Intilniri in Iasi - 2009-2010
Moderator: costy84
- RUDY
- Membru de elita

Re: Intilniri in Iasi - 2009
Sigur Stef,dar era bine sa fi vazut inaite masina si sa-i pui un diagnostic...
-
pui de drac
- Membru Devotat

pai sa fiu sincer... de diagnosticat ma descurc si eu linistit.. dar nu s-a prea pus problema...masina oricum nu avea bacterii si oricum avea sasiul rupt.. prin urmare..de plimbare nici nu se putea pune problema...
totul e la locul lui sub capota inclusiv scurgerile de ulei
mai mult sau mai putin uzat, sincer, mi s-a cam rupt pentru ca orice masina as cumpara, de cand ma stiu, o refac de la un cap la altul, mai repede sau mai incet.
oricum o revopseam,indiferent ce culoare avea, oricum ma apucam si o desfaceam toata sa o gresez si sa strang toate suruburile la cuplu, oricum mai modificam una alta pe la intalatia electrica, oricum retapisam interiorul...asa ca pentru mine subiectul aro a fost simplu:
1: ce model?
2: ce motorizare?
Stupefactia mea a fost bafta de a-l gasi si ca model pe placul meu, si ca motorizare.. si colac peste pupaza (n-am sa inteleg expresia asta cat oi trai) mai ies ieftin si la impozit ptr ca-i autoturism mixt..si culmea...am si cel mai mare motor ca cilindree
nu ma deranjeaza ca are defecte, le repar,in timp,cu rabdare si muuuuuuuulta placere
singura chestie care nu ma incanta mai deloc e ca bena e cam ruginita.. si cam greu de refacut pentru ca e multisor la ea. ideal ar fi sa incep cu 2 aripi de 243 partea de sub geam in jos sa o "altoiesc" si dup-aia o jumatate de usa spate
iar restu mai peticesc... dar cine stie,poate am bafta sa gasesc vreuna pe undeva de pe o masina dezmembrata,intr-o stare mai buna... cine stie?
gata,mai multa palavrageala cand am s-o iau,pozez si o prezint la "masina mea"
totul e la locul lui sub capota inclusiv scurgerile de ulei
mai mult sau mai putin uzat, sincer, mi s-a cam rupt pentru ca orice masina as cumpara, de cand ma stiu, o refac de la un cap la altul, mai repede sau mai incet.
oricum o revopseam,indiferent ce culoare avea, oricum ma apucam si o desfaceam toata sa o gresez si sa strang toate suruburile la cuplu, oricum mai modificam una alta pe la intalatia electrica, oricum retapisam interiorul...asa ca pentru mine subiectul aro a fost simplu:
1: ce model?
2: ce motorizare?
Stupefactia mea a fost bafta de a-l gasi si ca model pe placul meu, si ca motorizare.. si colac peste pupaza (n-am sa inteleg expresia asta cat oi trai) mai ies ieftin si la impozit ptr ca-i autoturism mixt..si culmea...am si cel mai mare motor ca cilindree
nu ma deranjeaza ca are defecte, le repar,in timp,cu rabdare si muuuuuuuulta placere
singura chestie care nu ma incanta mai deloc e ca bena e cam ruginita.. si cam greu de refacut pentru ca e multisor la ea. ideal ar fi sa incep cu 2 aripi de 243 partea de sub geam in jos sa o "altoiesc" si dup-aia o jumatate de usa spate
gata,mai multa palavrageala cand am s-o iau,pozez si o prezint la "masina mea"
ARO - organised religion
Forumist tacut
Forumist tacut
-
vstef_is
- Membru legendar

Aaaaaaaaa nah ca acuma te stiu...
Fain cum ne re-intalnim asa, din dragoste ca sa zic, pt ARO....
Pai hai ca de acu avem ce ne vedea ;D
Fain cum ne re-intalnim asa, din dragoste ca sa zic, pt ARO....
Pai hai ca de acu avem ce ne vedea ;D
- George
- Administrator

oi fi matale pui de drac, da' aici n-ai nimerit-o. automobil mixt e asociat autoturismelor, nu utilitarelor. deci... mai calculeaza odata.pui de drac wrote: mai ies ieftin si la impozit ptr ca-i autoturism mixt..
cat despre
, nu ai citat tocmai persoana potrivita ca sa "intri in gratiile aroistilor"... sau cine stie...nici nu vrei, ca orice iesean care se respecta.pui de drac wrote: ca orice aro care se respecta (vorba cuiva de pe forum,imi scapa) e descuiat..
ARO CLUB ROMANIA
- tudop
- Membru de elita

