p.s.: astept sa vad cine o sa ma bata, ca am avocat care sa ma ajute si tot anul ma distrez si io, cine stie, poate chiar o sa ies in cistig
impozit/taxe/asigurare aro 320/2008
- tudop
- Membru de elita

Re: impozit/taxe/asigurare aro 320/2008
Singurele accidente le-am avut din vina altora. Ma bazez pe mina mea sigura si Aroiul fara frine
iar cine e responsabil se fereste de accidente. Si la o estimare statistica empirica, daca circul putin, am mai putine sanse de accident, deci noi sa fim sanatosi.
p.s.: astept sa vad cine o sa ma bata, ca am avocat care sa ma ajute si tot anul ma distrez si io, cine stie, poate chiar o sa ies in cistig
nÉ
-
mircealola
- Junior

nu fac reclama si nu am nici un interes. practic am auzit si eu chestia acum cam 4 ani si am incercat un calcul de curiozitate. cert este ca atunci pt o masina cu motor de 1900 cm plateam cam peste tot 1,98mil./ 6 luni, si la ei am platit 1,18mil. parca. in noiembrie 2008 cand am reinoit pe 6 luni am platit 175 ron parca pe 6 luni. este drept ca din 83 de cand am permis si conduc nu a despagubit nimeni in urma mea in schimb eu am umblat pe la majoritatea sa-mi repar agregatele pocnite de altii. si mai e o chestie, pocnesti fara sa vrei pe unu scula mare care are casco, ala isi repara super agregatu pe casco schimband jumate din el, iar firma lui de asigurare se indreapta catre firma "no name" la care tu ai asigurare de raspundere civila. firma "micuta" refuza devizul din varia motive si asa te trezesti cu un proces civil de daune si ai toate sansele sa fii bun de plata.
- alex
- Membru legendar

pe tudop al nostru nu il sperie procesul, desi eu in locul lui as sta departe de snagov, nu de alta dar serghei o sa ii manance o ureche daca masina e lovita.
na unde am ajuns cu arourile noastre....
na unde am ajuns cu arourile noastre....
happily mending an Aro 320 D127
- tarzy
- Membru legendar

accidentul prin definitie e o chestie accidentala, adica e nedorita de nimeni dar se mai intamplatudop wrote:
..........iar cine e responsabil se fereste de accidente. Si la o estimare statistica empirica, daca circul putin, am mai putine sanse de accident, deci noi sa fim sanatosi.
...
de batut nu cred sa te bata cineva, iese mai bine daca te da in judecata, cere expertiza si tu stii cat de bine iti sta ARO la frane si directie, asa ca daca e unu care stie ce sa ceara se poate ajunge la penal.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
SERGHEI
- Banat

Pai de aia si tin masina in curte ,ca sa nu o loveasca cineva..
Tudop, nu mai gandi asa ca dai de unul care te indoaie bine si iti promite ca te viziteaza de fiecare data cand primeste o citatie...si iti aplica acelasi tratament..Iti spun eu ca daca iti da bine omorul iti scoate din cap avocatul cu tot cu barou.. Si merita? Ca nu stii ce spate are omul, ca nu dai un mic pe el dar te da afara din tara daca vrea...Sa nu imi spui mie ca lovesti pe unul din Stefanesti si te duci gales la el cu RCA-ul ...Mai bine sa nu avem parte de evenimente rutiere si sa dam bani degeaba pe RCA si CASCO..
Tudop, nu mai gandi asa ca dai de unul care te indoaie bine si iti promite ca te viziteaza de fiecare data cand primeste o citatie...si iti aplica acelasi tratament..Iti spun eu ca daca iti da bine omorul iti scoate din cap avocatul cu tot cu barou.. Si merita? Ca nu stii ce spate are omul, ca nu dai un mic pe el dar te da afara din tara daca vrea...Sa nu imi spui mie ca lovesti pe unul din Stefanesti si te duci gales la el cu RCA-ul ...Mai bine sa nu avem parte de evenimente rutiere si sa dam bani degeaba pe RCA si CASCO..
Last edited by Dan CHIRIAC on 07 Jan 2009, 14:39, edited 1 time in total.
- tudop
- Membru de elita

Bre, am impresia ca voi va consumati cam mult. Eu sunt linisitit si multumit de ce am facut, nu mie frica de baubau. Cine vrea sa dea 10mil pe RCA sa fie sanatos. Nu uitati ca eu stau in alta zona a tarii, deci nu trebuie sa va faceti prea multe griji din partea mea 
nÉ
- amb13
- Membru legendar

