Dacia Logan/Sandero
-
SERGHEI
- Banat

Re: Dacia Logan-un succes
Baieti,chestia aia rosie este o LADA.Masina conceputa de rusi (cu mici furaciuni pe ici pe colo prin punctele esentiale)..da arata bine ,nu?
- George
- Administrator

foarte "ruseasca" gandirea masinii...si parca are motor reno. apropos,cica reno are 25% din lada(ca probabil mai mult n-a vrut statul sa dea). ete ce zice la gazeta,de lada:
"Primul model Lada bazat pe Logan MCV va fi lansat in 2011"
Primele informatii referitoare la decizia celor doua companii de a construi un automobil Lada ce are la baza modelul Logan MCV au aparut in urma cu aproape doua luni. Conform informatiilor de atunci, rusii urmau sa plateasca grupului Renault 100 de milioane de euro pentru licenta platformei, precum si alte 120 de milioane de euro pentru licenta a doua motoare Renault - de 1.4 si 1.6 litri, care vor fi utilizate pentru viitoarele generatii Lada.
http://www.auto.ro/stiri/primul-model-l ... at-in-2011
"Primul model Lada bazat pe Logan MCV va fi lansat in 2011"
Primele informatii referitoare la decizia celor doua companii de a construi un automobil Lada ce are la baza modelul Logan MCV au aparut in urma cu aproape doua luni. Conform informatiilor de atunci, rusii urmau sa plateasca grupului Renault 100 de milioane de euro pentru licenta platformei, precum si alte 120 de milioane de euro pentru licenta a doua motoare Renault - de 1.4 si 1.6 litri, care vor fi utilizate pentru viitoarele generatii Lada.
http://www.auto.ro/stiri/primul-model-l ... at-in-2011
ARO CLUB ROMANIA
-
SERGHEI
- Banat

AutoVaz este deja 100% frantzuza...
Presa spune ca doar 25 %...in interiorul Renault se stie de 100%...mare brambureala si cu fuzionarile,cumpararile etc...
- tarzy
- Membru legendar

Cica de la anu' va fi Logan "automat"
http://auto.ro/stiri/dacia-introduce-tr ... ite-modele
Dacia introduce transmisia automata pe anumite modele
30 Octombrie 2008
viz de Catalin Anton
Noul tip de cutie de viteze va fi disponibil cel mai probabil de la inceputul anului viitor ca optiune pentru vehiculele de pasageri. Testele pentru transmisia automata au inceput de un an, constructorul aflandu-se la doar cateva luni de implementarea in productia de serie.
Directorul RTR, Philippe Prevel, a afirmat ca din cauza cererii aproape inexistente pentru cutii de viteze automate la modelele comerciale, Logan Van si Logan Pick-up, acestea nu vor beneficia de noua transmisie.
Totodata, RTR testeaza diverse solutii pentru a adapta gama Dacia la noile standarde EURO 5, precum software-ul care gestioneaza motorul si tratamentul gazelor de evacuare. Conform Mediafax, surse din cadrul companiei sustin ca integrarea marcii in standardele EURO 5 nu va aduce neaparat o majorare de preturi.
Primele informatii privind intentiile marcii de a introduce cutiile de viteze automate au aparut o data cu lansarea Logan-ului Sedan restilizat, in al carui manual de utilizare erau prezentate instructiuni privind folosirea cutiilor de viteze automate.
http://auto.ro/stiri/dacia-introduce-tr ... ite-modele
Dacia introduce transmisia automata pe anumite modele
30 Octombrie 2008
viz de Catalin Anton
Noul tip de cutie de viteze va fi disponibil cel mai probabil de la inceputul anului viitor ca optiune pentru vehiculele de pasageri. Testele pentru transmisia automata au inceput de un an, constructorul aflandu-se la doar cateva luni de implementarea in productia de serie.
Directorul RTR, Philippe Prevel, a afirmat ca din cauza cererii aproape inexistente pentru cutii de viteze automate la modelele comerciale, Logan Van si Logan Pick-up, acestea nu vor beneficia de noua transmisie.
Totodata, RTR testeaza diverse solutii pentru a adapta gama Dacia la noile standarde EURO 5, precum software-ul care gestioneaza motorul si tratamentul gazelor de evacuare. Conform Mediafax, surse din cadrul companiei sustin ca integrarea marcii in standardele EURO 5 nu va aduce neaparat o majorare de preturi.
Primele informatii privind intentiile marcii de a introduce cutiile de viteze automate au aparut o data cu lansarea Logan-ului Sedan restilizat, in al carui manual de utilizare erau prezentate instructiuni privind folosirea cutiilor de viteze automate.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- kosfunny
- Membru de elita

