Eurovision 2009 - Moscova

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
George
Administrator
Administrator

Eurovision 2009 - Moscova

Post by George »

v-a placut "demonstratia de forta" a Rusiei? mie mi s-a parut impresionant acest spectacol...ceea ce au reusit rusii sa faca acolo... toata stima!
pentru cine n-a vazut, ceremonia de incepere este aici:
http://www.youtube.com/watch?v=QCyMM5Ml ... re=related
TATU - Not gonna get us! sugestiv, nu?!  ;D

totul sub o atenta supraveghere, evident:
http://www.youtube.com/watch?v=7aHxP7YKC_Q
ARO CLUB ROMANIA

cristian irimescu
Membru de elita
Membru de elita

Re: Eurovision 2009 - Moscova

Post by cristian irimescu »

Ai dreptate, George, cu "demonstartia de forta", dar sa nu ne miram prea tare, precum stim din istorie, la rusi totul e "balsoi" totul e grandios, totul e maret.. ce sa zic "bravo lor" pentru organizare si pentru desfasurarea de forte,,  :D ca doar fanfara militara a fost in prim plan...
Asta ne arata inca odata ca Rusia e un popor mare si ne sugereaza ca ar fi bine ca noi astia mai mici de pe linga sa ne vedem de treburi fara sa comentam prea multe ???
ARO244
Junior
Junior

Post by ARO244 »

Grandios spectacolul si mie mi-a placut mult, greu de egalat de acum incolo mai ales ca s-a desfasurat in Arena Olimpica, asta explica dimensiunile impresionante ale scenei!!
Cat despre melodia noastra mi s-a parut slabuta inca de la selectia nationala, eu m-am indragostit de melodia Pleaca cantata de Tina Geru, daca o ascultati sa-mi spuneti daca nu va ramane refrenul in minte mult mai repede!
Iar melodia castigatoare e doar draguta si atat, coregrafia ei in schimb mi s-a parut absolut oribila, nu avea nici o treaba mesajul melodiei cu tumbele facute de dansatorii altfel buni, jos palaria, dar paraleli cu textul!!
Seful de santie se adreseaza Mesterului Manole:..Pe bune Manole nu-ti mai aduci aminte unde ai zidit-o?!!...Ca toti banii muncitorilor erau la ea....

Daca ai ambitie, poti muta muntii din loc!! Daca ai minte-i lasi acolo, ca nu te deranjeaza cu nimic...
George
Administrator
Administrator

Post by George »

eeei, faceau tumbe in ritmul muzicii...n-ai vazut?! :)
parerea mea e ca s-a premiat "show-ul" facut...ca voci au cam avut la ei, mai toti. a noastra, slaba rau prezenta ei acolo... dar deh...stii cum e la noi, intotdeauna ceilalti sunt de vina pt esecul propriu.
ARO CLUB ROMANIA

Post Reply