Aroul meu este 10 6 si dupa cum bine stiti este inmatriculat ca si autoutilitara,cea ce implica niste taxe si impozite mai mari ca si autoturismele.De cind este la mine este asigurat la Allianz tiriac si la prima plata a asigurarii RCA am platit 360 de lei pe 6 luni de zile.In septembrie cind am reinnoit polita a nu stiu cita oara(a treia sau a patra) am platit deja 266 de lei pe 6 luni.Ei au sistem de calcul in functie de mai multe criterii(oras, vechime ca si sofer, nr de accidente produse, etc), si in functie de aceasta iti calculeaza cit ai de platit. la Renault unde am motorizare de 1400, am ajuns cu plata pe 6 luni la 82 de lei. Nu poti spune despre Alianz tiriac ca nu este o firma serioasa, am avut de a face cu ei cind unul a intrat in mine si au fost prompti.Eu am facut actele intr-o ziin trei zile am avut masina reparata(si cu un mic stimulent la meseriasi, bine inteles), ceea ce nu pot spune de cei de la Ardaf care pe un coleg de al meu l-au purtat doua saptamini ptr perfectarea actelor.
Sint nevoit sa- i dau dreptate lui Serghei
, mai bine sa nu avem parte de accidente si sa le dam banii degeaba, eu personal din 1990 de cind am masina nu am folosit RCA-ul niciodata, cu toate ca l-am platit intotdeauna la toate masinile.
Rovigneta la Aro eu o platesc doar cind plec din localitate, pe o saptamina,la Renault o platesc pe tot anul odata ca nu stiu niciodata cind plec sau unde plec.
Sint nevoit sa- i dau dreptate lui Serghei
Rovigneta la Aro eu o platesc doar cind plec din localitate, pe o saptamina,la Renault o platesc pe tot anul odata ca nu stiu niciodata cind plec sau unde plec.
-
SERGHEI
- Banat

Amb13,doua saptamani este ,,parfum" sa zica mersi ...Ca si la firmele ,,mari " dureaza mai mult daca nu ,,misti"..lLasa,noi sa fim sanatosi si sa nu avem nevoie de ei...Ptiu,scuipa in san..Sa fie la dusmani...
Tudop,deja cunoastem masina si ne ferim de ea...
Da ai si tu dreptate intr-un fel ...nu ai nici o vina ca Bucurestiul este plin de ,,basini" si de ,,blonde" chiar si masculine..Asta este ...se mai iau unii de Capitala in loc sa multumeasca acestui oras ca i-au scapat de jeguri...(in mare parte).
Tudop,deja cunoastem masina si ne ferim de ea...
- cipy
- Incepator

SERGHEI wrote: Amb13,doua saptamani este ,,parfum" sa zica mersi ...Ca si la firmele ,,mari " dureaza mai mult daca nu ,,misti"..lLasa,noi sa fim sanatosi si sa nu avem nevoie de ei...Ptiu,scuipa in san..Sa fie la dusmani...
Tudop,deja cunoastem masina si ne ferim de ea...Da ai si tu dreptate intr-un fel ...nu ai nici o vina ca Bucurestiul este plin de ,,basini" si de ,,blonde" chiar si masculine..Asta este ...se mai iau unii de Capitala in loc sa multumeasca acestui oras ca i-au scapat de jeguri...(in mare parte).
Dragii mei colegi !!! Tin sa va anunt ca impozitul la aro 244,motor brasov,3200 cm pe 2009 e de 21 mil.Am fost la primarie sa platesc si cand am auzit sa cad pe spate.Nu stiu ce sa mai zic.Inca nu am platit.Sincer nu stiu ce sa mai fac.De renuntat nu pot renunta la el pt ca am nevoie mare de el.Am stupi si singurul mijloc de transport e aro.Agat pavilionul dupa masina si fugi.Asta e...Bataie de joc.Vor sa renuntam de buna voie la ele.
- alex
- Membru legendar

flexul, faci 242 din el
impozitul lal a mea e 350 ron.
pacat sa renunti la motorul de bv pentru o taxa.
impozitul lal a mea e 350 ron.
pacat sa renunti la motorul de bv pentru o taxa.
happily mending an Aro 320 D127
- Florin
- Membru

Schimbi motorul Andoria sau Peugeot sau alte variante L 27,L 25 ,TDX.
ARO 244,an 1997,motor peugeot XD3TP
- cipy
- Incepator

M-am gandit si la varianta asta,sa schimb motorul.Mi-e frica ca nu va face fata la ce il folosesc eu.Tractez un pavilion de 3 tone si pana acuma brasovul nu m-a lasat niciodata cu "curu-n balta".M-a scoc din orice situatie dificila.Poate isi aminteste nea Tarzy de forumul stuparitul 3xforum sa se uite la rubrica poze si cauta "pavilionul nostru" postat de cipy.Florin wrote: Schimbi motorul Andoria sau Peugeot sau alte variante L 27,L 25 ,TDX.
- tarzy
- Membru legendar

daca vrei sa nu schimbi motorul nu prea mai ai alta optiune decat sa schimbi cu o utilitara.
un 242 un 3XX ceva pe acolo
Cipy si eu o sa regret cuplul BV-ul dar cred ca o sa schimb cu un L25 + GPL, tu stii remorca mea .... nu o sa fie acelasi lucru dar cred ca o sa faca fata
un 242 un 3XX ceva pe acolo
Cipy si eu o sa regret cuplul BV-ul dar cred ca o sa schimb cu un L25 + GPL, tu stii remorca mea .... nu o sa fie acelasi lucru dar cred ca o sa faca fata
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- ama27
- Membru

Chiar e 21 mil impozitul la Brasov. Asta e semnul ca trebuie RADIAT. 
1998 ARO 243 3.2 UTB
2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v
1994 Yamaha Virago XV 535
1960 IJ Festival
1984 Mercedes-Benz W123 300D Kombi
1999 Yamaha XT 600
2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v
1994 Yamaha Virago XV 535
1960 IJ Festival
1984 Mercedes-Benz W123 300D Kombi
1999 Yamaha XT 600
-
SERGHEI
- Banat

EXACT. Uite cine stie ce si cum...Bravo.Pai daca statul te fute trebuie sa-l futi si tu ..si fara alifie.ama27 wrote: Chiar e 21 mil impozitul la Brasov. Asta e semnul ca trebuie RADIAT.![]()