Un site dedicat ARO m 461
- gortu
- Membru de elita

Un site dedicat ARO m 461
Am dat peste un site dedicat aro m 461 facut de romani, este informat destul de bine, are si cateva pzoe din trans africa si multe altele.Ma bucur ca vad ca este un site dedicat ARO pe langa ARO CLUB ROMANIA.cateva .Sper sa nu se supere nimeni ca am postat adresa, am facut asta doar ca sa aduc la cunostiinta.Daca cautam ceva poate gasim acolo.Adresa este:www.arom461.ro
Last edited by gortu on 08 Mar 2010, 18:30, edited 1 time in total.
- gortu
- Membru de elita

Re: Un site dedicat ARO m 461
Se vede ca fac si ei iesiri, poate la urmatoare iesire vorbeste cineva cu ei si mergem cu totii, sa se uite lumea dupa convoiul cu ARO.....Ar trebui sa ne aliam un pic, asa o sa mai tinem sus marca ARO

Imi cer mii de scuze daca sa mai postat...
Imi cer mii de scuze daca sa mai postat...
Last edited by gortu on 08 Mar 2010, 18:30, edited 2 times in total.
- George
- Administrator

site-ul e vechi si cunoscut, de iubitorii de M. apartine retromobil club romania, si vezi ca daca le iei poze, o sa te dea in judecata presedintele sectiei M, Bogdan Coconoiu.
cat despre iesiri impreuna...nu stiu ce sa zic, dar ei au altfel de iesiri, si pe noi astia, care nu suntem "isorici" nu ne baga in seama. mie mi s-a reprosat ca n-am M si nu pot vorbi macar despre el, asa ca...succes altora. eu zic "pas".
cat despre iesiri impreuna...nu stiu ce sa zic, dar ei au altfel de iesiri, si pe noi astia, care nu suntem "isorici" nu ne baga in seama. mie mi s-a reprosat ca n-am M si nu pot vorbi macar despre el, asa ca...succes altora. eu zic "pas".
ARO CLUB ROMANIA
- gortu
- Membru de elita

Ok..cu pozele mii si mii si mii de scuze, nu am stiut, imi cer mii de scuze
...sper sa nu se supere nimeni.

- Cotizo
- Membru Devotat

Oare de ce-or fi asa tafnosi? M-ul meu nu are motorizare originala, dar in rest incerc sa-l tin cat mai aproape de aspectul initial, am observat chiar ca a fost revopsit si ca initial era de MApN, nu civil cum am crezut, asa ca il voi aduce la culoarea din fabricatie... In Anglia nu conta motorul sau jantele, daca era Morgan era Morgan. Romanii trebuie sa fie intotdeauna mai "exigenti" si mai cu mot - stii cum e, chestia asta cu "originalitatea" pentru care se da scutirea de impozit si certificatul respectiv suna a "hotul moare de frica hotilor" - respectiv statul roman care "uraste concurenta", cum bine zicea cineva pe aici...
- tokyodream
- Junior

interesant aspect !
am mai gasit 2 forumuri:
http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?f=399
http://www.offroadclubaro.com/
mai sunt ?
am mai gasit 2 forumuri:
http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?f=399
http://www.offroadclubaro.com/
mai sunt ?
ARO - oriunde, oricand !
- George
- Administrator

