Ambreiaj hidraulic
-
Cyrus The Virus
- Incepator

Ambreiaj hidraulic
vreau sa stiu si eu te rog cum de ai servo la ambreaj ca as vrea sa montez si eu si tot am cautat ceva sa incapa dar inca nu am gasit o solutzie calumea. Fa o poza daca potzi.Mersi
- amicul
- Membru de elita

Raspuns: ARO 244 Brasov
Fratilor. Eu stiu de servo pe frana dar nu si pe ambreiaj. Nu am auzit de asa ceva, dar daca cineva a auzit vreau si eu ceva poze ca sa-mi fac o idee. Si oricum la ambreiaj nu trebuie efort foarte mare asa cum trebuie la frina. Asa ca vreau poze.
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
- florin75
- Membru de elita

Amice! Omu' a precizat: este vorba de ambreiaj hidraulic, cum e la toate Aro 24, la Skoda si la care o mai fi! Nu a inventat Stefan roata!
- kato
- Membru Devotat

Keo wrote:as vrea sa te vad eu mergand cu un ARO cu motor BV,cu ambreiaj pe cablu...amicul wrote: .... Si oricum la ambreiaj nu trebuie efort foarte mare asa cum trebuie la frina...
asta a fost faza zileii
- amicul
- Membru de elita

Eu nu am spus ca este pe cabluuu, am zis ca nu are servooo. Adica ceva in plus sa te ajute sa calci ambreiajul mai usor.
- George
- Administrator

amiceee,exact aia are...ceva in plus care sa te ajute ce zici tu. adica pompa hidraulica si cilindru hidraulic. astea sunt puse sa te ajute,nu ca n-au avut sarma la fabrica. sau la tine servo=tulumba? servodirectia e tot un mecanism hidraulic,nu tulumba vacuumatica...deci?amicul wrote: Eu nu am spus ca este pe cabluuu, am zis ca nu are servooo. Adica ceva in plus sa te ajute sa calci ambreiajul mai usor.
si hai ca am facut si topicu asta praf. incearca sa scrii la subiect,sau daca nu regasesti ce te intereseaza deschide subiect nou in aria corespunzatoare,te rog. vine tarzy maine poimaine si ne bate pe toti de nu ne vedem...
ARO CLUB ROMANIA
- amicul
- Membru de elita

Raspuns: Ambreiaj hidraulic
Sorry de incurcatura