Fara titlu
Moderator: costy84
-
SERGHEI
- Banat

Fara titlu
Ce faci Nea ? Iti editezi postarile ?? Ai baut apa dupa mine ?? Sau este defectiune tehnica??
Uite ca le-am salvat eu si postez din nou.
de George pe Sâm Iul 18, 2009 2:29 am
SERGHEI scrie:PS2- asta este modelul ,,economic" sau ala ,,scump" ??
este modelul destinat membrilor clubului, exclusiv! asa ca...stai linistit, ca nu te afecteaza...
cu parasolarele am facut diferite exercitii de stil...si probabil vom mai face ceva ajustari la cel aratat mai sus, dar ideea de baza cam asta va ramane. voi studia si costul unuia "tricolor" ca cele ce le-am mai facut, insa cu fond alb, ca sa se vada scrisul. sa vedem cat costa...si cati se baga.
calitatea sickerelor, dincolo de ce se vede din poze, este cea cu care membri s-au obisnuit deja!
p.s.: un moderator poate separa discutia, de la pozele cu parasolarul? sa le lipim la topicul cu "autocolante dedicate aroi"....ca e mai potrivita discutia acolo
"Adevarul care ii face pe oameni liberi este, in cea mai mare parte, adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda." - Herbert Agar
,, de SERGHEI pe Sâm Iul 18, 2009 11:11 am
George scrie:
este modelul destinat membrilor clubului, exclusiv! asa ca...stai linistit, ca nu te afecteaza...
cu parasolarele am facut diferite exercitii de stil...si probabil vom mai face ceva ajustari la cel aratat mai sus, dar ideea de baza cam asta va ramane. voi studia si costul unuia "tricolor" ca cele ce le-am mai facut, insa cu fond alb, ca sa se vada scrisul. sa vedem cat costa...si cati se baga.
calitatea sickerelor, dincolo de ce se vede din poze, este cea cu care membri s-au obisnuit deja!
p.s.: un moderator poate separa discutia, de la pozele cu parasolarul? sa le lipim la topicul cu "autocolante dedicate aroi"....ca e mai potrivita discutia acolo
Nu zau !!?? Mai arunca un ochi peste demisia aia .Se pare ca nu ai citit atent George.Ma bucur ca ai ramas acelasi tip simpatic si plin de umor. Am renuntat la calitatea de ,,Membru Fondator" (de fapt nu am renuntat dar nu ai cum sa intelegi tu) ..Calitatea de membru cotizant nu mi-a luat-o nimeni inca.Asa ca ,am dat banul ...pot comenta.Eu et sfatuiesc sa fii sarcastic cu cine iti permite ..Eu nu iti permit .
Baietii buni ajung in rai,baietii rai...ajung unde vor ei.
,, de George pe Sâm Iul 18, 2009 1:11 pm
calitatea ta s-a discutat si ras-discutat...daca mai ai indoieli, consulta-ti avocatul. n-ai decat sa ma dai in judecata.
pana una, alta... exprimarea corecta este "puteam comenta"...nu "pot comenta".
"Adevarul care ii face pe oameni liberi este, in cea mai mare parte, adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda." - Herbert Agar
,, de SERGHEI pe Sâm Iul 18, 2009 2:16 pm
George scrie:calitatea ta s-a discutat si ras-discutat...daca mai ai indoieli, consulta-ti avocatul. n-ai decat sa ma dai in judecata.
Mai baiatule,tu crezi ca banii se castiga asa de usor ca sa-i arunc pe un proces cu cine ? Cu Clubul? Ce vina are clubul ca tu nu esti capabil sa-l ,,gestionezi" ? Eu te sfatuiesc sa iei la mana toate hartiile semnate de mine,sa casti ochii sa sa faci ciocul mic.Vei descoperii singur de ce .Cat despre dat in judecata ,stai linistit ca nu dau pe nimeni ,nu este stilul meu .Eu imi rezolv altfel ,,problemele", iar tu chiar nu reprezinti o ,,problema" .
Legat de stikere ce sa mai spun, era o remarca nevinovata.Adevarat ,asteptam sa sari la beregata pt ca iti cunosc ,,caracterul" dar inca asteptam o minune.Nu a fost sa fie din pacate pentru tine.Tu poti critica pe oricine,ceilalti trebuie sa faca plecaciuni in fata marelui George. Incepi sa ramai singur ...este doar inceputul.
Baietii buni ajung in rai,baietii rai...ajung unde vor ei. ""
Sfarsit. Uf,ce bine ca am reusit sa salvez ceva informatii .Chiar asa mari sunt problemele cu server-ul???
Uite ca le-am salvat eu si postez din nou.
de George pe Sâm Iul 18, 2009 2:29 am
,, de SERGHEI pe Sâm Iul 18, 2009 11:11 am
George scrie:
Nu zau !!?? Mai arunca un ochi peste demisia aia .Se pare ca nu ai citit atent George.Ma bucur ca ai ramas acelasi tip simpatic si plin de umor. Am renuntat la calitatea de ,,Membru Fondator" (de fapt nu am renuntat dar nu ai cum sa intelegi tu) ..Calitatea de membru cotizant nu mi-a luat-o nimeni inca.Asa ca ,am dat banul ...pot comenta.Eu et sfatuiesc sa fii sarcastic cu cine iti permite ..Eu nu iti permit .
Baietii buni ajung in rai,baietii rai...ajung unde vor ei.
,, de George pe Sâm Iul 18, 2009 1:11 pm
calitatea ta s-a discutat si ras-discutat...daca mai ai indoieli, consulta-ti avocatul. n-ai decat sa ma dai in judecata.
,, de SERGHEI pe Sâm Iul 18, 2009 2:16 pm
George scrie:calitatea ta s-a discutat si ras-discutat...daca mai ai indoieli, consulta-ti avocatul. n-ai decat sa ma dai in judecata.
Mai baiatule,tu crezi ca banii se castiga asa de usor ca sa-i arunc pe un proces cu cine ? Cu Clubul? Ce vina are clubul ca tu nu esti capabil sa-l ,,gestionezi" ? Eu te sfatuiesc sa iei la mana toate hartiile semnate de mine,sa casti ochii sa sa faci ciocul mic.Vei descoperii singur de ce .Cat despre dat in judecata ,stai linistit ca nu dau pe nimeni ,nu este stilul meu .Eu imi rezolv altfel ,,problemele", iar tu chiar nu reprezinti o ,,problema" .
Legat de stikere ce sa mai spun, era o remarca nevinovata.Adevarat ,asteptam sa sari la beregata pt ca iti cunosc ,,caracterul" dar inca asteptam o minune.Nu a fost sa fie din pacate pentru tine.Tu poti critica pe oricine,ceilalti trebuie sa faca plecaciuni in fata marelui George. Incepi sa ramai singur ...este doar inceputul.
Baietii buni ajung in rai,baietii rai...ajung unde vor ei. ""
Sfarsit. Uf,ce bine ca am reusit sa salvez ceva informatii .Chiar asa mari sunt problemele cu server-ul???
- myke
- Membru legendar

