Intilniri in Iasi - 2009-2010

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Locked
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Intilniri in Iasi - 2009-2010

Post by tudop »

Un nou, un nou topic cu iesiri din zona Moldovei... weekendul trecut ne-a onorat Klez cu prezenta, si am iesit putin sa-i prezentam offroad-ul rural, care se apropie de extrem in unele sate de la noi. Pacat ca eram prea preocupati de traseu in satul cu pricina, si nu am facut poze in zona crepusculara... erau niste babe iesite pe la gard, aveau niste mutre asa pesimiste, ziceau ca nimeni nu trece cu masina pe aici, doar cu tractorul, si probabil numai pe sensul spre vale  :-j  Asta am facut si noi, si ne-am gasit drumul mai departe prin padure, ca satul respectiv numai spre vale poate fi parcurs... Dupa ce am stat la un gratarel, ne-am gindit sa ne mai plimbam pe dealuri si paduri, pina cind ne-a prins noapte si cu greu am nimerit un sat din judetul Vaslui de-acum... dupa aia am purces spre casa, ca deja depaseam bugetul la motorina  8-X
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

tudop
Membru de elita
Membru de elita

Re: Intilniri in Iasi - 2009

Post by tudop »

_
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
hoaska
Membru
Membru

Post by hoaska »

Ati mers pe burta; nimeni nu a stiut, nimeni nu a auzit...
Nimeni nu ramane virgin...viata i-o trage fiecaruia macar odata.
myronutu
Membru legendar
Membru legendar

Post by myronutu »

frumos foarte frumos baieti
ARO 243, an 2000, motorizare TDX
ARO 243, an 1986, motorizare D127.
Bughi, motor de 1600 benzinar,in inbunatatiri
Audi B4, an 1994,2000 benzina
Fiat 1100, an 1964,proaspat achizitionat

tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

hoaska wrote: Ati mers pe burta; nimeni nu a stiut, nimeni nu a auzit...
Sorry, stii cum e la noi cu organizarea, este sublima dar lipseste cu desavirsire. Azi incercam sa ne adunam iar pt o plimbare, inca nu stim unde, cu cine, cit, cind.. vedem in urmatoarele ore  ;D
ama27
Membru
Membru

Post by ama27 »

Hai Tudop baga pozele de azi
1998 ARO 243 3.2 UTB
2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v
1994 Yamaha Virago XV 535
1960 IJ Festival
1984 Mercedes-Benz W123 300D Kombi
1999 Yamaha XT 600
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Dragi colegi din Iasi, Joi pe 2 Aprilie, de dimineata voi fi in frumoasa voastra urbe pentru o trebusoara ce o avem impreuna cu ama27.
Nu voi avea prea mult timp, dar mi-ar face placere sa va ofer o cafea si o strangere de mana.
De asemenea, daca aveti cate ceva de trimis catre Bucuresti..., cu placere.
De adus dinspre Bucuresti, nu prea am cum, pentru ca vin cu trenul.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
pui de drac
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by pui de drac »

nu stiu daca aici ar trebui sa postez... presupun ca nu sunt chiar off-topic.. daca nu,imi cer scuze in avans  ::)

Am nevoie de o labutza de ajutor cam pe saptamana viitoare ..mai precis o platforma, si un agregat potent sa transport 324-le meu (de fapt e aproape al meu) de la locul de parcare al proprietarului la locul meu de parcare. Mai precis, din frumoasa, undeva pe langa biserica, pana la casa sindicatelor in spate, pe traseul siraj-granit-piata nicolina.

Nu-mi permit sa inchiriez o platforma adevarata ptr ca imi ia o caruta de bani(la naiba ca n-am nici bani de acte :( ).. iar masina are sasiul rupt, si nu as vrea s-o trag pe rotile ei (lipsesc bateriile, ca de-altfel cica ar fi complet functionala :-?? )

Daca printre cei din iasi se gaseste vreunul mai "gospodar" cu o telegutza si are si cu ce-o trage, cu mare placere ma reabilitez fata de el, motorina plus shpaga aferenta...  [-O<

si avand in vedere ca suntem la topicul de intalniri.. poate ne adunam mai multi,mai stam la o taclala, o vorba, un pahar de vin, ceva de genul asta..sa radeti cu gura pana la urechi de ce cazan am gasit, etc etc etc.

