ARO si M - sindicate diferite?

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

ARO si M - sindicate diferite?

Post by tarzy »

M nu am ... da sincert ma "pasioneaza" subiectul
SERGHEI wrote: ,,bine ai venit dom'n Conashu

ne bucuram foarte mult ca initiativa noastra este apreciata

@pantelimon - care-i treaba cu 27??? si intampla ceva si pe noi iar nu ne anunta nimeni?"...

Nu ai tu treaba,sau ai devenit intre timp membru ,,Retromobil" si noi nu stim????!!!!  Cumpara un M si vei vedea ce este pe 27. :-j :-j :-j :-j :-j
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Re: ARO si M - sindicate diferite?

Post by florin75 »

tarzy wrote:

@pantelimon - care-i treaba cu 27??? si intampla ceva si pe noi iar nu ne anunta nimeni?
http://www.retromobil.ro/Calendar_RCR_2007.htm

La Comana in padure cresc si niste bujori, cred ca se suprapune cu festivalul bujorilor.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

Bun venit,Conashule!  In sfarsit,ca de mult ne dai tarcoale...  :P
si felicitari pt masina,forumul e incantat ca este prezenta. si ne bucuram ca apreciezi initiativa,dar sa stii ca rubrica de sugestii si reclamatii e intotdeauna deschisa. nu ezita sa iti spui parerea,indiferent care e ea. chiar conteaza!

(vezi ca se pot pune mai multe poze intr-un post,nu tre sa postezi numai cate una. in dreapta ferestrei de atash,ai in paranteza "mai multe fisiere atasate" si se mai deschide inca o fereastra. sucese!)
ARO CLUB ROMANIA
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

nea dinuleee ce pa faza esti cu raspunsurile bre parca gandim la fel  ;D vezi nu degeaba avem aproape aceiasi culoare de ochi
Last edited by pantelimon on 13 May 2007, 12:29, edited 1 time in total.

George
Administrator
Administrator

Post by George »

nea george,dinu a zis-o la mijto bre...creca nici el nu e de acord cu diferentierea asta facuta de "unii",intre ARO si M. crezi ca suntem din alt sindicat? sau asa sunt sarcinile de partid trasate de conducatorul suprem,motomobilia? caraianis,kelbosu....acelasi drac
ARO CLUB ROMANIA
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

bre nea keo iar o iei pa aratura???? ce ai cu oameni bre???M-u este una,ARO este alta gasca nu te-ai prins ??vezi bine.io am si daia si daia casa ma impac cu toti .fa la fel ce te tot pisi contra vantului atata??? ;D cum sa intri in gasca M-istilor cu drepturi depline  daca nu ai M. ca simpatizant? e altceva numai ca tu nu vrei sa te faci simpatic deloc casuni asa pa chelbos pa cine mai zici tu acolo si  paurma iese dalalaia da nu o mai opreste nimeni.io unu te stiu altfel de om asa ca fi tu ala care te stiu eu si incearca sati castigi prieteni pe toti cei care au damblaua fiarelor, nu doar pe cei care consideri ca se inalta pe aceiasi treapta cu tine, ca nu ai sa ai de pierdut  :)>-  :)>-
Last edited by George on 13 May 2007, 12:55, edited 1 time in total.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

daca tot am stricat postu' omului,hai sa-ti raspund aici,nea george. tocmai,ca am vazut ca sunt doua gasti diferite,si nu sunt de acord cu asta. pana la urma este o singura marca,nu? diferentierea insa,o fac oamenii din gastile mentionate,si nu cred ca eu sunt ala vinovat. stii bine ca imi place M-ul,stii bine ca am venit cu voi si am participat si poate as putea pune si umarul la miscarea asta a fiarelor,si nu numai eu,cat si ceilalti pasionati. si ma judeci gresit cand vorbesti de prieteni de pe aceeasi treapta,ca asa i-as alege eu. se pare ca ai inceput sa ma vezi prin ochii altora,si imi pare rau de asta,dar prietenia n-am s-o cersesc niciodata!
incearca sa iti aduci aminte ca am fost acuzat ca as cauta sa ma bag in seama cu unii care se cred mogulii M-ului...
de ce spui ca tre sa-mi iau M ca sa intru in gasca? din cate imi aduc aminte,ARO s-a facut la Intreprinderea Mecanica de Stat Muscel,ulterior devenita ARO,cam la 35 de km de unde m-am nascut...chiar crezi ca sunt pe din afara? vezi ca faci si matale diferente? te stiam om batran si cu capu' pe umeri,bre... uita-te la domnu' colonel cu ai sai prieteni...au si M si ARO si LR si nu se cearta nimeni pe acolo,si nu fac cinshpe mii de sindicate. ceea ce am incercat noi sa facem pe aici este un ARO care include si M,dar se pare ca sunt cativa cu M care nu vor sa includa si ARO...ti se pare corect?
ARO CLUB ROMANIA
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Mi se pare aiurea diferentierea intre cei cu M si cei cu celelalte Aro pentru ca M este facut de ARO defapt de IMM devenita ulterior ARO.Multe M-uri sunt fabricate cu numele ARO.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

bre baieti ... vorbiti de parca masinile astea ne-ar conduce viata .... da-ti-o incolo de treaba .... ca parca vad ca ajungem sa traversam strada pe partea ailalta doar ptr ca "amicul" are alta masina.

