La un motor L27 a fost montata o singura toba finala,fara intermediara.Nu a mers mai mult de 200km si se aude evacuarea gazelor cu un suierat ,parca este opturata evacuare.
Este o problema ca a fost montata decat o toba?
Parca au cazut sitele ,asa se aude si nici motorul nu mai are putere.
Evacuare
- George
- Administrator

Raspuns: Evacuare
problema nu e decat de zgomot,ca s-a montat doar o toba,nicidecum de performanta,ba din contra.
najpa sa fi fost o toba pastrata pe stoc ceva vreme si in conditii de umiditate,ca ai luat-o direct ruginita,si probabil a bushit acuma. plus ca sunt si proaste,din tabla de kko... io,pe a mea,am si sudat-o de vreo doo ori si nu o am decat de juma de an
najpa sa fi fost o toba pastrata pe stoc ceva vreme si in conditii de umiditate,ca ai luat-o direct ruginita,si probabil a bushit acuma. plus ca sunt si proaste,din tabla de kko... io,pe a mea,am si sudat-o de vreo doo ori si nu o am decat de juma de an
ARO CLUB ROMANIA
-
razvan
- Incepator

Toba este luata de la prietenul comun,sa nu uiti de tratamentul lui Mihai.Keo wrote: problema nu e decat de zgomot,ca s-a montat doar o toba,nicidecum de performanta,ba din contra.
- George
- Administrator

ma gandeam io ca de acolo e...dracu stie ce mai are si cum mai are. ma uit maine in alta parte,ca mai iau ceva,si daca gasesc ceva mai bun te sun si te intreb daca vrei.
nu uit,am vb cu el. maine plec,vezi sa il ai la tine. directia mea e baneasa-podu grand-virtutii-uverturii-autostrada. sa te gandesti pe unde ne gasim.
nu uit,am vb cu el. maine plec,vezi sa il ai la tine. directia mea e baneasa-podu grand-virtutii-uverturii-autostrada. sa te gandesti pe unde ne gasim.
ARO CLUB ROMANIA
-
razvan
- Incepator

Mihai stie vezi in primul rand la el ca trebuie sa fac schimbul,la ce ora pleci? si varianta ar fi la Pasajul Lujerului.Keo wrote: ma gandeam io ca de acolo e...dracu stie ce mai are si cum mai are. ma uit maine in alta parte,ca mai iau ceva,si daca gasesc ceva mai bun te sun si te intreb daca vrei.
-
razvan
- Incepator

Re: Raspuns: Evacuare
La montaji au bagat o tabla intre teava si stutul tobei ,tabla a fost indoita de la presiune si a opturat evacuarea,acum merge bine.Keo wrote: problema nu e decat de zgomot,ca s-a montat doar o toba,nicidecum de performanta,ba din contra.
- George
- Administrator

Re: Evacuare
brava. te-ai facut si c-o toba acuma... 
creca era mana lu' "nea gica"... (daca ai apucat sa-l cunosti)
creca era mana lu' "nea gica"... (daca ai apucat sa-l cunosti)
ARO CLUB ROMANIA