piesa suspecta puntea din spate

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
cosmin
Incepator
Incepator

piesa suspecta puntea din spate

Post by cosmin »

buna ziua familie.  va rog sa nu radeti de mine dar dupa cum bine poate stiti sunt fff nou pe aici si nu ma pricep deloc la aro. aseara m-am uitat pe sub masina(244) si am vazut pe puneta din spate o piesa care fusese decuplata deoare ce avea furtunasele scoase din ea. seamana cu o pompa de vacum... exista asa ceva??? furtunasele fiind metalice. este posibil sa fie cu diferential blocabil???
multumesc

Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Re: piesa suspecta puntea din spate

Post by Dan CHIRIAC »

Da, probabil ca este diferential blocabil.
Daca vei pune o poza poate ne vom putea da seama mai bine.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

nu are ce fi alceva decat tulumba de vacum pt diferential blocabil esti norocos %%- good luck ;)
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
cosmin
Incepator
Incepator

Post by cosmin »

sincer prea norocos nu ar trebui sa ma simt pt ca daca a fost decuplata inseamna ca este posibil sa fie stricata. inca o intrebare.... grupurile la 244 cu motor si cutie peugeot sper ca sunt romanesti deci ... se gasesc de cumparat??? %-(

georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Pai poate nu functiona bine vacumuul si l-a deconectat ca sa nu rupa vreo planetara.
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Nu te speria, furtunasele de vacuum nu le-a decuplat nimeni, cad singure  ;D , dupa ce se usca. Daca mergi tot traseul pe conductele metalice, pâna la rezervorul de vacuum, pui furtune noi, o sa-ti functioneze si blocabilul. Nu prea se strica piesa aceea.

Topicu l-am mutat la "probleme tehnice", aici este locul lui.
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Eu as renunta total la comanda vacuumatica si as face comanda manuala, cu cablu.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

cosmin wrote: sincer prea norocos nu ar trebui sa ma simt pt ca daca a fost decuplata inseamna ca este posibil sa fie stricata. inca o intrebare.... grupurile la 244 cu motor si cutie peugeot sper ca sunt romanesti deci ... se gasesc de cumparat??? %-(
DA grupurile sunt romanesti si se gasesc in magazine in 2/3 variante clasice  11/41 , 8/33 ,11/44
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
hoaska
Membru
Membru

Post by hoaska »

Cosmin, de unde ai cumparat masina, din Iasi? Pune ceva poze cu ea, poate o stiu si-ti pot da detalii despre ea.
Nimeni nu ramane virgin...viata i-o trage fiecaruia macar odata.
cosmin
Incepator
Incepator

Post by cosmin »

salut. da din iasi am luat-o este fosta masina a directorului de la fabrica de ulei. momentan nu am poze. daca a fost a directorului nu inseamna si a si avut grija de ea. macar motorul si cutia sunt okokok :)
hoaska
Membru
Membru

Post by hoaska »

Aha, stiu masina. Sa inteleg ca stai in Tatarasi?
Motorul merge foarte bine, C.V. e OK, dar vezi ca are o problema la transmisie, cardanul huruie ingrozitor de la 60-70 km/ora in sus. Ia legatura cu Tudop de aici de pe forum, e tot iesean si are tot un Peugeot turbo cu puntea spate blocabila. Poti afla mai multe de la el.
Nimeni nu ramane virgin...viata i-o trage fiecaruia macar odata.
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Problema tipica la cardanele de Peugeot. Nu au in schimb o dimensiune tipica, difera fata de un cardan de Brasov. Deci 089 89 Reparatii Cardane SRL te asteapta.
cosmin
Incepator
Incepator

Post by cosmin »

saluti. da sunt din tatarasi.  :) am inteles ca, cardanul a fost inlocuit . mi-a aratat omul piesa veche. tre sa schimb niste cruci la ea care le am de la fostul prop noi. daca sunteti din iasi poate lasati si voi un nr de tel sa mai discutam. merci papa
cosmin
Incepator
Incepator

Post by cosmin »

a fost inlocuita piesa dar tot haraie ... am uitat sa precizez. ok. cardanele sunt peugeot dar grupurile sper ca sunt aceleasi( romanesti)
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Cardanele nu-s "Peugeot" sunt tot ARO dar au alta dimensiune, ca pentru motorul de Peugeot. Care are cutia mai lunga. Grupurile sunt tot ARO. Romanesti. 33/8 ar trebui sa fie pare-se.

Post Reply