urgent toba esapament!
- razvy
- Membru legendar

Re: urgent toba esapament!
iei linie de papuc diesel si pui tevaraiele de la tine sau faci altele dupa ale tale
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
- Soryn
- Membru legendar

ma nene...deci...toba ......corpu ei..si sitele din nauntru ...se potriveste,..dar tubulatura....de legatura dintre motor...tobe...si ..pana une ai stiutu de evacuare...practic....nu se potriveste cu aa de dacie papuc...
trebuie cumparate alea..si modificat dupa cea veche .puse cap la cap una langa alta intelegi... ca alfel nu ai cum...tot la meseriasi..un sudor ceva..tinichigiu..io stiu..
si mie mia dat buleala un sudor..si am indoit..o teava.cu arzatoru..ca nu se imbina...
trebuie cumparate alea..si modificat dupa cea veche .puse cap la cap una langa alta intelegi... ca alfel nu ai cum...tot la meseriasi..un sudor ceva..tinichigiu..io stiu..
si mie mia dat buleala un sudor..si am indoit..o teava.cu arzatoru..ca nu se imbina...
- hume89
- Membru Devotat

gata bossilor am inteles
....o sa vad....daca nu ma duc pana la campulung ca am auzit acolo nu am cum sa gasesc...o salt si o iau 
- razvy
- Membru legendar

cel mai bine ai iesi daca ai merge la un sudor sa iti faca tobele de la zero tin mult mai mult din tabla sau inox
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
- hume89
- Membru Devotat

aha...am auzit si asta...cum o sa rezolv anunt pe topic imediat
...as fi fericit rau sa inchei cu asta 
- Soryn
- Membru legendar

razvi..mai laso moarta si tu cu tobele.custom......facute dupa ureche,...dupa ce ..ca .huruie..motoru.ca naiba..cu izolatii de tot..cc-u...mai pui si din inox....sa huruie si mai tare...?
pur si simplu te ia de cap..dupa 2 -3 sute de chilometri de mers.....din cauza la huruitu in +
pur si simplu te ia de cap..dupa 2 -3 sute de chilometri de mers.....din cauza la huruitu in +