imnul tunerilor de cartier

Bancuri,clipuri si orice altceva de descretit fruntea

Moderator: costy84

Post Reply
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

imnul tunerilor de cartier

Post by tarzy »

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

George
Administrator
Administrator

Re: imnul tunerilor de cartier

Post by George »

de ce de cartier,bre? pana la urma,tunning-ul este un fenomen care tinde sa devina de masa,si nu trebuie neglijat,sau cu atat mai putin ridiculizat si pus la zid. este o exprimare a personalitatii fiecaruia,si consider ca munca este de apreciat,in primul rand. iar in cazul masinilor "dacia,oltcit,aro",cu atat mai mult trebuie apreciata si pasiunea si entuziasmul fiecarui posesor care investeste multi bani si multe ore de munca in ceva ce pentru majoritatea nu merita. si unii nu inteleg acest aspect.
nu vad de ce unul care ridica din morti un M si il face galben,ca asa ii place,trebuie pus la zid,ridiculizat si aratat cu degetul de altii care nu vad M-ul decat verde... munca si banii sunt aceleasi,difera numai personalitatea. si cred ca am trecut de faza aia cu uniformele scolare,cu egalitatea fortata,nu? sau vorba BUG-ului... e ca si cum toti am f...e aceeasi p...a.

ascultati si melodia: http://www.youtube.com/watch?v=NAduobrdOqs&NR=1
ARO CLUB ROMANIA
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

Keo wrote: de ce de cartier,bre? ................
ti se pare ca ar fi de "palat"??

eu unul; recunosc ... nu pot intelege fenomenul ... nu pot intelege de ce ai nevopie de chestii exterioare ptr ati exprima personalitatea

da ... ai dreptate .... nici nu am de ce sa "ridiculizez" fenomenul
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

bre,personalitatea ti-o exprimi si fara sa vrei...nu crezi? prin haine,de ex. prin masina,daca ai... iar cand ai o "masina de volum"...poate vrei sa iesi din standard,sa ti-o recunosti in parcare la mall,de ex.  ;D
ARO CLUB ROMANIA

Post Reply