diferenta este data de persoane si nu de oameni, de asta m-am convins singur si pe pielea mea ... poti avea si pe mama masinilor ca daca esti neam de traista ... tot mitocani te numesti.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

pai domle faramitarea asta si dezbinarea romanilor,pupatul papucului ,plecaciunea pana la pamant,vandutul sufletului ,a prietenilor,a familiei pa o mana de arginti un bolid de lux mai nou e impamantenita pa melaeagurile astea mioritice.nea tarzy imi place cum le spui dar vezi ca in fata unei pasiuni oameni ar trebui sa uite de orgolii si de apucaturi si sa vorbeasca productiv, si atunci cand se gaseste cate un toma necredinciosul sa blameze acest hobii si anume ARO.
ati vazut bine cum proaspatul nostru forum sa pricopsise cu neste uni care dupa mine nu cred ca trebuia "barbieriti"de aici era bine sa vedem ce zice si tabara pompoaselor 4x4 :)>-

nea tarzy misto titlul esti pa faza rau ;D
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

pantelimon wrote: nea dinuleee ce pa faza esti cu raspunsurile bre parca gandim la fel  ;D vezi nu degeaba avem aproape aceiasi culoare de ochi

E ..asta este....bine ca nu aparem si cu ,,grade"...

Keo>;;;;frate ,degeaba te agiti,Aro este Aro si M este M (nu gaz)atata timp cat acolo la ,,M acasa "se practica cultul personalitatii.Nea Pantelimon incearca sa impace si capra si varza  (gest laudabil) asa ca intelege ca omul nu ,,poate " fi altfel.Furunculul este acolo la Retromobil ,nu aici intre noi.

Si nu-i mai da cu ...ARO este tot una cu M...de ce nu vrei sa intelegi ca ARO este 100% romaneasca iar M este copie revizuita a Gaz-ului rusesc  ???????!!!  :-j :-j :-j :-j :-j :-j Ce naiba,am pretentii ma baieti... Deci care vrea in clubul M ,sa isi cumpere M.....care vrea in clubul ARO ...poate veni si cu bicicleta,daca este ,,om "este bine venit.Noi avem nevoie de oameni adevarati care au ceva in cap,chiar daca nu au Aro sau M ,daca iubesc aceste marci sunt primiti cu bratele deschise.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

pantelimon wrote: ,,,,,,,,,,,,,,,,,

nea tarzy misto titlul esti pa faza rau ;D
adevara e misto .... da nu eu fusei autorul
(Winston Churchill)
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Am ARO... si imi doresc si M... pe care il consider o copie mult revizuita a Gazului... atat de mult revizuita incat era preferat pe alte piete comuniste, precum China, in fatza Gazului... si dincolo de asta, este o parte din istoria noastra, si din istoria ARO...

Sper ca anul viitor sa pot sa imi iau un M... dar... ramane de vazut, pana atunci o sa am timp sa fac AROul de acum sa mearga bine si foarte bine...

Din situatia in care ma aflu, nu vad doua tabere, desi ele poate exista... sau reformulat, nu cred ca ar trebui sa existe... toti suntem romani, toti suntem pasionati de natura, de teren, si masini de teren, si bineinteles, peste toate, de ARO... si ceea ce s-a facut acolo... fie ca la inceput se numea UMM, IMM, IMS sau ARO... e vorba de acelasi loc, aceiasi oameni care au scris istoria, si aceeasi istorie...

Tot respectul pentru tot ceea ce inseamna ARO!
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Haideti ca ajungem departe. Gaz-ul nu este o incercare de a-i copia pe americani si stiti asta? La fel rusii au copiat si motocicletele germane etc. La fel si Toyota au copiat Jeepul american dar dupa ce l-au copiat l-au si perfectionat foarte mult. La noi vremurile nu au mai permis asta de la un moment dat incolo (dupa anii 80 si ceva).Din pacate!!!
colonelu
Membru legendar
Membru legendar

Post by colonelu »

Mare dreptate George ! Nu numai ca rusii nu au copiat Gaz-ul dupa Dodge ci i-au schimbat doar grila si aripile fata si binenteles sigla...La viata mea am avut si un ARO 240, unul din primele tipuri. Cei care cunoasteti tipul a-ti observat ca linia caroseriei si volanul seamana cu ceva...imi scapa acum.
Dragi prieteni ne impacam prea bine sa ne dezbine faptul ca M-ul seamana cu Gaz-ul si ARO cu Land Rover-ul. Sunt romanesti amandoua si sunt rodul unor minti si maini romanesti fie ele ingineresti sau informative.
CAELUM SERENUM

Post Reply