Un site dedicat ARO m 461

Dedicat Automobilului ROmanesc

Moderators: Werner, mariusjaz

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: Un site dedicat ARO m 461

Post by tarzy »

George wrote:de aici a inceput totul, in materie de forumuri 4x4:
http://www.dtrn.ro/forum/index.php?c=21 ... dacadaaaa3
d ....
He, he ... tu ai venit pe parcurs bre George, mai intai si mai intai a fost http://www.autoshow.ro/forum/index.php/board,32.0.html ... dar chiar nu vad ce rost isi au astfel de discutii ... de ce sa ne tot uitam la ce-a fost? ... cand de facut ceva nu putem face decat in ceea ce urmeaza
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

George
Administrator
Administrator

Post by George »

ma scuzati...n-am fost pe acolo. dar daca tot ai mentionat, nu ne spui si istoria? cine a plecat de acolo, de s-a facut dtrn?
ARO CLUB ROMANIA
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

axxel4you, cum facem? tu admin si eu moderator? admini amandoi?
A! parca mai era pe aici cineva cu un ARO motorizat cu Toyota de pe la Buzau. Gata! am facut rost si de user.

Daca este sa facem istorie, poate ar trebui amintit si motivul pentru care a aparut acest forum. Poate ca daca pe dtrn nu existau niste discutii de genul "dati foc la ARO, ca aia nu e masina si cumparati-va ...", urmate de polemicile corespunzatoare, eram, cu totii, bine merci, pe acolo si acum...
Dar, ma rog, vorba lui tarzy, trecutul e trecut, sa ne uitam la viitor (desi, daca nu invatam nimic din trecut...).
Bafta tuturor!
tudop, initiativa legata de "expeditia africana" este laudabila. Eu, insa, as face-o cunoscuta pe forumurile de profil, deja existente. Este adevarat ca pot aparea si multe discutii nefolositoare, dar, in egala masura, poti capata sfaturi utile, poate chiar vre-o mana de ajutor.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

George wrote:ma scuzati...n-am fost pe acolo. dar daca tot ai mentionat, nu ne spui si istoria? cine a plecat de acolo, de s-a facut dtrn?

stai linistit ca nu asta e ultimul loc in care nu ai fost tu

"Istoria" nu are nimic extraordinar sau original ... pur si simplu discutiile stagnau ... nu exista nici un fel de moderare / administrare .... a aparut dtrn .... care la acel moment promitea ... si toata lumea a migrat acolo.

Multi dintre cei de atunci iti sunt tie foarte dragi, din memorie Automobilia, Toni, Alona si chiar Serghei.

In ceea ce priveste forumurile sunt cateva chestii "clasice", exista momentul de inceput unde toata lumea este entuziasta si volundara .... toti doresc sa faca si sa dreaga .... asta pana cand efectiv se pune pba de a face si drege .... si dintr-odata uni isi aduc ca aminte ca au si alte scopuri in viata, ca oricum fac si dreg destul, etc etc .... , apoi, din pacate inevitabil apar disensiunile, ca ala a zis aia .... ca are sau nu are basca, etc .... si asa se naste "disidenta" ... se fac regulamente, se aplica in "litera", se impart banuri mai mult sau mai putin justificate dar "regulamentare", se face alt forum .... etc

De rezistat din fericire rezista forumurile facute din pasiune, asa cum este acesta .... cele facute la "frustrare" in marea majoritate a cazurilor sfarsesc in nici cateva luni
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

axxel4you
Membru legendar
Membru legendar

Post by axxel4you »

Era chiar interesanta discutia aia despre Expeditia in Africa , pacat ca nu a fost dezvoltat subiectul.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

axxel4you wrote:Era chiar interesanta discutia aia despre Expeditia in Africa , pacat ca nu a fost dezvoltat subiectul.
tu mai crezi in mos craciun?! ;D
ARO CLUB ROMANIA
axxel4you
Membru legendar
Membru legendar

Post by axxel4you »

George wrote:
axxel4you wrote:Era chiar interesanta discutia aia despre Expeditia in Africa , pacat ca nu a fost dezvoltat subiectul.
tu mai crezi in mos craciun?! ;D
Eu unul consider ca de la o varsta in anumite probleme nu are rost sa ne mai ascundem in spatele diverselor explicati . Sper sa ajungem sa ne cunoastem cat mai curand cu toti posesori si entuziasti de Aro de prin tara.

Post Reply