Tablou sigurante M
Moderators: mariusjaz, socratee
- offroad m461
- Membru de elita

- offroad m461
- Membru de elita

- George
- Administrator

Re: Tablou sigurante M
vezi ca poti atasa pana la 4 poze in acelasi mesaj! (optiunea mai multe fisiere atasate)
ARO CLUB ROMANIA
-
SERGHEI
- Banat

Pai ,,tabloul " pe care l-ai cumparat tu nu are nici cea mai mica legatura cu M-ul...Este o imitatie de tablou tip Dacia,foarte prost daca nu treci totul prin relee si foarte carcotas la umezeala.offroad m461 wrote: Nu cred ca m-ati inteles bine sau eu nu m-am exprimat corect, ma refeream la tabloul de sigurante original al m-lui, nu cu ce se poate inlocui el pentru ca stiu, se poate adapta orice tablou de sigurante chiar mai performant. Eu am crezut ca este original de ims dar se pare ca nu :-[oricum de schema aceea a d-lui badlion aveam nevoie, acela este tabloul original de M. multumesc pentru sfaturi
![]()
- offroad m461
- Membru de elita

Nu vrea nimeni sa-mi dea niste informatii despre acele pistonase
sau trebuia sa deschid alt topic 
-
SERGHEI
- Banat

PM- la Pantelimon ..Normal trebuia deschis un topic separat de genul ,,sitem franare M" ca sa nu facem carcalete cu subiectele.Incearca pe PM cu Pantelimon ,mai sapa si tu prin forum...si daca nu rezolvi deschidem topic separat...offroad m461 wrote: Nu vrea nimeni sa-mi dea niste informatii despre acele pistonase![]()
sau trebuia sa deschid alt topic
![]()
- pantelimon
- Membru legendar

santcilindri receptori de frana de fata TV.
tabloul de sigurante din cate stiu se monta pe la autobuzu pa trolee, autobuze ,dumnezeu stie pa ce,oricum de M nu este in nici un caz
tabloul de sigurante din cate stiu se monta pe la autobuzu pa trolee, autobuze ,dumnezeu stie pa ce,oricum de M nu este in nici un caz
- faitonu
- Membru

toti care ti-au dat raspunsuri mai sus,sint oameni cu experienta si cunosc foarte bine M-urile.tabloul de sigurante in mod cert si sigur nu e de M,iar pistonasele ,la fel,nu se potrivesc de nici o culoare decit daca ai punti de TV.urmareste cu atentie tot ce inseamna tehnica de M,si ai sa inveti cam tot ce se poate invata.eu asa am invatat
,si asta e scopul forumurilor de acest gen.Mosul e smecher,te-a prins ca ai nevoie de piese de M,si acum,tot ce-ti vinde e de M! :-jDaca ai nevoie de pistonase de frina,eu le-am inlocuit cu succes cu pistonase noi de Aro,fara nici o modificare,facute de Asam parca,dar ai mare grija ca exista 2 modele!unul cu rosu ,ai zice ca e pistonas comunist facut ca lumea ca pe acele vremuri,dar nu sint bune,curg la fiecare frinare si te trezesti fara lichid,si mai sint altele gri,nu-ti inspira incredere,dar sint ok,la mine merg fara probleme.cauta bine n topic-uri si ai sa gasesti toate probleme care apar la un M.Nu te arunca sa cumperi fiecare ocazie,intii documenteaza-te temeinic si dupa aceea da banutu.Iti doresc multa bafta la studiu! 
- offroad m461
- Membru de elita

Multumesc faitonu
au fost foarte utile informatiile si o sa tin cont de ele, cat despre mos, nici el nu cred ca stia ca sunt pentru tv plus ca nu am dat nici un banut pe ele, au fost gratis. Piese, mai are o groaza, la fel nu stiu daca or fi toate de ims, dar no sa le crut
, o sa iau tot ce prind si apoi o sa vad care sunt de ims, care sunt bune si care nu. Da, asa este, sunt foarte multe informatii pe forum, si trebuie cercetat cu atentie si rabdare 
- MRCARO328
- Incepator

asa de tare ma bucur ca ma descoperit acest forum eram tare necajit ca tocmai am cumparat un aro care avea in loc de sigurante lite si nu cred ca este tare binebadlion wrote:uite cum arata...
dar ce amperaj trebuie?
- MRCARO328
- Incepator

pagina cu amperajul la sigurante o ai?badlion wrote:uite cum arata...