am gasit sa cumpar un aro 240 dar as vrea sa fac din el 242 adica sa incchid aproape jumatate din bena
daca stie cineva:
in urma modificari daca o sa am probleme la RAR
unde as gasi plafon si partea din spate de aro 242 si preturi
aro 240
- amicul
- Membru de elita

Raspuns: aro 240
Eu cred ca cu RAR-ul o sa ai probleme pt ca este modificare de masina, si trebuie omologata.
Cu restul de piese o sa ma interesez si eu, pt plafon si spate de cabina.
Cu restul de piese o sa ma interesez si eu, pt plafon si spate de cabina.
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
- George
- Administrator

merge plafon de 320. iti pot gasi nou,daca vrei... 
da' modificarea tre facuta in service autorizat RAR pentru recarosari si treburi d'astea. si autorizarea tre sa cuprinda marca ARO!
da' modificarea tre facuta in service autorizat RAR pentru recarosari si treburi d'astea. si autorizarea tre sa cuprinda marca ARO!
ARO CLUB ROMANIA
- kato
- Membru Devotat

320 ala cu gemulete pe lateral(adica cu cabina mai lunga) si ramele laterale ,spatele vad eu cum il inchidKeo wrote: merge plafon de 320. iti pot gasi nou,daca vrei...
daca poti si un pret ca in fuctie de astea cumpar sau nu aro ala
ala ce ai spus tu ca a fost galben mi sa parut pretul urias , la bani aia cumperi un jeep strain la cheie
- George
- Administrator

ala cu gemulete e 330. pot si d'aia. da' probabil nu iti va conveni pretul...
ma voi interesa cat de curand,si iti dau de stire. si ia in calcul si omologarea,care nu e asa simplu de facut. primul pas ar fi sa ai la indemana un service autorizat de RAR pt astfel de lucrari. ai?
ma voi interesa cat de curand,si iti dau de stire. si ia in calcul si omologarea,care nu e asa simplu de facut. primul pas ar fi sa ai la indemana un service autorizat de RAR pt astfel de lucrari. ai?
ARO CLUB ROMANIA
- kato
- Membru Devotat

este un servis autorizat in TM. SPER SA OBTIN ACTE DE ACOLOKeo wrote: ala cu gemulete e 330. pot si d'aia. da' probabil nu iti va conveni pretul...
- kato
- Membru Devotat

nea KEO ai aflat ceva cu plafonul de 320 ?Keo wrote: merge plafon de 320. iti pot gasi nou,daca vrei...
- George
- Administrator

sincer? nici nu m-am interesat. precis gasesti cusur si la asta,ca zici ca nu e nou,ca nu se mai fabrica de 3 ani...kato wrote: nea KEO ai aflat ceva cu plafonul de 320 ?
cu 242 ala n-ai retinut ca era refacut... gandeste-te cat te costa sa vopsesti o masina,metalizata,si cat costa 5 roti noi. atat. daca tu iei straineza in starea aluia,la banii aia...si inmatriculata,zic...sa-mi aduci si mie vreo 2 zeci...
fara suparare
ARO CLUB ROMANIA
- kato
- Membru Devotat

nea KEO NU AM VRUT SA TE SUPAR !!Keo wrote:sincer? nici nu m-am interesat. precis gasesti cusur si la asta,ca zici ca nu e nou,ca nu se mai fabrica de 3 ani...kato wrote: nea KEO ai aflat ceva cu plafonul de 320 ?
cu 242 ala n-ai retinut ca era refacut... gandeste-te cat te costa sa vopsesti o masina,metalizata,si cat costa 5 roti noi. atat. daca tu iei straineza in starea aluia,la banii aia...si inmatriculata,zic...sa-mi aduci si mie vreo 2 zeci...
fara suparare
dar uitate la asta a costat 5200 euro (16000 ron)inmatriculat cu roti cu vopsea originala este tot al meu cumparat acum 6 luni
- kato
- Membru Devotat

un vopsit ma costa pretul vopselei si orce as face la masina, am 17 ani de servis si imi fac totul singur
m-am lasat pe probleme de sanatate ,dar am inca tot ce imi trebuie in materie de scule !
nu trebuie sa te superi ca mie mi sa parut scumpa . si eu si tu ai cauta varianta cea mai eftina
nu este nici o suparare daca nu vrei sa ma ajuti cu informati ,nu esti obligat
scuze daca te-am ofensat
m-am lasat pe probleme de sanatate ,dar am inca tot ce imi trebuie in materie de scule !
nu trebuie sa te superi ca mie mi sa parut scumpa . si eu si tu ai cauta varianta cea mai eftina
nu este nici o suparare daca nu vrei sa ma ajuti cu informati ,nu esti obligat
scuze daca te-am ofensat
- George
- Administrator

nu e nicio suparare,stai linistit. chiar nu m-a afectat in vreun fel reactia ta. cat despre mitzuba...felicitari,ai facut o afacere beton.
sper ca m-ai inteles tu pe mine,su nu te-ai suparat...d'aia am zis "fara suparare"
cat despre experienta matale de service si faptul ca ti-o poti face singur...asta e alta poveste. cauta un cazan pe marginea drumului si ia-l sa-l faci. la aia ce pot sa ii mai fac,sa iasa ieftin? sa ii cojesc vopseaua?
p.s.: apropos,ar trebui sa fie mai ieftina,doar pt ca e ARO? eu nu cred... vezi ca e rubrica pe aici cu anunturi de ARO din strainatate...vezi ca acolo masinile astea chiar au pret. iar la noi,ieftine sunt doar cazanele de carat varza...cu care,dupa ce le repari de iti vine rau,ajungi mult mai scump decat ai lua-o gata. dar banuiesc eu ca stii deja asta.
sper ca m-ai inteles tu pe mine,su nu te-ai suparat...d'aia am zis "fara suparare"
cat despre experienta matale de service si faptul ca ti-o poti face singur...asta e alta poveste. cauta un cazan pe marginea drumului si ia-l sa-l faci. la aia ce pot sa ii mai fac,sa iasa ieftin? sa ii cojesc vopseaua?
p.s.: apropos,ar trebui sa fie mai ieftina,doar pt ca e ARO? eu nu cred... vezi ca e rubrica pe aici cu anunturi de ARO din strainatate...vezi ca acolo masinile astea chiar au pret. iar la noi,ieftine sunt doar cazanele de carat varza...cu care,dupa ce le repari de iti vine rau,ajungi mult mai scump decat ai lua-o gata. dar banuiesc eu ca stii deja asta.
ARO CLUB ROMANIA
- kato
- Membru Devotat

keo spunemi macar informativ pretu la plafon de 320 si 330 te rog