Re: Autocolante dedicate AROI
BREEEEEE
O luam de la capat?
O luam de la capat?
-
SERGHEI
- Banat

myke wrote:BREEEEEE
O luam de la capat?
Nu ,de ce ..discutam despre autocolante si s-au sters din greseala cateva postari.Am mai pierdut 1-2 postari in care apaream ca un inger dar asta este...Le-am pus la loc si ...a ..da uitasem : trebuie sa imi cer scuze ca am intervenit in discutie si mi-am dat cu parerea vis-a-vis de autocolante fara sa am acest drept.Corect.
- cristi-devildnb
- Membru de elita

mai, eu am sters ce era offtopic, inclusiv replica lui george. eu stiam ca ce este reclama, injuriu, rasism, offtopic se sterge postul, eventual, daca e ceva util in post sa editeaza daca se poate fara a afecta intelesul postului.
-
SERGHEI
- Banat

Daca spui ca l-ai sters tu asta este dar ...ori stergi tot si explici de ce, ori lasi asa . Nu esti moderator pe aria asta asa ca nu trebuia sa intervii dar intelg ca-i suplinesti pe ceilalti care din diferite motive nu sunt pe aici .In alta ordine de idei,modificarile nu se fac ,,pe ici pe colo" prin punctele esentiale pentru ca vei crea impresia de ,,partinire".Inteleg ca este ,,sefu" dar fi corect cu toata lumea .Sunt oameni care nu au citit ce ai sters si acum se intreaba de ce ma dau la George ..!!!!!!cristi-devildnb wrote:mai, eu am sters ce era offtopic, inclusiv replica lui george. eu stiam ca ce este reclama, injuriu, rasism, offtopic se sterge postul, eventual, daca e ceva util in post sa editeaza daca se poate fara a afecta intelesul postului.
In fine ,eu mi-am incheiat treaba pe aici asa ca nu mai deranjez.
- amb13
- Membru legendar

