Salut. Am un Aro 10 de vreo 5 luni.
Am tot incercat sa il fac 4 x 4 dar nu am reusit,acum am dat motorul jos si am observat ca cateva furtunele (unul pleaca de deasupra cutiei de viteze este rupt, el ducea intr-un manunchi de 3 furtune de unde pleca o teava subtire ca pentru lichid de frana incovoiata si in capatul ei nu era nimik furtun sau altceva) va rog daca intelege careva care este situatia pe care am incercat sa o descriu, sau daca acel furtun care pleaca de deasupra cutiei de viteze are vreo insemnatate pentru 4 x 4. Are cineva o carte de reparatii sau de prezentare pentru Aro 10?
Va multumesc.
[img]http://C:\Documents%20and%20Settings\bui\Desktop\10_31012010(017)[/img]
[img]http://C:\Documents%20and%20Settings\bui\Desktop\10_31012010(018)[/img]
Probleme cu 4 x 4
-
buybui
- Nou venit

Probleme cu 4 x 4
Last edited by buybui on 13 Mar 2010, 08:37, edited 1 time in total.
- sorin
- Membru legendar

Re: Pobleme cu 4 x 4
am sa te rog sa te prezinti (prezentare forumisti)si cu siguranta vei primi raspunsurile dorite
- icXu
- Membru de elita

Salut si bine ai venit pe forum, in primul rand ar trebui sa te prezinti si sa citesti regulamentul.
Scopul acelor furtune de care spui este de a proteja diferite subansamble cand se afla in imersie pt a nu intra apa in ele; un furtunas duce la cv, altul duce la grupul fata iar cel de-al treilea este legat printr-o conducta de un "butoias" care nu stiu cum se numeste dar are rol de a colecta aburii din rezervor(cred?) si care se afla sub aripa spate dreapta,care la randul lui este legat de rezervor prin intermediul altor doua furtunase.
Sper ca la asta te-ai referit si nu am "batut eu campii".
Scopul acelor furtune de care spui este de a proteja diferite subansamble cand se afla in imersie pt a nu intra apa in ele; un furtunas duce la cv, altul duce la grupul fata iar cel de-al treilea este legat printr-o conducta de un "butoias" care nu stiu cum se numeste dar are rol de a colecta aburii din rezervor(cred?) si care se afla sub aripa spate dreapta,care la randul lui este legat de rezervor prin intermediul altor doua furtunase.
Sper ca la asta te-ai referit si nu am "batut eu campii".
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- sorin
- Membru legendar

furtunasele nu am legatura cu faptul ca nu iti functioneaza 4wd-ul .
-
buybui
- Nou venit

Multumesc, exact despre acele 3 furtunase povesteam eu.
Si am sa ma apuc sa citesc regulamente si toate cele de pe aici, dar pana acum nu am reusit sa imi dau seama cum functioneaza site-ul, am incercat sa atasez ceva poze, am mai cautat o carte tehnica sau de reparatii pt. Aro 10.6 din 1996, visiniu
Si am sa ma apuc sa citesc regulamente si toate cele de pe aici, dar pana acum nu am reusit sa imi dau seama cum functioneaza site-ul, am incercat sa atasez ceva poze, am mai cautat o carte tehnica sau de reparatii pt. Aro 10.6 din 1996, visiniu
- Dan CHIRIAC
- Administrator

buybui, prezinta-te in rubrica dedicatata si prezinta si masina in rubrica prezentare masini, ca sa stim si cu cine si despre ce vorbim.
Cele trei furtunase sunt aerisirile de la cutia de viteze, cutia de transfer si diferentialul fata, care sunt legate, in felul acela, dupa cum spunea cineva, ca sa nu intre apa la trecerea prin vad. Nu au legatura cu functionarea 4x4.
"Butoiasul" nu are treaba cu furtunele alea. El este, de fapt, canistra cu carbon, la care, intradevar, vine un furtun care colecteaza vaporii din rezervor si face parte din ansamblul de reducere a noxelor si consumului la motoarele Dacia.
Cele trei furtunase sunt aerisirile de la cutia de viteze, cutia de transfer si diferentialul fata, care sunt legate, in felul acela, dupa cum spunea cineva, ca sa nu intre apa la trecerea prin vad. Nu au legatura cu functionarea 4x4.
"Butoiasul" nu are treaba cu furtunele alea. El este, de fapt, canistra cu carbon, la care, intradevar, vine un furtun care colecteaza vaporii din rezervor si face parte din ansamblul de reducere a noxelor si consumului la motoarele Dacia.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011