de aici a inceput totul, in materie de forumuri 4x4:
http://www.dtrn.ro/forum/index.php?c=21 ... dacadaaaa3
dar...traim in romania, nu?! si n-o sa vezi ca se inghesuie prea multi sa puna umarul sa faca o treaba impreuna, si se fac gasti, partide, bisericute...etc. fiecare cu forumu' lui, se pare.
din dtrn am plecat noi cu ARO, iar altii au facut unul pentru "imperialiste", si anume 4x4mania.ro. din acesta, s-a desprins clu4x4.ro si mai apoi inca unul, care imi scapa. pe masura ce se inmulteau userii, se scindau si forumurile. numai noi, astia cu ARO, ne credeam de nedespartit, nu?! dar uite ca probabil am crescut mari, si a venit vremea scindarii...si asa s-a facut offroadclubaro, care nu aduce nimic nou, nici in materie de informatii, nici ca useri...ci doar face un "transfer de tehnologie" de pe aici. sa fie sa le uram succes tuturor, nu?! insa ar trebui putin mai multa originalitate, nu sa copieze informatiile si actiunile de aici, ca atunci nu ajuta nimanui.
cat despre altele pe teme ARO...nu cred ca mai sunt. mai era www.oltcit.ro care avea si dacia si ARO, insa e cam vechi si lipsit de entuziasm. nu cred ca mai activeaza cineva pe acolo.
aaah...si parca a mai avut colegul nostru, badlion, un site cu M, dar nu ii mai stiu adresa. daca ne vede si mai are situl, il rugam sa se prezinte.
http://www.dtrn.ro/forum/index.php?c=21 ... dacadaaaa3
dar...traim in romania, nu?! si n-o sa vezi ca se inghesuie prea multi sa puna umarul sa faca o treaba impreuna, si se fac gasti, partide, bisericute...etc. fiecare cu forumu' lui, se pare.
din dtrn am plecat noi cu ARO, iar altii au facut unul pentru "imperialiste", si anume 4x4mania.ro. din acesta, s-a desprins clu4x4.ro si mai apoi inca unul, care imi scapa. pe masura ce se inmulteau userii, se scindau si forumurile. numai noi, astia cu ARO, ne credeam de nedespartit, nu?! dar uite ca probabil am crescut mari, si a venit vremea scindarii...si asa s-a facut offroadclubaro, care nu aduce nimic nou, nici in materie de informatii, nici ca useri...ci doar face un "transfer de tehnologie" de pe aici. sa fie sa le uram succes tuturor, nu?! insa ar trebui putin mai multa originalitate, nu sa copieze informatiile si actiunile de aici, ca atunci nu ajuta nimanui.
cat despre altele pe teme ARO...nu cred ca mai sunt. mai era www.oltcit.ro care avea si dacia si ARO, insa e cam vechi si lipsit de entuziasm. nu cred ca mai activeaza cineva pe acolo.
aaah...si parca a mai avut colegul nostru, badlion, un site cu M, dar nu ii mai stiu adresa. daca ne vede si mai are situl, il rugam sa se prezinte.
ARO CLUB ROMANIA
- dxx
- Membru Devotat

Asa e mersul si in viata, ingeneral, la romani .... in special
mitsubishi pajero 2,5 td, DACIA LOGAN 1.4 MPI, M 461 under construction
APRILIA PEGASO ------- de vanzare
APRILIA PEGASO ------- de vanzare
- George
- Administrator

pentru ca sunt romani, nu?! capra vecinului, chestii din astea. stai tu linistit, ca mai scapa si cate un gpl pe la retromobil, si altele...insa tre sa fii "in gajka". daca vii tu de la sibiu, cu jalba in protap, la stapanire, n-o sa conteze ca ai vazut tu londra, si aia fac altfel. noi suntem romani, si facem cum zice shefu'. noi muncim, nu gandim. probabil ca e mai bine sa ajunga la fier vechi, decat sa il vopseasca cineva roz, si sa ii puna motor de bmw. e pe principiul "ori imi dai 2000 de euro pe ea, ori o duc la remat". de cate ori n-ai intalnit atitudinea asta?!Cotizo wrote:Oare de ce-or fi asa tafnosi? ...
ARO CLUB ROMANIA
- Cotizo
- Membru Devotat