Mai Serghei, te stiam om serios,de ce vrei sa imi schimb parerea despre tine?
. Cite autocolante de alea vrei?Sau ce model vrei? Spune si se rezolva,se fac la orice firma de profil, nu va mai certati degeaba. 
- cristi-devildnb
- Membru de elita

daca ziceam ca e sefu, nu mai stergeam
e ceva ce a ramas nesters? offtopic, injuriu, rasism, reclama...
daca ar fi dupa mine as sterge tot offtopicu, si in felul asta nu ar mai scrie lumea aiurea ca si-ar da seama ca scriu degeaba, ca oricum se sterge
aici am intervenit pt ca era total aiurea. una e sa vorbesti de frane si sa o dai in suspensie si alta e sa vb de colante si sa o dai in discuii personale
intrati si voi la ford sau la daewoo forum sa vedeti curatenie, cu toate ca nici acolo ne e grozav.
e ceva ce a ramas nesters? offtopic, injuriu, rasism, reclama...
daca ar fi dupa mine as sterge tot offtopicu, si in felul asta nu ar mai scrie lumea aiurea ca si-ar da seama ca scriu degeaba, ca oricum se sterge
aici am intervenit pt ca era total aiurea. una e sa vorbesti de frane si sa o dai in suspensie si alta e sa vb de colante si sa o dai in discuii personale
intrati si voi la ford sau la daewoo forum sa vedeti curatenie, cu toate ca nici acolo ne e grozav.
- George
- Administrator

ok, lamurita toata lumea.
serghei, stai jos. nu esti in masura sa il tragi de urechi pe cristi, ce si cum si pe unde modereaza. daca administratorii ii permit, e treaba lui. momentan ce face, face bine. si pana la urma, de ce te dai la mine?! remarca mea a fost realista si nici pe departe nu s-a vrut sa starneasca ceva. chiar nu esti in masura sa comentezi, ca nu iti sunt adresate acele colante. vrei, nu vrei, asta este adevarul! singurele rautati sunt ale tale, si alea gratuite... vorbesti asa, sa mai zici si tu ceva...
cristi: in 24 de ore poti face curat pe aici, fara probleme. s-a lamurit lumea..rezolvata teoria conspiratiei.
multumesc.
serghei, stai jos. nu esti in masura sa il tragi de urechi pe cristi, ce si cum si pe unde modereaza. daca administratorii ii permit, e treaba lui. momentan ce face, face bine. si pana la urma, de ce te dai la mine?! remarca mea a fost realista si nici pe departe nu s-a vrut sa starneasca ceva. chiar nu esti in masura sa comentezi, ca nu iti sunt adresate acele colante. vrei, nu vrei, asta este adevarul! singurele rautati sunt ale tale, si alea gratuite... vorbesti asa, sa mai zici si tu ceva...
cristi: in 24 de ore poti face curat pe aici, fara probleme. s-a lamurit lumea..rezolvata teoria conspiratiei.
multumesc.
ARO CLUB ROMANIA
-
SERGHEI
- Banat

Uitati-va si voi cat de copil poate fi omul asta ?? Asa vorbesti cu un om ? Mai George ,tu chiar nu te maturizezi? Crezi ca mistoul asta de scoala primara te va ridica in ochii oamenilor ?? Nu sunt in masura sa-l trag de urechi dar am dreptul sa-i cer explicatii .Omul nu are nici o vina ca te-a scos din rahat.George wrote:ok, lamurita toata lumea.
multumesc.
Se spune ca ,,mai bine taci si lumea crede ca esti prost ,decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala ."
- Cip
- Membru Devotat