Cine stie cunoaste! Dar sa nu intram in polemici despre spiritul AroGeorge wrote: nu ai citat tocmai persoana potrivita ca sa "intri in gratiile aroistilor"... sau cine stie...nici nu vrei, ca orice iesean care se respecta.
Am gasit spre stupoarea mea un Aro incuiat tot, in curte la Remat... mai era putin si imi faceam cruce cu stinga
nÉ
-
pui de drac
- Membru Devotat

am zis cat se putea de concis..si de-obicei, eu asa vorbesc..scurt si la obiect,fara dublusens... "vorba cuiva de pe forum,imi scapa" prin urmare nu imi amintesc.. si nu va cunosc pe toti atat de bine.. oricum, nu am decat enorm de multe de invatat de la voi despre aceasta masina asa ca deocamdata tac si citesc si bag la scafarlie.
(sunt probabil multe discutii vechi care au pildele lor, dar pe moment nu le cunosc)
un autoturism mixt e mult mai usor de omologat ca autoutilitara decat un 244 spre exemplu
trebuie sa fie niste treburi mai permisive.. sau macar ochiul critic al celui de la RAR.
p.s.: lasa tudop... ca dupa ce-l revitalizez pe al meu o sa fie si al meu incuiat tot brici.. cu centralizata
dar mai putin oblonul spate...
(sunt probabil multe discutii vechi care au pildele lor, dar pe moment nu le cunosc)
un autoturism mixt e mult mai usor de omologat ca autoutilitara decat un 244 spre exemplu
p.s.: lasa tudop... ca dupa ce-l revitalizez pe al meu o sa fie si al meu incuiat tot brici.. cu centralizata
ARO - organised religion
Forumist tacut
Forumist tacut
- ama27
- Membru

Mare incuitoare de l-am descuiat in 2 minute cu pauza
. Sa fim realisti, aro nu e facut sa stea inchis
1998 ARO 243 3.2 UTB
2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v
1994 Yamaha Virago XV 535
1960 IJ Festival
1984 Mercedes-Benz W123 300D Kombi
1999 Yamaha XT 600
2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v
1994 Yamaha Virago XV 535
1960 IJ Festival
1984 Mercedes-Benz W123 300D Kombi
1999 Yamaha XT 600
- tudop
- Membru de elita

Un 324 e mai usor de tinut inchis, ca are numai portierele iar la luneta ai gratii, hihi.
Chiar bre, ar trebui sa ne mai pozam cind ne intilnim... pacat ca fratemiu o sters din aparat pozele cu cosworth-ul, si nu mai am ce posta
Chiar bre, ar trebui sa ne mai pozam cind ne intilnim... pacat ca fratemiu o sters din aparat pozele cu cosworth-ul, si nu mai am ce posta
nÉ
-
pui de drac
- Membru Devotat

pai spre exemplu,noi ne-am adunat asa subit,eu,ama si cu rudy.. bine,dupa ceva palpitatii cu aroneta verde... ramas fara benzina, pe linia de tren, cu barierele pose, trenu venea... demaroru invartea.. etc
)
am fost putin pe coclauri..dar asa, o intalnire organizata.. tre sa facem ceva. Sper ca in curand sa-l aduc si pe al meu acasa.
am fost putin pe coclauri..dar asa, o intalnire organizata.. tre sa facem ceva. Sper ca in curand sa-l aduc si pe al meu acasa.
ARO - organised religion
Forumist tacut
Forumist tacut
- ama27
- Membru

Hai baieti cu hibernarea sa facem un namol ca face bine la planetare. Daca tot o plouat zilelea astea avem material.
-
pui de drac
- Membru Devotat

vine maine careva la era? ca sa stiu si eu daca am cu cine sta de vorba sau mai bine ma duc acasa 
- tudop
- Membru de elita

Eu am treaba toata ziua, as fi mers totusi duminica la concursu de SPL, daca o mai fi asa ceva... Oricum ne-am intilnit aseara, si am "planificat" o expeditie in zona muntoasa, la inceputul lui iulie, pt incalzire... detaliile le vom stabili cu citeva ore inainte de plecare 
-
pui de drac
- Membru Devotat

n-ati peirdut nimic oricum
)
- ama27
- Membru

Am tras si eu o fuga si am observat doar besinosi, posesori de bmw ce faceau doar zgomot si nimic deosebit.
- vti22
- Incepator

Fratilor din Iasi,anuntati-ma si pe mine cand e vorba de vreo intalnire,caci mi-ar face placere sa ne cunoastem. Dupa cum am mai spus,nu am masina personala,insa ma pot face util prin alte lucruri ,pentru dragostea de ARO.