CONCURENTII LOGANULUI

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
Post Reply
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Dacia va avea un concurent serios!

Post by Werner »

Am citit câte ceva despre un nou concurent Dacia, care vine din Rusia, mai exact, este vorba de noul Lada 2116. Acest Lada va avea în dotarea de serie ABS si ESP. Dimensiunile sunt 4570 mm x 1790 mm x 1530 mm. În prima seria vor fi disponibile 2 motoare: 1,6l , putere 102CP si 2,0l cu 140CP. Preturile sunt "asemanatoare" ca la Dacia Logan.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

George
Administrator
Administrator

Re: Dacia va avea un concurent serios!

Post by George »

depinde pe ce piete se va comercializa. nu uita ca lada are nuj ce joint venture din ala, cu reno...si n-au cum sa-si taie singuri craca de sub picioare.
ARO CLUB ROMANIA
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Exact la faza asta ma-m gândit si eu, când am citit articolul! ;D Lada vrea sa patrunda si pe piata Europei de Vest cu acest model. Cu Lada Kalina nu prea au succes, decât Lada Niva se vinde bine, dupa mai mult de 30 de ani de "viata"! ;)
cristian irimescu
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristian irimescu »

Eu cred ca pe Francezi nu prea are de ce sa-i intereseze de unde repatriaza profit... scade de la noi creste de la mama Rusia.. in medie lor o sa le fie bine.. noi o sa pierdem..

George
Administrator
Administrator

Post by George »

cristian irimescu wrote:Eu cred ca pe Francezi nu prea are de ce sa-i intereseze de unde repatriaza profit... scade de la noi creste de la mama Rusia.. in medie lor o sa le fie bine.. noi o sa pierdem..
dacia logan se fabrica si in rusia, chiar la fabrica lada, sub marca reno. deci...e destul de amestecata treaba. intr-un fel...s-ar putea sa ai dreptate, cristi...ca si cu loganu au shuntat clio-ul...nu stiu daca cu intentie, dar s-a nimerit.
ARO CLUB ROMANIA
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristi-devildnb »

poate ca s-au gandit ca oricum a cam imbatranit loganul si ca ar putea face la 7000 si ceva mai elegant nu neaparat practic. si daca nu scot ei una o sa o faca altii. dar nu cred ca va arata chiar asa.
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
raduAro
Membru
Membru

Post by raduAro »

S-au gandit foarte bine rusii si ,sa nu uitam ca Lada a fost o masina foarte buna.Dupa parerea mea va fi un bun concurent pentru Loganul nostru,mai ales ca are in dotarea de serie ABS si ASP.Un alt avantaj il reprezinta si motorizarile:1,6l , putere 102CP si 2,0l cu 140CP si,in plus are si un aspect mult mai frumos decat al unui Logan.
N Alin
Membru
Membru

Post by N Alin »

Nu sunt circotas.. nu vad concurenta intre Lada si Logan in Romania...sub nici un aspect.... sa zicem ca Lada imi place la nebunie , imi convin aspecte legate de pret, garantii contractuale, comerciale dar cind vine cazul revizie intretinere -sa nu mai zic probleme tehnice !- si ma holbez pe harta unde as reusi sa intretin si sa repar masinuta mai bine ma lipsesc... De bine de rau la Dacia daca nu ai meseriasi in zona ta,sigur gasesti pe o raza de cca 100 km pe altul, deci mai ai de unde alege ...
Dac' mai zic de motorizare mai de succes erau motoare de litraj mai mic ...1.4, 1.5..in nici un caz, 2.0 l..vezi ca pe vremurile astea te mai uiti la chestii gen taxa poluare,impozite, RCA ..etc
Faptul ca Renault a lansat Logan eclipsind Clio consider ca este o evolutie , daca ar lansa alt model care ar eclipsa sau ar scoate in ceva timp de pe piata Logan-ul consider ca si asta ar fi o evolutie - si nu as fi surprins deloc !! ...de' si Loganul are ceva ani de la lansare- si nu poti spune ca nu sunt ani buni!!..asta e concurenta de piata,politica de consum si nu numai..vezi constructorii se bat pe modele cit mai fiabile,cit mai ieftin de intretinut,cit mai putin poluante...
Cotizo
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Cotizo »

Lada ar avea probleme ca nu e produsa intr-o tara UE - si Hoverul ar costa 11.000 de euro, dar ajunge la 18 din cauza de taxe. Probabil ca Lada ar costa vreo 12-13, asa ca nu are cum sa faca concurenta.
Piesele ti le aduc rusii fara probleme... Si sunt ieftine, oricum mai rentabile decat piese din UE sau altundeva...
costy84
Moderator
Moderator

CONCURENTII LOGANULUI

Post by costy84 »

http://www.mediafax.ro/economic/loganul ... sc-7901622

http://www.gandul.info/international/no ... eo-8263055 (bine ca nu au scris pe ia BY RENAULT :-j ca doar e facuta in colaborare.)

http://www.telenews.ro/articol/concuren ... -3814.html (din cate imi aduc aminte au mai amenintat iranienii o data loganul cu modelul SAMAD inspirat rau de tot de PEUGEOT 405 si nu s-a mai intamplat nimic)

http://www.money.ro/skoda-low-cost--riv ... 48661.html

http://stirileprotv.ro/stiri/economie/c ... chery.html
costy84
Moderator
Moderator

Re: CONCURENTII LOGANULUI

Post by costy84 »

Voleex ataca Loganul (buna gluma :-j ,macar de ataca sandero )

http://www.dailybusiness.ro/stiri-auto/ ... deo-63959/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

ARO CLUB ROMANIA
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

Post Reply