imbunatatiri aro 10
-
georgenis
- Membru de elita

Re: imbunatatiri aro 10
Merge curbat si bratul existent ca sa stea cam asa...
- cristi-devildnb
- Membru de elita

ambreiaj
daca pedala ambreiajului are o cursa prea mica, astfel incat la reglarea cursei: ori va sta pedala tare sus (ambreiaj apasat putin in permanenta) ori este tare jos si nu decupleaza compet (caraie la schimbare, nu intra), se poate mari cursa foarte simplu prin strambarea opritorului de pe mitraliera ax volan cu o cheie reglabila. daca aceasta nu intra pe opritor, se scoate dopul de plastic cu o surubelnita iar dupa remodelare se pune pe pozitie si se apasa cu pedala in locasul sau.
pentru un ambreiaj mai moale am renuntat la arcul ce tine pedala sus deoarece oricum sta sus si arcul era foarte dur
acum am un ambreiaj cu o cursa lunga si moale, un ambreiaj foarte usor de controlat
ps : nu scoateti arcul daca aveti obiceiul sa relaxati piciorul pe pedala ambreiaj
pentru un ambreiaj mai moale am renuntat la arcul ce tine pedala sus deoarece oricum sta sus si arcul era foarte dur
acum am un ambreiaj cu o cursa lunga si moale, un ambreiaj foarte usor de controlat
ps : nu scoateti arcul daca aveti obiceiul sa relaxati piciorul pe pedala ambreiaj
Last edited by Anonym on 02 Jul 2007, 12:15, edited 1 time in total.
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson