Daca da , atunci trebuie sa va montati aceste pasaje protectoare ,ele exista , ofera protectie maxima !!!
Pasaje roti Aro 10 si Aro 24 , protectie impotriva noroiului si ruginii !!!
- Herisanu
- Aro Club Romania

Pasaje roti Aro 10 si Aro 24 , protectie impotriva noroiului si ruginii !!!
Vreti sa va mentine-ti masina protejata [-O:/
Daca da , atunci trebuie sa va montati aceste pasaje protectoare ,ele exista , ofera protectie maxima !!!

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Herisanu
- Aro Club Romania

Re: Pasaje roti Aro 10 si Aro 24 , protectie impotriva noroiului si ruginii !!!
Pasaje fata ARO 24 !!!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Herisanu
- Aro Club Romania

pasaje spate Aro 24 !!!
- tarzy
- Membru legendar

unde pot fi gasite?
la ce bani?
vezi ca excesul de smekerie nu prea tine pe aici
Daca tot ai multe chestii de vanzare esti asteptat cu o oferta clara si completa pe aria PARTENERI
la ce bani?
vezi ca excesul de smekerie nu prea tine pe aici
Daca tot ai multe chestii de vanzare esti asteptat cu o oferta clara si completa pe aria PARTENERI
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Herisanu
- Aro Club Romania

Pasaje ARO 10 spate !!! :-j
- Herisanu
- Aro Club Romania

Nu sunt de vanzare , le-am pus si pentru cei care nu cunosc despre ARo pentru ca am vazut ca mai sunt si incepatori pe site
- Herisanu
- Aro Club Romania

Pasaje Aro 10 fata !!!
- Dan CHIRIAC
- Administrator

... ma rog.
In alta ordine de idei, tot pentru incepatori: protectiile astea au si avantaje si dezanvantaje. Umezeala, care oricum intra dedesubtul lor, se zvanta mult mai greu.
In alta ordine de idei, tot pentru incepatori: protectiile astea au si avantaje si dezanvantaje. Umezeala, care oricum intra dedesubtul lor, se zvanta mult mai greu.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- tudop
- Membru de elita

Eu mi-as pune pe fata macar. Umezeala ca umezeala, dar la mine noroiul sta de pe un an pe altul, desi merg la spalatorie de camioane si le dau la aia spaga sa spele cit mai bine... in partea din fata la A24 sunt locuri unde trebuie sa scobesti noroiul cu un levier indoit, ca la jet de apa nici ca iese. Sau nah, daca ai unde, iti faci singur un lance cotita de aia pt turbojet si iti speli singur, ca sa fi sigur ca nu ramine mehlem pe la colturi care in mod evident iti maninca tabla de vie (nu ca nu ar fi fost moarta chiar din fabrica, dar asta e altceva
)
nÉ
- Maxim
- Membru Devotat

Excuse me please, that on english.
On mine ARO, such pieces, are established since 2001 years (altered for ARO24 from GAZ-3102 VOLGA). Benefit - very huge. The dirt under wings is not saved and there is no corrosion.
On mine ARO, such pieces, are established since 2001 years (altered for ARO24 from GAZ-3102 VOLGA). Benefit - very huge. The dirt under wings is not saved and there is no corrosion.
- myke
- Membru legendar

Pasajele de mai sus sunt facute de o firma din CL din fibra de sticla.Calitatea este indoielnica...realizarea este execrabila.Am cumparat de la ei 2 masti fata (80ron+tva)...la amindoua au trebuit modificat "unpic" suportii la faruri deoarece unul avea curbura mai mica...altul mai mare
si nu se potriveau farurile in ele.
Tehnologia de realizare este "pe genunchi" unpic mai rau decit ce fac eu la mine la garaj (cu aceleasi scule dar cu simt de raspundere mai mare)
Daca cumparati fiti pregatiti cu un flex pentru "mici ajustari"
Personal o sa fac pasajele din tabla de aluminiu de 0.8mm
Iar privind umezeala...dati o mina de vaselina pe dedesubt si va tine o viata tabla...
Tehnologia de realizare este "pe genunchi" unpic mai rau decit ce fac eu la mine la garaj (cu aceleasi scule dar cu simt de raspundere mai mare)
Daca cumparati fiti pregatiti cu un flex pentru "mici ajustari"
Personal o sa fac pasajele din tabla de aluminiu de 0.8mm
Iar privind umezeala...dati o mina de vaselina pe dedesubt si va tine o viata tabla...
- ydaniel
- Membru legendar

cum se numeste firma?
cumva sc piteea srl?
cumva sc piteea srl?
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
cand esti rau nu te uita
- myke
- Membru legendar

Nu mai stiu....la iesire din cimp(spre busteni) o iei pe o straduta la stinga si dupa aceea faci prima la dreapta.E intr-o fosta unitate militara sau asa ceva...ydaniel wrote: cum se numeste firma?
cumva sc piteea srl?
- Maxim
- Membru Devotat

In Russia, such pieces, is made from polyethilen (-PP-).
Glass fibra - is not good!
Glass fibra - is not good!
-
SERGHEI
- Banat

Ma,chestiile astea sunt montate aproape la toate masinile moderne si nu degeaba...Eu unul m-am saturat sa imi planga farurile cu ,,lacrimi de noroi" pt ca la aro ba este oala prea aiurea,ori spatii prea mari..si tot noroiul este aruncat pe spatele elementilor de far ,cum acestia sunt din ce in ce mai rari o sa incerc si eu ceva aparatori ..Pun de fibra si ...(fac si tipar pt urmatoarele de tabla)...asta este...O sa vad cat costa si poate cine stie.