Babele 26-27 mai

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Re: Babele 26-27 mai

Post by florin75 »

Multumesc pentru aprecieri! Si mie imi este familiar si drag acest traseu, urc acolo macar o data pe an, dar sunt ani in care ajung mai des.
Iesirea a fost anuntata de aproape 2 luni, nu din acest motiv nu au venit aroistii. Treaba e ca nu toata lumea poseda darul asta de a mobiliza lumea, fiind foate important din partea cui vine propunerea. Din cate stiu eu, in iulie vor iesi M-urile, pe acelasi traseu pe podul Bucegilor.

George
Administrator
Administrator

Post by George »

florin75 wrote: Treaba e ca nu toata lumea poseda darul asta de a mobiliza lumea, fiind foate important din partea cui vine propunerea. Din cate stiu eu, in iulie vor iesi M-urile, pe acelasi traseu pe podul Bucegilor.
nu mai fi bre rautacios...ca nu-ti shade bine...
e si chestie de conjunctura...apropo,joi de ce n-ai venit? :)
felicitari pt poze si traseu. si iti promit eu ca-l mai facem,in gasca mai mare.
ARO CLUB ROMANIA
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Keo wrote: ...apropo,joi de ce n-ai venit? :)
si iti promit eu ca-l mai facem,in gasca mai mare.
Joi am pregatit echipamentul, am facut aprovizionarea, n-a mai ramas timp si pt intalnire. Da' joia asta sper sa fiu prezent.

Nu promite, ca nu ai unde sa stai. Prima noapte am stat la Babele, a costat 80 ron un pat dublu si miros de tigari. Am dormit in sacii personali, nu pe lenjeria lor imputita.
A doua noapte am dormit la cort, gratis, conditii muuult mai bune.
Plus de asta, traseul asta l-am facut, acum ma concentrez pe altele care asteapta la rand: transalpina pare din ce in ce mai aproape.
alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

ha 11 iaugust plec spre delta, asa ca in curand vorbim sa vedem cum ne intalnim.

eu as intra dinspre sibiu. poate facem trecerea spre voineasa de la gatul berbecului.
daca exista vreun drum sau daca il gasim.
si apoi urcam in transalpina pe balaria aceea de sub creasta pe care nu ai gasit-o tu.

ii se spune masterplan!

ps: il anuntam si pe keo ca poate vrea sa vina si el. ::)
happily mending an Aro 320 D127

George
Administrator
Administrator

Post by George »

alex wrote: ps: il anuntam si pe keo ca poate vrea sa vina si el. ::)
sa nu uitati!
ARO CLUB ROMANIA
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

Florine ... de treaba asta http://www.revistapresei.ro/articol_766 ... Bucegi.htm stii ceva?

daca w/e trecut (16-17) nu as fi vazut cu ochii proprii si personali de la cab Omul ursul cum umbla nestingherit pe V Cerbului as spune ca-i poveste dar .... se pare ca nu

voi ati mai auzit de urs care sa-o arda la mai mult de 1800 m altitudine?

e clar .... vine sfarsitul lumii
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Am auzit si io aseara la stiri, cand am sosit. Tocmai ce am vorbit sambata cu cabanierul de la Caraiman, care se lauda ca nu au mai avut "mortaciuni" de vreo 2-3 ani (termenul ii apartine). Inteleg ca respectivul animal a fost stresat de turisti cu blitzuri.
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Ursi sunt si pe platou. Acum cativa ani am fos la o stana langa cabana Piatra Arsa cu niste prieteni unde am facut un berbecutz la protap seara. Patrulau ursii in jurul nostru de nu iti venea sa crezi. Noroc cu cainii ciobanesti de la stana...erau vreo 15 cred!
Oricum turistii sunt inconstienti cand vine vorba de ursi.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

tarzy wrote: Florine ... de treaba asta http://www.revistapresei.ro/articol_766 ... Bucegi.htm stii ceva?

daca w/e trecut (16-17) nu as fi vazut cu ochii proprii si personali de la cab Omul ursul cum umbla nestingherit pe V Cerbului as spune ca-i poveste dar .... se pare ca nu

voi ati mai auzit de urs care sa-o arda la mai mult de 1800 m altitudine?

e clar .... vine sfarsitul lumii
Pai sa vezi ce obloane aveai acum vre-o 20 de ani cei de la cabana de la Babele,tocmai pt ursi!!!!! Cand da foamea in ei incep sa cante  si la altitudini mai mari,mai ales acum cand caldura ii duce mai sus de habitatul lor obisnuit.

Post Reply