deal-la vale si timpul aferent ...dar poate gasim o solutie.propuneri?
Sorin cu ,,frigideru plin,,

George
Administrator
Administrator

Re: propunere ......daca nu e cu suparare

Post by George »

cel mai ok era sa se lamureasca intai treaba cu "intalnirea nationala a aroistilor",si apoi sa se discute despre alte intalniri. bineinteles,ca pe la noi,cate capete atatea idei,fiecare cu "clubul" lui. ce atata "national" intr-o intalnire?! pentru ce? hai sa facem fiecare ce are chef si ce ne taie capul... nu e asa ca e mijto?!
avand in vedere distanta intre cele doua locuri,precum si timpul scurt,mi se pare putin cam imposibil sa se reuneasca cele doua grupuri. deh...in viata tre sa mai facem si alegeri...si sa ni le asumam. asta e...
ARO CLUB ROMANIA
sarpe
Membru
Membru

Post by sarpe »

foarte bine zis Keo :)>-
-aro 244, andoria euro 3, 101 CP, 230 Nm, TD, gri metalizat dar e mat, tamburi vopsiti in albastru peste
-fiat 1300, motor 1.3, 72 CP, an 1965, crem, etrieri vopsiti in alb turbat
-fulgerika...in curs de modificare
in masina de curse (lastun 500)
COSMIN D
Membru de elita
Membru de elita

Post by COSMIN D »

Imposibil, propunerea a fost facuta in timp util, cu date clare , fiecare a ales ce l-a interesat.

Post Reply