AICI VOM PUNE PUNCT ORICARUI ATAC LA PERSOANA SI IMPLICIT OFFTOPICULUI!
ps1:ups au uitat 4wd cuplat
ps2:tot offtopicul va disparea,mai sta aici pana mai pe la pranz,si(cu parere de rau) cred ca o sa ma gandesc la sanctiuni pentru ambele parti,iar cine va mai posta dupa mine offtopic va fii propus pt ban! O sa las ceva timp mesajul asta ca sa ia toata lumea la cunostinta!
O zi buna!
ps2:tot offtopicul va disparea,mai sta aici pana mai pe la pranz,si(cu parere de rau) cred ca o sa ma gandesc la sanctiuni pentru ambele parti,iar cine va mai posta dupa mine offtopic va fii propus pt ban! O sa las ceva timp mesajul asta ca sa ia toata lumea la cunostinta!
O zi buna!
E greu pana incepi...pe urma e si ma greu...
-
SERGHEI
- Banat

Pai aparusi tarziu cip,ai pierdut ceva postari .De ce nu pot cere socoteala unui moderator? I-am cerut explicatii lui9 cristi ,mi-a oferit niste explicatii,m-am considerat si am considerat explicatiile lui pertinente si gata .. Unde este motivul de BAN?? Avem Regim Dictatorial pe forum de nu pot cere socoteala cuiva ..Cip wrote:AICI VOM PUNE PUNCT ORICARUI ATAC LA PERSOANA SI IMPLICIT OFFTOPICULUI!![]()
O zi buna!
Geroge a scris >,,erghei, stai jos. nu esti in masura sa il tragi de urechi pe cristi, ce si cum si pe unde modereaza. daca administratorii ii permit, e treaba lui. """
Mai democratie ,mai transparenta ...tu vezi ce scrii ?? !! Ce te face sa crezi ca ARO nu va supravietui fara binecuvantarea ta ?? Aveam aro cu mult inainte sa apara forumul sau internetul chiar ..si m-am descurcat .Nu am avut nevoie de un guru atotstiutor.Te-am sustinut pentru ca am crezut in tine .Asta pana am vazut ce fel de om esti .Stai la masa cu mine si zambesti si seara ma improsti cu noroi ca nu ti-a cazut gratarul bine.Te primeste omul in casa lui si tu-l futi in gura cateva ore mnai tarziu. Ce vrei sa spun mai multe ??!!
Si tu CIP ...fa ce vrei tata ..baga BAN cat casa ...sa nu va suparati seful.Ai fi putut totusi sa muti aceste postari la discutii diverse dar se pare ca alegi o solutie ,,mai simpla" si mai agreata de ,,unii"O zi buna.
-
SERGHEI
- Banat

Daca nu sunt semnate de marele George nu ma intereseaza ..multzam mult.amb13 wrote:Mai Serghei, te stiam om serios,de ce vrei sa imi schimb parerea despre tine?. Cite autocolante de alea vrei?Sau ce model vrei? Spune si se rezolva,se fac la orice firma de profil, nu va mai certati degeaba.
- Cip
- Membru Devotat

Re: Fara titlu
Ok,aici va puteti musca in voie,daca va mai certati pe oriunde altundeva(cu exceptia pm) BAN!
Ps:nustiu ce titlu sa dau....help me!
Au disparut niste mesaje,dar nu sunt raspunzator eu...
Ps:nustiu ce titlu sa dau....help me!
Au disparut niste mesaje,dar nu sunt raspunzator eu...
E greu pana incepi...pe urma e si ma greu...
- George
- Administrator

din partea mea, poa' sa dispara de tot si asta... chiar m-am saturat de atata cearta...si oricum nu asta e scopul forumului, chiar daca mai sunt si d'ajtea cu samanta de scandal in ei, si refulari de personalitate ca nu sunt si ei sefi undeva...nici macar acasa...
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

Eu zic ca poate ramane aici foarte bine si pe viitor mesajele de acest gen sa fie lipite aici.
@George si Serghei - la modul cum ati pus pba deja nu prea mai conteaza cine are sau nu dreptate, am rugamintea ca pe viitor cand mai aveti de gand sa va intepati reciproc sa va ganditi un pic ca nu va jigniti doar intre voi ce ne jigniti pe toti ceilalti care am pus umarul sa facem acest forum si clubul.
@George si Serghei - la modul cum ati pus pba deja nu prea mai conteaza cine are sau nu dreptate, am rugamintea ca pe viitor cand mai aveti de gand sa va intepati reciproc sa va ganditi un pic ca nu va jigniti doar intre voi ce ne jigniti pe toti ceilalti care am pus umarul sa facem acest forum si clubul.