Multumesc anticipat  ^:)^
ARO - organised religion
Forumist tacut
RUDY
Membru de elita
Membru de elita

Post by RUDY »

Man ,cu labutza nu te pot ajuta ;D dar cu platforma da,nu te costa nimic... doar informatii ,am auzit ca te pricepi la motoare pe benzina...si ca sa nu fim off topic poate vin si Aroistii consacrati sa vada...minunea,si facem o intilnire ad-hoc. :)>-
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Vreau si eu sa vad sasiu fisurat...

Eu personal nu m-as baga sa-mi iau asa ceva (cu sasiu ciufut) dar nah, gusturile nu se discuta...
pui de drac
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by pui de drac »

pfff,ar fi superb  \:D/ ^:)^ :)>-

ma descurc cu benzinarele, inclusiv imbunatatirea performantelor.. a fost boala mea in ultimii 10 ani :))

sa vedem cum ne organizam,am sa postez eu cu vreo 2-3-4 zile inainte cand sa mergem sa luam trocariciul..chestia e ca are vreo 2 tone de-acum,ca l-a mai si mancat putin rugina... si trebuie sa duca platforma atat..inclusiv tragatorul.

oricum, aduc si niste vin din productie proprie,ce dumnezeu?mai sunt vreo 200 de kile :) sau pentru doritori, piva :) ca trebe s-o ud, nu? (sampania cand ii fac actele:) )

(si sasiul se face, totul se repara, ce naiba? doar totul e din tabla si plastic :) singura problema e volumul de munca :( , oricum, nu prea conteaza, de cand imi doresc unu' ...)
ARO - organised religion
Forumist tacut
RUDY
Membru de elita
Membru de elita

Post by RUDY »

Poti sa ma suni cu o zi inainte,platforma e de 2,5t si tragatoru e de 130 bivoli,nu-ti fa probleme,am dus si utilaje mai mari...cu udatul.... eu zic sa o lesi dupa ce o termini ;D
pui de drac
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by pui de drac »

hahahahahhaa, ok,m-am linistit ... de udat o ud acu ce-o iau,ca dup-aia o sa vi se usuce gaturile :))

desi, daca da domu si ma angajez pe undeva.....

ok, am sa te rog mult sa-mi dai un pm cu nr de telefon.

multzam din suflet  (*)
ARO - organised religion
Forumist tacut
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Rudy sa dai o sarma si la mine cand iese treaba ca vreau musai sa vad si cazanu, da mai ales omul... ca nu-l stiu de unde sa-l iau....
pui de drac
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by pui de drac »

e simplu stefan omu se prezinta in felul urmator:

Dan Abaitanci, am terminat Racovita impreuna.. ne stim macar din vedere :) eu eram in A, tu parca in B sau C, imi scapa, sincer. O perioada am stat pe Socola, la cele 3 blocuri turn, (unde o sa duc si masina) apoi m-am mutat in Copou, pe Vascauteanu...ocazional ne mai intalneam in drumul spre Negruzzi,tu veneai la deal de pe Turcu ;)

masina o poti vedea oricand respectand urmatorul traseu..:

vii de la siraj si inainte de podul peste piata cug, faci dreapta ,pe langa gardul sirajului si apoi imediat prima la stanga pentru a ajunge in spatele blocurilor (e drumul care duce spre pasajul pe sub calea ferata si dai apoi in nicolina) apoi nu prima la stanga, a doua si ajung intr-o parcare in spatele blocurilor unde gasesti 324-le pe dreapta, lipit de bloc.

ca orice aro care se respecta (vorba cuiva de pe forum,imi scapa) e descuiat.. roti dezumflate iar bena sta stramb rau de vreo 3-4 cm din cauza sasiului.

oricum,cand va fi de nasoleala, postez aici si ne adunam cu drag :)
ARO - organised religion
Forumist tacut

Locked