Camera canon

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Camera canon

Post by baciudibaciu »

MAi fratilor ! am o camera video Canon 630i mini dv  care  face figuri , nu vrea sa mai deschida capota ,ca sa zic asa , sa-i bag caseta .
Am fost la o firma unde m-a trimis cineva si aia nebuni fiind au crezut ca sunt de al lor
Au invartit camera un pic in mana m-au intrebat simptomele  si au decretat : va costa intr-e 200 si 450 lei . Am plecat dar nu am rezolvat problema . Care stie si pe unde o firma serioasa care depaneaza asa ceva ?
  Vin cu ea sau daca e prea departe o trimit cumva ,dar sa nu mai dau de JEPCARI ca sunt alergic la asa ceva
multam fain 
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: Camera canon

Post by tarzy »

eu cand am avut pbe cu camera foto am rezolvat la http://crisprofessionalservices.ro/

partea super faina a fost ca desi aparatul il aveam de vre-o 4 ani si era cumparat direct din USA nu am platit nimic ... ca defectul era cunoscut si reparata suportata de catre Producator.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Re: Camera canon

Post by baciudibaciu »

PAi nea Tarzy %-( astia sunt aia de m-au lasat fara respiratie si m-au crezut TAMPIT ! O0
Prin tara asta nu mai stie nimeni de vreun service pentru asa ceva !? :-??

Post Reply