Concluzia: de ce eu ,nefumator ,trebuie sa beau o cafea sau sa mananc ceva intr-un local unde tai fumul cu cutitul? De ce trebuie sa suport mirosul de mahoarca infecta si sudoare ? O rezolvare este amenajarea unor spatii destinate nefumatorilor.Ca fost fumator inteleg foarte bine ,,savoarea"unei tigari bune,dar nu inteleg fumatul in locuri publice,locuri pentru a caror amenajare platesc impozite si fumatorii si nefumatorii in egala masura.Sotia mea fumeaza,am prieteni fumatori dar,care au bun simt si nu ma tortureaza cu fum de tigare in nas.
citat:,,Culmea ironiei, nefumatorii se uita la mine urat in cafenea, ca apoi sa se suie in masinile lor care polueaza ca la balamuc. Atunci nu se simt vinovati si nici constienti. " incheiat citatul.
!!!!!!! Care este legatura dintre fumat si incalzirea globala??? Stimatul domn trebuie sa inteleaga faptul ca pe unii oameni ii deranjeaza fumul de tigare...Trebuie sa inteleaga ca tigarea nu este o necesitate pe cand un mijloc de transport da.
Daca vrem un subiect serios ,hai sa discutam despre interzicerea reclamei la tigari si accensiunea fulminanta a reclamelor la bauturi alcoolice????!!!!
-Cu ce este mai periculoasa tigarea decat alcoolul????
Omori pe cineva daca fumezi o tigare in camera ta sau in cafeneaua preferata? A auzit cineva despre un om care dupa ce a fumat o tigare si-a pierdut mintile si a trecut prin sabie si foc propria familie????/NU....................Dar bautura ,cate victime face zilnic,crime,accidente,sinucideri....
Si eu beau ,dar cu masura....si eu am fumat ..dar m-am lasat...asa ca .....bautura este plaga, nu tutunul.
Deci ce facem? Simplu,amenzi dureroase pt comerciantii care vand tigari minorilor,pentru cei care fumeaza in spatii unde acest lucru este interzis si interzicerea consumului de alcool inainte de implinirea varstei de 21 de ani. Nu de alta dar nu mi-ar placea ca un pusti teribilist la bordul unei masini sa imi puna familia sau prietenii in pericol. Parerea mea.