Despre modificarea TV-ului in platforma auto !

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
COSMIN*
Incepator
Incepator

Despre modificarea TV-ului in platforma auto !

Post by COSMIN* »

salutari :)>-

as vrea sa aflu si eu parerei de la voi cei mai experimentati, daca este posibil asa ceva.

as vrea sa modific un TV14 , in asa fel incat sa il fac pentru transportul masinilor. ideea de baza este urmatoarea, se ia un tv14 de decupeaza caroseria in spate incat sa ramana doar cabina cu cele 2 locuri din fata, se prelungeste sasiul cu 2 rampe mobile care sa poata fi si demontabile la nevoie si se confectioneaza poduri pentru rotile autovehicului tractat. intrebarea mea este , sepoate omologa un tv, care initaial a fost acoperit , ca utilitara ? as vrea ca rampele pentru roti sa fie demontabile si la nevoie sa ii montez obloane, ca la tv-ul camioneta. pe sasiu vor fi montate suporti pentru montarea obloanelor (gen cele de remorca de tractor,inaltatoarele alea). deci pot omologa tv-ul daca el este acoperit, ca utilitara, camioneta. am atasat si ceva poze ca sa vedeti cam cum as vrea sa iasa caroseria .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Re: Despre modificarea TV-ului in platforma auto !

Post by Werner »

Eu cred ca mai simplu este, sa iei unTV 14C (camioneta) si o platforma de la REMAT, sa faci ceea ce ai de gând. Atunci cred ca si omologarea va fi mai usoara.
COSMIN*
Incepator
Incepator

Post by COSMIN* »

TV-ul 14 C este mai scump si nu cred ca mi-as permite , in schimb am gasit un tv 14 , fara itp si asigurare, cu tinichigeria facua are nevoie doar de vopsea, 5 cauciucuri noi, motor bv facut nou , o cutie de viteze de rezerva , cilindrii frana noi de rezerva la un pret de 25O de euro negociabil. el a fost reconditionat in urma cu vre-o 4 ani si nu l-a mai folosit de atunci. daca as reusi sa il omologhez camioneta, nu ar fi problema, ca la nevoie doar ii dau obloanele jos, ii pun rampa mobila (care va prelungi si caroseria in acelas timp) si pot urca masina pe el.
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

În primul rând zic ca e pacat sa distrugi o astfel de masina! Trebuie sa te gândesti ca ai foarte mult de lucru, pâna tai caroseria, sa o transformi din duba în cabina. Îti trebuie si paravanul din spate de la o camioneta. Atunci poti lua o cabina întreaga de camioneta si sa o pui pe sasiul care este. Parerea mea. Cu omologarea..... :-?? habar nu am!

COSMIN*
Incepator
Incepator

Post by COSMIN* »

masina aia oricum va ajunge la fier vechi daca nu o iau eu . omul nu intentiona sa o vanda, dar eu ma cunosc cu baiatul lui si l-am stresat pana a cedat :D acum nu stiu ce sa fac, sa o iau sau nu. problema este urmatoarea... Pot omologa un tv normal ca pe o camioneta daca ii tai partea din spate si il fac exact ca pe o camioneta ?? nu mai are nimeni nici o parere? idee? si daca se poate sa imi spuna si mie cineva cat consuma bv-ul montat pe tv ? cu si fara sarcina ?
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Cosmine, trebuie sa ai un pic de rabdare! Baietii care ar putea sa-ti dea un raspuns calificat sunt plecati la Satic. Dar, chiar daca nu mai vrei sa continui proiectul, nu arunca TVul, as fi eventual interesat.
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

in fundeni e un tv care e platforma auto.cand mai trec pe acolo,intreb daca e de vanzare,ca nu mai e miscat de cativa ani.
COSMIN*
Incepator
Incepator

Post by COSMIN* »

iti multumesc mult. raman dator ~O) daca nu vrea sa il dea, poate o copie a talonului si a cartii masinii, sau macar ce scrie in talon sau carte. cum a fost omologat .... informatii ceva. raman dator de cinste !!!!
florin4x4
Nou venit
Nou venit

Post by florin4x4 »

Parerea mea este sa-ti iei totusi o autoplatforma specializata pentru transportul masinilor, si asta din doua motive: eviti sa bagi o gramada de bani, timp si nervi pentru a face modificarile de rigoare pentru ca apoi cand mergi la omologare sa ai surpriza sa constati ca RAR-ul nu ti-o omologheaza. Al doilea motiv ar fi ca ai toate sansele sa-ti trebuiasca o platforma care sa te remorcheze pe tine cu tot cu masina de pe ea. In final ce pot sa spun ca circuland in ultimul timp pe drumurile patriei ce am observat ca opreste RAR-ul la greu sunt daciile si ARO-urile, si crede-ma oricat de pasionat si impatimit ai fi al acestor masini e greu sa nu gasesti ii gasesti vreo hiba. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau.

Post Reply