E....inclin sa cred ca este o problema tehnica...si sigur se va rezolva.In alta ordine de idei ,constructia casei m-a secat la nervi asa ca evit cat pot de mult certurile,ca nu stii cum face poc un vas pe creier si te trezesti dimineazta razand la bec (in cel mai fericit caz)..Asa ca cine vrea scandal,sa caute alt partener ca eu am obosit. (batranetea de....)Dan CHIRIAC wrote: ... sau o fi vre-o alergie, ceva...
un nou forum romanesc despre 4x4
Moderator: costy84
-
SERGHEI
- Banat

Re: un nou forum romanesc despre 4x4
- George
- Administrator

e tehnica bre,am aflat io. cauta sa o rezolvi si capeti si premiul.

felicitari!
felicitari!
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

daca nu ma insel inscrierea de useri noi trebuie aprobata de catre administratorSERGHEI wrote: Am incercat sa imi fac un cont pe forumul maxoffroad ...totul a mers frumos (mult prea frumos) ...mesaj de intampinare,cont activat...etc...dar ,nu ma pot autentifica (cred ca am BAN din start).Din pacate.Si unde mai pui ca sunt utilizatorul cu nr 100 si nu ma pot prezenta...Sa fie reminiscente de pe dtrn,4x4mania...sau o simpla problema tehnica de logare? Se pare ca sunt persona non grata..( nu sunt eu chiar un sfant ,sa recunoastem)..pacat de premiu. O intrebare pentru max (lasand la o parte animozitatile existente intre noi)-: Premiul consta intr-un ,,cric"? Nu de alta dar inca m-a mai asteapta prietenul meu ,,alifantul" alias ,,pishaciosul" .![]()
![]()
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Am glumit, mestere, nu cautam sa te enervez.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Da. Trebuie sa-ti trimita administratorul un mail.
ARO 244, an 1997, motor L25
-
SERGHEI
- Banat

Stiu Dane,stiuDan CHIRIAC wrote: Am glumit, mestere, nu cautam sa te enervez.
Tarzy @- am vorbit cu max...omul a fost corect si mi-a explicat ce si cum...nici macar eu nu am ce sa-i reprosez.Se pare ca este o problema tehnica si se va rezolva..
Keo @-mda,ar fi bun un cric pentru ....dar pana la urma cred ca imi cumpar eu unul ca nu se stie pe ruta mea cu cine ma intalnesc... (Bucuresti-Stefanesti-Dascalu-Moara Vlasiei-Lipia -Gruiu sau Bucuresti-DN1 via Snagov......... pentru amatori)
-
SERGHEI
- Banat

Am reusit pana la urma..se pare ca eu bagam degetele gresit...coroborat cu tehnica asta ...pana la urma am reusit ..Sper sa nu va fac de ras pe acolo..de fapt promit.