vopsit aro 10
-
roscaionut83
- Incepator

vopsit aro 10
salut. puteti sa-mi spuneti si mie, cei care ati mai vopsit, cata vopsea trebuie la un aro 10.4? el e rosu, si vreau sa-l vopsesc tot rosu. a mai vopsit cineva pe vremea asta? prea bine nu este, dar cat poate fi de rau, tinand cont ca nu am garaj incalzit. am vopsea policolor EMAUR 2 L, 1 l de diluant+ 1l spritchit cu diluant. ajunge oare?
- pcv
- Membru Devotat

Re: vopsit aro 10
pe vremea asta in aer liber/garaj neincalzit,nu prea cred ca merge,adica nu o sa fie de calitate(umezeala mare,frig,etc)
iar ca,cantitate de vopsea nu cred ca o sa-ti ajunga(dar poate stiu alti mai bine).
iar ca,cantitate de vopsea nu cred ca o sa-ti ajunga(dar poate stiu alti mai bine).
in the end we are just stardust
- Soryn
- Membru legendar

Re: vopsit aro 10
vecine..stai cuminte in banca ta cu vopsitu,pana sa mai incalzeste afara, referitor la cantitatea de vopsea....pentru o treaba.de calitate, trebuie sa ai cam 3 L,...si sa cumperi cam tot ce trebuie intai,....nu in timp ce vopsesti masina.....sa dai fuga....la magazin sa mai cumperi 1 L..ca nu iti ajunge,...si sa te pomenesti ca e inchis la magazin,...
cauta pe olcit club,..postase Valib,toata operatiunea...cap coada care se face /pregatirea,si pana la lacul de final,..dureaza cam 10 zile numai pregatirea,....
si eu astept..sa se incalzeasca..
cauta pe olcit club,..postase Valib,toata operatiunea...cap coada care se face /pregatirea,si pana la lacul de final,..dureaza cam 10 zile numai pregatirea,....
si eu astept..sa se incalzeasca..