Probleme diferential
- axxel4you
- Membru legendar

Probleme diferential
Azi dupa ce am schimbat diverse furtune preventiv ca sa nu am surprize , in timp ce ma chinuiam cu gresatul am descoperit ca am joc in axul pinionului care intra in indiferential, nu este joc de rotatie ,este joc in rulmenti pe care sta axul pinionului, simeringul nu pierde ulei inca.Vreau sa schimb rulmenti si simeringul sa iau acest joc , ma poate ajuta cineva cu informatii privind modelul rulmentilor care trebuiesc schimbati si ce coduri au? Multumesc !
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- razvy
- Membru legendar

Re: Probleme diferential
nu cumva e destransa flansa de la pinion si rulmetii su mai sunt apasati ? verifica uleiul nu curge neaparat daca e destransa piulita de la flanse
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
- Werner
- Aro Club Romania

Acolo sunt 2 rulmenti. Unul pe grupul conic, este 31308, iar spre cardan mai este unul, 32306. Semeringul este 42x72x12/H. Astea sunt pentru ARO cu motor Peugeot. Nu stiu daca sunt la fel la toate.
-
vstef_is
- Membru legendar

ARO cu motor Peugeot avea diferential clasic, ca si ARO cu L25 / L30 / L27 / D127 / Andoria
Nu stiu daca pe motoarele Toyota difera grupurile.
Nu stiu daca pe motoarele Toyota difera grupurile.
- axxel4you
- Membru legendar

S-a schimbat un rulment , sateliti impreuna cu axul lor care erau foarte uzati.
Acum am impresia ca este cam prea strans diferentialul (nu prea mai are jocuri ) si o sa o las mai moale cu drifturile o perioada pana se rodeaza piesele noi.
Acum am impresia ca este cam prea strans diferentialul (nu prea mai are jocuri ) si o sa o las mai moale cu drifturile o perioada pana se rodeaza piesele noi.