atacul armat din Brasov

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

cristian irimescu
Membru de elita
Membru de elita

Re: atacul armat din Brasov

Post by cristian irimescu »

Mda, ce sa zic, a impuscat un om in 2004 si in 2008 in mai a fost "invoit" pt 3 luni si n-a mai ajuns inapoi..de o jumatate de an nu l-au cautat la gazda din Brasov, dar acum brusc si-au adus aminte si in 2 zile l-au si saltat.. [-X

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

antix wrote: criminalul a fost prins intr-un timp record!! azi noapte au pus mana pe el in timp ce incerca sa paraseasca tara.

detalii  aici

http://www.realitatea.net/foto_628226_p ... 47897.html

sa mai ziceti careva ca nu avem oameni capabili in politie! >:( b-(
Pai aici avem o problema ,cel din fotografie clar nu este4 aceeasi persoana cu cea din ,,portretul robot".In schimb ,,cetateanul de etnie roma "  prins de politie si pereaentat pe posturile TV seamana izbitor de mult cu portretul robot.Cel prezentat in fotografie este ,,caucazian" iar martorii au descris un ,,tigan" ..diferenta mare . ;D
George
Administrator
Administrator

Post by George »

deci pana la urma, cum e? l-au prins, sau nu?!
antix wrote: sa mai ziceti careva ca nu avem oameni capabili in politie! >:( b-(
mai zicem...ca avem si dovezi...nu?! militzie de toata jena. s-au ambalat cand au aparut la tv, dar altfel, mergeau pe burta, asemeni tuturor celorlalte cazuri care nu "rasufla" la ziar.
ARO CLUB ROMANIA
George
Administrator
Administrator

Post by George »

inca un jaf armat la cluj. nene tarzy, aveai dreptate bre. vin vremuri grele...
ARO CLUB ROMANIA

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

George wrote: inca un jaf armat la cluj. nene tarzy, aveai dreptate bre. vin vremuri grele...
Si eu cand spuneam ca imi refac arsenalul ziceati ca sunt sarit de pe fix?!!!!
cab_512
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by cab_512 »

SERGHEI wrote:
George wrote: inca un jaf armat la cluj. nene tarzy, aveai dreptate bre. vin vremuri grele...
Si atunci nea Serghei de ce ai vindut arbaleta sau ai gasit una mai performanta?
Tote muștele zboară dar nu toate fac miere!
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

cab_512 wrote:
SERGHEI wrote:
Si atunci nea Serghei de ce ai vindut arbaleta sau ai gasit una mai performanta?
Ma da ce repede se afla ce fac eu pe Okazii.ro !!!!!!!!! :-j Am vandut o bucata acolo si eu sa castig o paine (adica vinzi ceva sa scoti gratis ce pastrezi..+ profit)

Daca nici asta nu este performanta (exceptand cele profii)  de trag sa-mi iasa ochii din cap sa o armez (si sparg la lemne zilnic ..fag si cer ) !!!

Am facut comanda si la sageti ca se pierd tare usor  si in Ro costa 35 lei bucata...Da cau asta este riscant ca daca nu i-ai tras-o din prima ,pana incarci te bate cu ea in cap.. (dar la 100 de metri ,ca fost tragator de elita ..tot il dilesc )..Tot armele de foc(pentru care DETIN PERMIS  dragi cititori ) raman mai bune dar nu sunt tacute ca arbaleta...
cab_512
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by cab_512 »

Pai cu amortizor sint pe aproape $-)
Tote muștele zboară dar nu toate fac miere!
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

cab_512 wrote: Pai cu amortizor sint pe aproape $-)
:o vai de mine ...dar eu respect legea  !!!! Ce imi trebuie mie asa ceva ...??!! :-j :-j

Maine poimaine ma trezesc cu melitia in vizita sa imi vada ,,cutia da fer " ..asa de verificare cica..

Unde mai pui ca baietii dastepti  vor sa nu mai ai voie cu arma asupra ta pe strada ,si sa o tii si folosesti numai in casa..Nici macar in curtea ta nu ai voie sa tragi in borfas..Norocul meu ca am bun simt si dupa ce-l impusc il tarasc pana in casa sa lase ceva sange,mai facem ceva distrugeri si gaurele prin mobilier si gata ,,autoaparare in litera legii"..Cu toate ca ma indoiesc de faptul ca acel ,,borfas" va mai fi gasit  ca doar de aia am 10 caini...(sa faca si ei burta mare)...Chiar asa de prosti ne cred autoritatile? Asemenea actiuni ,spargeri ,atacuri armate vor mai fi ,asta este doar inceputul.Deja putzoii prind curaj si vor si ei sa incerce .Cu aia de meserie este mai sigur ca nu sunt prosti sa faca moarte de om ,i-au marfa si o taie ..dar ce te faci cu incepatorii ca aia nu au minte si te baga in pamant,iar daca il dovedesti tu mai intri si in ancheta ca el a dat cu cutitul si tu cu pusca ..si nu-i echitabil...

Post Reply