Imi pare rau sa va anunt atat de tarziu, dar pina acum a planat incertitudinea asupra acestui eveniment. Din motive strict obiective:
- probleme prin campionat (alinierea la noile cerinte FIA privind securitatea, lipsa de ajutor din partea federatiei, "refuzul" organizatorilor de a face concesii asupra acestor cerinte de securitate, care insa pentru sportivi inseamna multi bani...au "gonit practic concurentii catre probele de open la off road.Unde e mult mai ieftin si mai simplu. )
-cam toata vara am fost indisponibil , in ghips....un accident stupid de motocicleta cauzat de un tanar imbecil pe o autostrada in Spania, m-a tinut departe de 2 roti si de 4 roti mai bine de 6 sapt., si n-am crezut ca voi fi in stare sa fac ceva.
Deci, in concluzie, dupa discutii cu colegii de campionat, multumiti de obicei de cursele de la Bv., am hotarat sa o facem. Ei vor veni cu totii, care au participat cat de cat in ultimii ani (desi mai mult de 5 masini bine preparate din Ro. nu s-au mai adunat la o cursa de un an de zile).Chiar daca , in clasament., in acest moment nu se mai poate schimba nimic. Asta spune mult.
Cei care veti fi prin zona sa vedeti, veti vedea cam 10-12 masini pregatite de concurs, cf. reglementarilor FIA, si cel putin 5-6 (pina acum) masini care se vor inscrie la clasa hobby. Veti vedea Bowler, L200 Dakar, Isuzu D-max Dakar, Mitsubishi Pajero Sport (a alergat in C.E. pina acu 2 ani),Toyota, Lada Niva (care a fost candva , acu vreo 7 ani , si ea la Dakar), dar si 2 Aro :un super si un 242. Eu zic ca cel putin unul din ele va face o surpriza placuta (in special dupa ce, in secret, i s-au schimbat suspensiile cu unele de bowler, care au TRIPLAT valoarea masinii - sa speram ca vom fi in stare sa le si setam dupa teancurile de diagrame pe care ni le-a dat furnizorul ). Deci oameni inimosi, ale caror eforturi nu le vede nimeni , acolo in padure, si care merita, uneori, aplaudati. Ca mai mult nici nu vor. E una sa dai o liniuta de 300m, si alta sa-ti dozezi efortul tau,al masinii si al coechipierului, la limita, 4-500 km / zi.
In 7 noiembrie, in Brasov, in parcarea din fata Aulei Universitatii. Prima zi, verificari tehnice, inscrieri, intilniri cu presa, start pe dupa prinz, intr-o etapa compusa din : 2 legaturi de aprox.12 km fiecare, si o speciala de aprox.75. O parcurg toti (inclusiv hobby)
8 noiembrie , start la 6,30 dimineata primul concurent, legatura 12 km, speciala 1-25 km, legatura pe macadam 30 km, speciala 2- 200 km, legatura pe macadam 10 km, speciala 3-70 km, legatura 12 km. (hobby face numai 1 si 50% din 2).
9 noiembrie, start la ora 9,30, legatura prin oras (sa ne vada lumea), speciala de vre0 50 km. O fac toti.
Festivitate de premiere (au fost invitati pilotii din CNR, care desi tin de alta federatie care se "maninca de C..." cu a noastra, voir veni cu placere sa inmineze cupele si diplomele colegilor lor. Noi sintem mai intai sportivi si prieteni, ce e intre federatii nu ne priveste ).
Va invit , pe cei care sinteti in zona , sa aruncati un ochi. Veti vedea despre ce-i vorba, si vom vedea apoi impreuna aici, pe forum , cum putem sa ne pregatim pentru clasa speciala Aro care ne-o promite prietenul meu Dan Popescu de la anu (care, asa rau de gura cum il stiti de pe forum, va divulg tot in secret, ca tocmai si-a cumparat si a salvat de la gunoi un Aro. Stiu asta pentru ca e la mine in curte, linga celelalte "surori". E o ambulanta, care , s-ar putea peste 3 sapt. sa fie la start complet revizuita si echipata.... sa vedem).Va promit ca eu ma inscriu la alta clasa
Va astept la Brasov.