ptr motociclisti

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

ptr motociclisti

Post by tarzy »

cu toate ca autorul acestui "mesaj" nu este prea iubit de cativa dintre userii acestui forum trebuie sa remarcam obiectivitatea si echilibrul "emanat"

http://www.sbz.ro/modules.php?name=Foru ... highlight=

tot respectul  ^:)^
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

George
Administrator
Administrator

Re: ptr motociclisti

Post by George »

surprinzator...insa imi rezerv dreptul sa cred ca e "inspiratie". nu contest ca nu ar fi si parere proprie,insa pare mai degraba insusita.
oricum,e bun de citit de catre incepatori. poate ii mai tempereaza si nu ii mai vedem asa des la stirile de la 5.
ARO CLUB ROMANIA
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Jos palaria!

Din pacate, cred ca cei vizati nu prea citesc lucruri de astea. Sau, daca o fac, au o filozofie de genul: "ce stie asta? eu sunt mai tare!", "e! mosul asta!" etc.

Eu am fost implicat intr-un evenimet rutier cu un motocilclist acum vre-o 3 ani.
Sotia mea era la volan. Eu in dreapta. Curba la stanga si usor in panta. Ne-am pomenit cu motociclistul in fata, pe banda noastra. Probabil ca din pricina vitezei l-a aruncat curba spre exerior. Eu am strigat. Oricum altceva nu puteam face. Sotia mea nu stiu daca a strigat, dar a facut bine: volan dreapta si frana. Am avut loc in dreapta. Impactul s-a produs la nivelul portierei stanga fata, dar oarecum tangent. Am avut noroc! Si noi si el! Din pricina faptului ca era inclinat pe viraj a ramas pe roti. Motocicleta: nu stiu exact, dar in orice caz motorul era spart, curgeau lichide ca la balamuc. Masina: toata barbierita pe stanga, portiere, aripa spate, bara spate. Ne ducem la el. Sotia mea sa sara la bataie (are 1,62 m). Eu, mai rezervat din fire, ii despart. Apar si prietenii motociclistului, discutam, cum facem sa mergem la politie. Personajul, daca m-a vazut potolit, incepe sa o dea pe glume cu mine. Mi-a sarit mustarul. L-am luat de gat si i-am explicat ca si-a facut o parere gresita si daca ii mai vad un licar de zambet in ochi ii f.. una de isi mananca casca. Am mers la politie: avea permis de 2 luni si motocicleta la fel. Honda... nu stiu cum......, de viteza, in leasing. "Nu e problema! se repara pe casco!". A primit o amenda. Azi o mai fi in viata?
De atunci mi-e frica de motocilclisti!
Nu atat pentru ceea ce as putea pati eu. Oricum sunt mai bine protejat. Dar nu mi-ar face deloc placere sa particip activ la un deces.

Desigur, nu toti motociclistii sunt la fel.
Tot respectul pentru cei care nu sunt tampiti!
De fapt, nu motociclistii sunt tampiti, cu unii tampiti isi cumpara motociclete.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

,,,Desigur, nu toti motociclistii sunt la fel.
Tot respectul pentru cei care nu sunt tampiti!
De fapt, nu motociclistii sunt tampiti, cu unii tampiti isi cumpara motociclete."""

CORECT.  Contactul meu cu aceasta lume a motocicletelor a durat cam 3 ani (inainte de 89) si totul s-a rezumat la o pista de zgura.(DIRT TRACK)..deci ,mare lucru nu a fost.Dar,acei ani ,si cazaturile (inevitabile) m-au facut sa doresc sa imi continui viatza pe 4 roti si daca se poate cat mai inalte.  Ce vrea acel ,,domn" sa faca este laudabil,iar in Romania  ,ca si in state....mersul in tricou ,blugi,adidasi si casca pe bratz este obisnuinta....iar datul rotund de genul ,,cine are motorul mai mare " este cult ,iar ,,domnul" stie asta mai bine ca oricine.

PS ..totusi imi pare rau de vietile pierdute gratuit.Sunt tineri majoritatea ,inconstienti (cum am fost si noi la 20 de ani)....dar in fiecare zi ii vedem cochetand cu moartea,si se pare ca moartea chiar se indragosteste de unii...Pacat,mare pacat.
Last edited by SERGHEI on 16 Apr 2007, 12:00, edited 1 time in total.

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

Keo wrote: surprinzator...insa imi rezerv dreptul sa cred ca e "inspiratie". nu contest ca nu ar fi si parere proprie,insa pare mai degraba insusita.
....
ti-am mai explicat de nu stiu cate ori ... pe lumea asta exista o mare gama de gri, culorile alb si negru sunt "idealism" - adica valabile in alta lume. orice om are bune si rele, chiar nu are rost sa privim si sa judecam numai o parte a acestor "calitati".
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

tarzy...cu o floare nu se face primavara. comparand si cantitativ si calitativ posturile (unul aici in cauza,si celelalte mult mai multe,in alta parte),da-mi voie sa-mi pastrez parerea.
ARO CLUB ROMANIA
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

Keo wrote: comparand si cantitativ si calitativ posturile
aici .... prin faptul ca se "compara" se greseste

pentru pastrat parerea nu ai nevoie de "voia" nimanui, cu atat mai mult a mea
(Winston Churchill)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

tarzy wrote:
adica daca o viata intreaga "calci pe cadavre" si la 70 de ani postesti intr-o vineri,ai pretentia sa ti se ierte toate pacatele?!
ARO CLUB ROMANIA
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

Keo wrote:
tarzy wrote:
adica daca o viata intreaga "calci pe cadavre" si la 70 de ani postesti intr-o vineri,ai pretentia sa ti se ierte toate pacatele?!
nu bre, ideea e sa-i lasi pe preoti si pe doamne-doamne sa-si bata capul cu pacatele

stii treaba aia cu Isus, iudeei si femeia infidela??? sa dea primul cu piatra ala cu O pacate ....
(Winston Churchill)
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Eu zic ca ar fi mai bine sa nu amestecam post-urile, forumurile si asa mai de parte. Ce a fost alta data in alt context..............
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
willy
Membru
Membru

Post by willy »

In week-end intru des pe DN 79(Dealu Negru,Valea Oltului) si de multe ori de acu`incolo si pe vara intalnesc grupuri de motociclisti pe care ii salut"cu farurile",nu stiu asa din respect pt.niste oameni impatimiti,rebeli,etc.Toti imi raspund.Am vazut cu nr.de TM,AR,CJ,B,CT..alte tari,cu sarsanale,in coloana,cu tipe cu plete-n vant..dar,nu mi-au creeat impresia unor zburdalnici cum sunt ''catastrofele'' cu scutere.
(Macar un motociclist adevarat daca tot depaseste zboara,nu merge,dar scuteristii mai rau incurca,ori pe stg.,ori pe dr. pe la semafoare sunt un pericol.)
p.s.Am vazut avertismentul unui topic mai vechi de 120 zile,insa in trafic au si ei un loc.
    Si n-am motocicleta ,n-am avut bicicleta ,nu am stabilitate pe ele,prefer 4  roti.
Mircea Ardelean
Membru de elita
Membru de elita

Post by Mircea Ardelean »

Eh, dar cui nu-i plac motocicletele??? ;D
"Life is short... drink the good wine first"

Post Reply