Am consultat pagina retromobil.ro, si constat ca masinile de tip ARO 24X,32, nu sunt in atentia colectionarilor.Oare de ce?!
Armata soate din uz foarte multe camioane DAC.Exista colectionari interesati de acestea?
Masini romanesti de colectie
Moderator: costy84
-
dragospetres
- Membru legendar

- Dan CHIRIAC
- Administrator

Re: Masini romanesti de colectie
Poate din cauza faptului ca nu indeplinesc, inca, conditiile de a fi vehicule istorice.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- amb13
- Membru legendar

Da , Dan are dreptate, nu indeplinesc conditiile de a fi vehicule istorice , respectiv cel putin 30 de ani de la incetarea fabricatiei modelului.Pina le vine rindul dispar toate la fier vechi, uite cit de greu mai gasesti un SR, Carpati sau Buceag. Pacat.Dan CHIRIAC wrote:Poate din cauza faptului ca nu indeplinesc, inca, conditiile de a fi vehicule istorice.
- Werner
- Aro Club Romania

Nu îndeplinesc conditiile de vehicul istoric, dupa legea din România, care mi se pare taaaare aiurea! În alte tari se merge la 30 de ani de la prima înmatriculare a Automobilului. Ca daca o luam dupa legea din România, VW Broasca înca ar mai avea vreo 28 de ani pâna ajunge Automobil istoric..... Vi se pare corect? VW "Bulli" (T2), înca se mai fabrica, la fel ca si Golf 1.Dan CHIRIAC wrote:Poate din cauza faptului ca nu indeplinesc, inca, conditiile de a fi vehicule istorice.
Eu cred ca ARO înca nu a intrat în atentia nimanui, pentru ca este o masina batjocorita, la fel cum era Trabantul pe vremea "Raposatului"!