O tura prin Satic.
Moderator: costy84
- CATALIN
- Junior

O tura prin Satic.
Cand putem sa mai dam o tura prin Satic? Avand in vedere ca vin ploile si NOROAIELE va propun o iesire in Satic. Acolo pot aranja pentru cazare la o vila cu 15 locuri (7 milioane pe noapte toata vila), Iar ca trasee gasim fara doar si poate trasee foarte interesante. Apropo de trasee a fost cineva la cabana Garifita pietrei Craiului? Eu am fost cu Supernova cu Aro nu am ajuns inca dar sper sa ajung cat mai repede. In consecinta daca sunteti interesati de o iesire in acea zona pot organiza acea iesire.
-
SERGHEI
- Banat

Re: O tura prin Satic.
Aha..deci tot la Mihai Pomarla !!!

- CATALIN
- Junior

Nu are nici o treba cu Pomarla. Nu este Dumnezeu in zona. Din cate stiu Pomarla este in Campulung nu in Satic.
- tarzy
- Membru legendar

are omu' mosie si-n Satic
dar hai sa nu-l lasam sa ne strice ploile
Catalin - eu in principiu sunt ptr orice fel de iesire, dar ar fi mai sigur sa-ti confirm sau nu dupa ce ne vedem ...
Catalin - eu in principiu sunt ptr orice fel de iesire, dar ar fi mai sigur sa-ti confirm sau nu dupa ce ne vedem ...
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- CATALIN
- Junior

Are omu mosie si in Satic. Din pacate nu este gata.
dar hai sa nu-l lasam sa ne strice ploile. Nu incerc sa stric ploile nimanui, se pare ca nu ai invatat nimic din ce am spus ieri. Nu am nevoie sa vina nimeni, se pare ca vrei sa continui acel divergent . Daca tu vrei sa continui credema nu am nimic inpotriva dar din acest moment ma retrag din forum.
dar hai sa nu-l lasam sa ne strice ploile. Nu incerc sa stric ploile nimanui, se pare ca nu ai invatat nimic din ce am spus ieri. Nu am nevoie sa vina nimeni, se pare ca vrei sa continui acel divergent . Daca tu vrei sa continui credema nu am nimic inpotriva dar din acest moment ma retrag din forum.
- tarzy
- Membru legendar

@Cataline - bag seama ca ne intelegem ca orbu' cu surdu'
daca ai messenger da-mi te rog un buzz la ionita_2000 (YM) sau la tarzy2005 (gtalk)
merci
daca ai messenger da-mi te rog un buzz la ionita_2000 (YM) sau la tarzy2005 (gtalk)
merci
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- CATALIN
- Junior

Daca vrei sa iei legatura cu mine poti sa o iei la CATALINMUNTEANU2001@YAHOO.COM
- kosfunny
- Membru de elita

CATALINE, eu din postul asta trag concluzia ca Tarzy e deschis iesirii si nu imi pare sa fi involburat topicul.Cred ca gresesti iritandu-te asa repede!tarzy wrote: are omu' mosie si-n Satic
ARO 10.1 -1.4 +GPL, 1998
Grand Cherokee 2.5 td, 1996
Mitsubishi Pajero 2.5 td , 1992
Daewoo Matiz, 1999
Opel Omega 2.5 TDI, 1996
Ford Focus 1.8 tdi 2001
Opel Sintra, 2,2 +gpl, 1996
VW Crafter maxi-long, 2008
Grand Cherokee 2.5 td, 1996
Mitsubishi Pajero 2.5 td , 1992
Daewoo Matiz, 1999
Opel Omega 2.5 TDI, 1996
Ford Focus 1.8 tdi 2001
Opel Sintra, 2,2 +gpl, 1996
VW Crafter maxi-long, 2008
-
SERGHEI
- Banat

Gata ca vad ca nu ne intelegem..Se inchide pana se calmeaza nervishorii.24 h doar.
- George
- Administrator

scuze ca ma bag si eu,da' nu ma pot abtine...
cataline tata...mai dute bre si la femei,mai da-te jos din masina...ca nu face bine la spirit,se pare.
tarzy se referea la pomarla,sa nu-l lasam sa ne strice ploile,nici decum la tine. si asa,pt cultura ta generala... mosia lu' pomarla e gata de ceva vreme,si are capacitate mare de cazare. si daca rasfoiai forumul,inainte sa te arunci ca jkiopu' in carje,poate gaseai topicul asta: http://www.aro4x4.net/smf/index.php/topic,2056.0.html
ai cateva pagini de rasfoit... si asta se refera numai la ultima iesire la satic,dar au mai fost si altele. iar excursia pana la cabana aia,e asa,drumetie in shlapi... daca vrei aventura,mai sus de ea sa incerci!
P.S.: ramane cum a zis Serghei,pana cand a zis el

cataline tata...mai dute bre si la femei,mai da-te jos din masina...ca nu face bine la spirit,se pare.
tarzy se referea la pomarla,sa nu-l lasam sa ne strice ploile,nici decum la tine. si asa,pt cultura ta generala... mosia lu' pomarla e gata de ceva vreme,si are capacitate mare de cazare. si daca rasfoiai forumul,inainte sa te arunci ca jkiopu' in carje,poate gaseai topicul asta: http://www.aro4x4.net/smf/index.php/topic,2056.0.html
ai cateva pagini de rasfoit... si asta se refera numai la ultima iesire la satic,dar au mai fost si altele. iar excursia pana la cabana aia,e asa,drumetie in shlapi... daca vrei aventura,mai sus de ea sa incerci!
P.S.: ramane cum a zis Serghei,pana cand a zis el
ARO CLUB ROMANIA