Yeah, right... Am uitat unde ma aflu, la dracu'... 
- badlion
- Membru de elita

Sunt placut surprins ca m-ai amintit, nu mai am situl care era pe domeniul www.m461.ro, am considerat ca nu are rost sa ma calc pe picioare cu cei de la Retromobil, eu am acum un site personal www.badlion.ro, unde am si cateva poze cu M-ul meu si cateva de la iesirile (in ultimul timp destul de rare) - http://www.badlion.ro/travel1.htm?id=479George wrote:si parca a mai avut colegul nostru, badlion, un site cu M, dar nu ii mai stiu adresa. daca ne vede si mai are situl, il rugam sa se prezinte.
Numai bine!
- Dan CHIRIAC
- Administrator

badlion, jos palaria pentru gestul tau.
Vis a vis de alte demersuri pomenite pe aici, nu am sa comentez acum, nu am sa fiu original, am sa pun niste citate "din mine insumi", ca sa zic asa, adica din niste mesaje ale mele timise cu ceva vreme in urma:
„...am mai spus-o si o repet: motivul pentru care in Romania nu se pot face si nu se vor face multe lucruri este ca nu exista o constiinta a binelui colectiv, nu suntem in stare sa facem ceva impreuna, sa trecem peste niste orgolii si sa urmarim consecvent un scop comun, ne faramitam tot timpul si ne consumam energiile facand cate un rahat mic fiecare.”
si
„... In ceea ce priveste constiinta colectiva, tarzy, eu nu sunt optimist. Exista doar exceptii. Ne-am invatat de zeci, poate sute de ani, sa "ne descurcam" la nivel individual si sa nu ne pese de rest. In cate culturi o fi existand zicerea "sa moara si capra vecinului"? Suntem si prosti si orgoliosi...
Exceptiile nu fac decat sa confirme regula....”
Vis a vis de alte demersuri pomenite pe aici, nu am sa comentez acum, nu am sa fiu original, am sa pun niste citate "din mine insumi", ca sa zic asa, adica din niste mesaje ale mele timise cu ceva vreme in urma:
„...am mai spus-o si o repet: motivul pentru care in Romania nu se pot face si nu se vor face multe lucruri este ca nu exista o constiinta a binelui colectiv, nu suntem in stare sa facem ceva impreuna, sa trecem peste niste orgolii si sa urmarim consecvent un scop comun, ne faramitam tot timpul si ne consumam energiile facand cate un rahat mic fiecare.”
si
„... In ceea ce priveste constiinta colectiva, tarzy, eu nu sunt optimist. Exista doar exceptii. Ne-am invatat de zeci, poate sute de ani, sa "ne descurcam" la nivel individual si sa nu ne pese de rest. In cate culturi o fi existand zicerea "sa moara si capra vecinului"? Suntem si prosti si orgoliosi...
Exceptiile nu fac decat sa confirme regula....”
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- tudop
- Membru de elita

Nu s-a vrut sa fie un forum concurent, ci doar unul "privat". S-ar parea ca nu mai este destul de privat, asa ca v-a fi mutat... si inregistrarile suspendate. Ideea forumului asta a venit odata cu ideea de a merge in Africa, si a fost facut ca sa ne organizam o serie de informatii, iar primii useri au fost numai cunoscuti. Intre timp s-a intins cam mult, asa ca va fi limitat cat se poate de mult.George wrote:...si asa s-a facut offroadclubaro, care nu aduce nimic nou
- axxel4you
- Membru legendar

Maine imi fac forum AROTOYOTA , nea Dan te astept sa te inregistrezi
.
- George
- Administrator

nasol...ca sunteti numai doi. io daca fac aroandoria, v-am spart. bine, asta pana nu-si face cineva arozecedacia, ca ne indoaie pe genunci pe toti...axxel4you wrote:Maine imi fac forum AROTOYOTA , nea Dan te astept sa te inregistrezi.
cat despre forumuri, ce sa zic...succes tuturor! traim intr-o tara libera, si fiecare e liber sa faca ce vrea. insa ar fi frumos sa incerce fiecare sa fie original. nu cred ca pentru a va organiza expeditii in africa, aveati nevoie de poze furate de aici de pe forum, nu?! sa fim seriosi...ca stim cu totii si ce este si cum este si cine este, ca sa zic asa, cam peste tot.
ARO CLUB ROMANIA