Ce misto! In cativa ani o sa faca astia Loganul mai tare ca Bmw-ul! 
ARO 10.1 -1.4 +GPL, 1998
Grand Cherokee 2.5 td, 1996
Mitsubishi Pajero 2.5 td , 1992
Daewoo Matiz, 1999
Opel Omega 2.5 TDI, 1996
Ford Focus 1.8 tdi 2001
Opel Sintra, 2,2 +gpl, 1996
VW Crafter maxi-long, 2008
Grand Cherokee 2.5 td, 1996
Mitsubishi Pajero 2.5 td , 1992
Daewoo Matiz, 1999
Opel Omega 2.5 TDI, 1996
Ford Focus 1.8 tdi 2001
Opel Sintra, 2,2 +gpl, 1996
VW Crafter maxi-long, 2008
- tudop
- Membru de elita

In conditiile in care da BMW faliment, altfel cum.... e deajuns sa dea ceata la Chevy Alveo sau Ford Fiesta 
nÉ
- Misi din Cluj
- Membru legendar

Indienii au primit o noua jucarie:
Mahindra-Renault Logan
http://video.e-transport.ro/Reclama_Ren ... 00179.html
http://www.mahindrarenault.com/logan/index.htm
Mahindra-Renault Logan
http://video.e-transport.ro/Reclama_Ren ... 00179.html
http://www.mahindrarenault.com/logan/index.htm
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980
-
SERGHEI
- Banat

Bai,ce mai tura vura ,mai scartaie un scaun ,mai chitzaie bordul ...mai baraie evacuarea ..dar in esenta este o masina buna pt pretul ei ...fata de suratele ei de la vecinii europeni care nu ofera atatea dotari la acelasi nivel de pret..Acum ca volanesc si eu aproape zi de zi o Dacia pot spune ca ,,manopera tot romaneasca este" ..mama ei de treaba.Al dracului romanul daca stie si el sa stranga un surub ca lumea ,ca acum nu se mai poate spune ca nu are suruburi bune si scule cu care sa le stranga.
- badlion
- Membru de elita

Cica Renault are 25% dar, conform intelegerii, Renault si Russian Technologies, holdingul de stat care controleaza AutoVAZ, vor forma un joint-venture care va detine cate 50% din Renault si AutoVAZ.
- George
- Administrator

sub forma de CKD, de la Mioveni!Misi din Cluj wrote: Indienii au primit o noua jucarie:
Mahindra-Renault Logan
ARO CLUB ROMANIA
- Misi din Cluj
- Membru legendar

Se zvoneste ca din 2009 se va vinde Loganul in Rusia sub numele de Lada Logan.badlion wrote: Cica Renault are 25% dar, conform intelegerii, Renault si Russian Technologies, holdingul de stat care controleaza AutoVAZ, vor forma un joint-venture care va detine cate 50% din Renault si AutoVAZ.
Is curios ce castiga rusii prin asta ca pana acuma se vindea ca Renault Logan.
Daca-i pune emblema de Lada, se va vinde mai bine? Sunt chiar asa de patrioti rusii?
- George
- Administrator

hai sa va spun eu zvon...Misi din Cluj wrote: Se zvoneste ca din 2009 se va vinde Loganul in Rusia sub numele de Lada Logan.
am fost zilele astea pe la Mioveni, si am vazut pe autostrada si de la pitesti la mioveni o gramada de reno megane, asta nou de tre sa-l lanseze. cu o saptamana in urma, am mai vazut la fel, spre campulung foarte multe, toate cu nr de probe de AG. si intreb si eu pe cineva din fabrica, ce e cu masinile alea...ce le cerceteaza atata?! raspunsul a fost: se pare ca noul megane se va fabrica la Mioveni, iar productia actuala de logan va fi mutata in rusia!
deci...ar putea fi o explicatie, sa aiba de gand sa o bage intensiv pe piata rusa, ca masina nationala a lor. poate se gandesc sa repete povestea de succes de la mioveni, nu?!
ARO CLUB ROMANIA
- Werner
- Aro Club Romania

În revista "AutoBild" am citit, ca viitorul model Lada, limuzina si combi, o sa fie fabricat pe platforma Dacia Logan. Oricum, fabrica de Logan în Moscova functioneaza de mai mult timp, cu CKD-uri din Mioveni.
-
SERGHEI
- Banat

Si uite cum ne facem cu niste deplasari ,,gratuite" la MOCKBA...Werner wrote: În revista "AutoBild" am citit, ca viitorul model Lada, limuzina si combi, o sa fie fabricat pe platforma Dacia Logan. Oricum, fabrica de Logan în Moscova functioneaza de mai mult timp, cu CKD-uri din Mioveni.
- Misi din Cluj
- Membru legendar

Exact! Si o sa importam de la rusi Lada Logan la 14000 Euroi