Iesire Piatra Craiului - propunere
Moderator: costy84
- colonelu
- Membru legendar

Iesire Piatra Craiului - propunere
A-ti dat clasa cu pozele astea. Nu puteti sa-mi trimiteti pe mail cateva la o rezolutie mai umana ca asa tip "microfilm" e pacat de ce ati pozat.Felicitari si multumiri anticipate!
Last edited by colonelu on 19 Apr 2007, 23:40, edited 1 time in total.
CAELUM SERENUM
- florin75
- Membru de elita

Re: Iesire Piatra Craiului - propunere
Va trimit eu, numai sa-mi spuneti care v-ar interesa, pt ca eu am numai pozele facute de mine si de Dan. Ale mele au rezolutie de 8 mega si sunt JPG de aprox 3 mega.
- tarzy
- Membru legendar

se pot micsora relativ simplu, am discutat pe acilea: http://www.auto-universal.ro/smf/index. ... 181.0.htmlflorin75 wrote: Va trimit eu, numai sa-mi spuneti care v-ar interesa, pt ca eu am numai pozele facute de mine si de Dan. Ale mele au rezolutie de 8 mega si sunt JPG de aprox 3 mega.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- colonelu
- Membru legendar

Florine poti sa-mi trimiti ce poze vrei, toate sunt bine primite.Pe yahoo mail poti trimite 5 poze a 2 Mega, la o singura trimitere. De preferat este sa le micsorezi la 1600x1200 si sunt OK.
CAELUM SERENUM
- ydaniel
- Membru legendar

e plin in piatra de trasee de off road.si inca mai sunt cateva 241 greu incercat la ciobani:)
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
cand esti rau nu te uita
- alex
- Membru legendar

piatra craiului e parc national.
respectati limitele parcului national.
puteti rupe masinile oriunde, nu trebuie sa va duceti intr-un parc national ca sa faceti asta.
au mai fost in parc anul trecut unii de pe dtrn sau mania si au spus ca nu stiau ca e parc national si ca si altii merg pe acolo. astea nu sunt scuze.
mergeti in paranga, aveti mult mai multe optiuni
sau fagaras sudic
va dau eu harti
respectati limitele parcului national.
puteti rupe masinile oriunde, nu trebuie sa va duceti intr-un parc national ca sa faceti asta.
au mai fost in parc anul trecut unii de pe dtrn sau mania si au spus ca nu stiau ca e parc national si ca si altii merg pe acolo. astea nu sunt scuze.
mergeti in paranga, aveti mult mai multe optiuni
sau fagaras sudic
va dau eu harti
happily mending an Aro 320 D127
- George
- Administrator

usurel,alex,nu te mai infierbanta...
in primavara,parca ne si povesteai pe unde ai fost si pareai chiar cunoscator al drumurilor. plus ca nu s-a dus nimeni sa rupa floarea de colt sau sa vaneze capra neagra. n-are nimeni de gand sa distruga natura,sa stii!
in primavara,parca ne si povesteai pe unde ai fost si pareai chiar cunoscator al drumurilor. plus ca nu s-a dus nimeni sa rupa floarea de colt sau sa vaneze capra neagra. n-are nimeni de gand sa distruga natura,sa stii!
ARO CLUB ROMANIA
- alex
- Membru legendar

da-mi quote unde ziceam ca am fost in piatra craiului cu masina ca mananc screenul....
maxim am ajuns la fantana lui botorog si de acolo cu rucsacul in spate. (daca te referi la drumul spre barajul pecineagu, ala nu e in parcul national, dar nici in piatra craiului. defineste limita parcului) . cei de pa dtrn au mers spre refugiul gring, in versantu estic.
nu trebuie sa culegi flori ca sa strici o zona protejata, e suficient sa treci o poiana si sa rupi cu pneurile.....se vindeca greu....
maxim am ajuns la fantana lui botorog si de acolo cu rucsacul in spate. (daca te referi la drumul spre barajul pecineagu, ala nu e in parcul national, dar nici in piatra craiului. defineste limita parcului) . cei de pa dtrn au mers spre refugiul gring, in versantu estic.
nu trebuie sa culegi flori ca sa strici o zona protejata, e suficient sa treci o poiana si sa rupi cu pneurile.....se vindeca greu....
happily mending an Aro 320 D127
-
vstef_is
- Membru legendar

Perfect de acord cu alex... si simpla prezenta a 1-2-3-4-... masini, are un impact asupra naturii!
De asta in tarile mai civilizate, exista ceea ce se numeste, programul "Tread Lightly" sau tradus pe romaneste "Umbla ushor mah!"
http://www.treadlightly.org/
O sa pregatesc o traducere cu principiile programului... dar mai intai sa termin de scris lucrarea de licenta.... ca maine tre sa o depun la secretariat....
De asta in tarile mai civilizate, exista ceea ce se numeste, programul "Tread Lightly" sau tradus pe romaneste "Umbla ushor mah!"
http://www.treadlightly.org/
O sa pregatesc o traducere cu principiile programului... dar mai intai sa termin de scris lucrarea de licenta.... ca maine tre sa o depun la secretariat....
- George
- Administrator

daca te-ai fi uitat pe drum,gaseai indicatoare pe care e mentionat aspectul de parc national,si de limita,plus ca la intrarea din podu dambovicioarei spre satic era si o baraca,cu bariera...acolo incepe parcul! iar din satic,unde e asezare omeneasca,cum vine vorba,garofita pietrei craiului o ai in partea dreapta,in spatele caselor...alex wrote: .... (daca te referi la drumul spre barajul pecineagu, ala nu e in parcul national, dar nici in piatra craiului. defineste limita parcului) ...
mai studiaza odata hartile...
si hai sa inchidem,ca deja suntem prea mult off topic
ARO CLUB ROMANIA