http://www.romanialibera.ro/a145721/sal ... itati.html
deh frate ... nu le-a placut sa aiba in dotare masini produse in romania special ptr asa conditii. Cu "tehnica" de acum buna doar de mers pe asfalt cred si eu ca raman multi cu impozitele platite degeaba
Salvarea si pompierii, "interzisi" in 700 de localitati
Moderator: costy84
- tarzy
- Membru legendar

Salvarea si pompierii, "interzisi" in 700 de localitati
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- myke
- Membru legendar

Re: Salvarea si pompierii, "interzisi" in 700 de localitati
Ca de obicei baga astia din topuri sa-si vinda fituica amarita.Cind n-au ce subiecte sa mai scrie i-si aduc aminte de ambulanta politie sau pompieri.
Din noile dotari fac parte autosanitare vw 4x4 care fac fata cu brio la asa ceva.
Din noile dotari fac parte autosanitare vw 4x4 care fac fata cu brio la asa ceva.
-
vstef_is
- Membru legendar

Sunt si Mertz Sprinter 4x4, cel putin eu am vazut mai multe prin Iasi...
- myke
- Membru legendar

Alea is vechi...si sunt rare.Astea sunt mai multe....traiasca Arafat.vstef_is wrote: Sunt si Mertz Sprinter 4x4, cel putin eu am vazut mai multe prin Iasi...
- amb13
- Membru legendar

Sint mai multe dar totusi insuficiente, ginditi-va ca la toata Valea Jiului sint doar doua ambulante 4x4.Cei cu reportajul au si ei dreptatea lor, de multe ori am lasat ambulanta si am mers pe jos citeva sute bune de metri sau chiar Km(cei din Vale cunosc Dilja Mare sau alte catune), si nu mai vorbesc de cite ori nu ne titie fundul pe cite-un drum sau ulita de unde nu stii daca mai iesi cu ambulanta intreaga.
- tarzy
- Membru legendar

in reportaj este vorgba de judete de campie .... unde bineinteles ca nu au fost achizitionate 4x4 ... ca deh ... Citroen nu avea in oferta
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)