Probleme la planetare

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
Cip
Membru Devotat
Membru Devotat

Probleme la planetare

Post by Cip »

Problema e urmatoarea: am cuplat 4x4 cand am vrut sa ies din curte pentru a trece peste o gramada de pietris, dar inainte de a ma urca pe gramada mi s-au infranat rotile(nu stiu care,tot ce stiu e ca s-au auzit scartiituri pe asfalt si ma tinea ceva) iar cand m-am uitat sa vad ce se intamplase am gasit articulatia fata dreapta rupta.
Inainte sa pun alta vreau sa stiu care defectul...
E greu pana incepi...pe urma e si ma greu...

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: Probleme la planetare

Post by tarzy »

defectul este cred proasta utilizare a 4x4 - nu se foloseste 4x4 pe asfalt uscat

vad ca tu mai ai multe de citit

In calitate de administrator al acestui forum te sfatuiesc sa citesti un pic pe aici mai ales ariile tehnice si deabia apoi sa te pui la scris chestii care mai de care mai nemaipomenite.

Ca nu cumva sa te incurci o sa-ti dau un ban la scriere ptr 3 zile, daca cumva perioada aceasta nu o sa fie suficienta si apari iar cu "minunatii" banul urmator o sa fie de 6 zile .... urmatorul de 12 ... si-o tinem asa pana ne lamurim

Spor la citit
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Cip, nu te supara, da are dreptate tarzy, ca si eu ti-am zis de vro doua ori sa citesti TOT ce gasesti.

Esti tanar, ai de invatat, ia si citeste tot ce poti - baga-ti o palnie in ochi si soarbe forumul intreg... ai multe de invatat chiar si in cele mai neasteptate locuri.
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

grupuri nepereche, cauciucuri diferite fata spate.etc

Post Reply