Sfaturi montare parbriz aro 10

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Sfaturi montare parbriz aro 10

Post by Soryn »

Si cum se zice, ca problemele se tin ,lant,si nu se termina niciodata

astazi in drum spre ct din spre judetu TL(mancalar boala),  o zburat capota din prinderea custom, pe parbriz, si la crapat, tot,

si am cumparat parbrizul, 82 de roni :(,.

aveam si eu nevoie de niste sfaturi,  cum se pune chederul ala, sfoara,

de scos pe ala vechi ma descurc, cu niste paturi dalea vechi, sa nu umplu de cioburi ::)

rama la parbriz o dau cu ceva? , smilgher/ grund /vopsea, sprei? ( daca o fi ruginita)?

Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Re: Sfaturi montare parbriz aro 10

Post by Soryn »

si pozele, ca a disparut butonul edit :o
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ionut
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Ionut »

Pai pui parbrizul in cheder si bagi sfoara roata in celalalt canal de la cheder care intra pe rama. De acolo tot tragi de sfoara si unu afara bate un pic cu pumnul peste cheder acolo unde esti tu cu sfoara. Eu asa am stiut si am facut. Pe rama n-am pus nimic si nu intra apa.

Sfat: curata cu diluant chederul inainte de a-l pune inapoi ca o sa arate  mult mai bine, daca e mai vechi si nu l-ai mai curatat.

Vecine, da ce incuietoare ai pus la capota?  ::)
Pune o poza daca poti
Stand or die.
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

ce  incuietoare..sigura am eu ....moare masa..si nu zboara capota...platbande prinse..cu suruburi..si in capota..si in tabla aia de la radiator....si le prind..cu un surub..de 10......da problema..e...ca....acuma..dupa. ce am montat tampoanele..alea mari sa modificat un pic si nu mai intra tabla aia care e pe capota in gaura..aia din masca la radiator... si incoace nu iam mai bagat surubu.ala , nici cu sarma nu am legat

prosti mea,..asta e platesc nu am ce face, da am parbriz beton acuma,.. ;D nu trebuie sa il mai curat pe cel vechi de praf..jeg...ce sa acumultat in 3 saptamani

Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Post by Misi din Cluj »

Cu ala crapat, scoti ornamentul ala de plastic din cheder, te asezi pe scaune si dai cateva bocacuri din interior, sa vezi cum iese  ;D
Iar de montat la loc, seface asa cum a zis si Ioniut, cu sfoara, dar cu precizarea ca cele doua capete ale sforii le scoti in partea de jos spre bord si de acolo incepi sa tragi de ele. Dar numai incet-incet sa nu se tensioneze si sa crape. Cu geamurile laterale este mai simplu, ca au suprafata mai mica, dar cu parbrizul trebuie avut grija.
De cateva ori am reusit sa montez parbrize la Dacii, fara sa le crap... sau poate, am avut noroc  :)
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980

Post Reply