Moment strangere chiulasa TDX 28

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
KAPA
Incepator
Incepator

Moment strangere chiulasa TDX 28

Post by KAPA »

Salut! Va rog frumos, daca stiecineva care sunt cuplurile de strangere la chiulasa, palier si biele, pentru TDX 28, sa mi le impartasasca si mie.
Si daca stie cineva sigur, daca exista vre-o diferenta intre pistoanele de L27 si cele de TDX 28, ca material. Eu am luat legatura cu cineva de la Slatina de la ALRO unde se turnau odata pistoanele si spune ca nu exista absolut nici o diferenta, desi in mod normal ar trebui ca aceste pistoane de la modelul turbo sa aiba un aliaj mai dens, mai rezistent la temperaturi ridicate.
Va multumesc anticipat!
Cu respect KAPa

mihai aro
Membru Devotat
Membru Devotat

Re: Moment strangere chiulasa TDX 28

Post by mihai aro »

vezi ca sa mai discutat, trebuie sa fie undeva un topic incearca o cautare, am pe acasa dar numai dupa vreo 3 saptamani pot sa te ajut ca-s plecat :-\
KAPA
Incepator
Incepator

Post by KAPA »

mihai aro wrote:vezi ca sa mai discutat, trebuie sa fie undeva un topic incearca o cautare, am pe acasa dar numai dupa vreo 3 saptamani pot sa te ajut ca-s plecat :-\

Am cautat, dar am gasit doar pentru D127. O sa mai astept sa revii tu cu informatii cand ajungi acasa.

Multumesc foarte mult!
Herisanu
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Herisanu »

Servus !!!

Toate raspunsurile la intrebaile tale ti le poate da un motorist care a lucrat la uzina ARO la bancu motor

la incercari motoare ,si acela se numeste Nania si il poti contacta la nr tel 0745042803 ,cel mai tare

in motoare ARO . \:D/ \:D/

COSTYN
Junior
Junior

Post by COSTYN »

salutari tuturor. kapa poti sa-mi spui si mie ce defectiune ai avut la tdx? am si eu tot tdx si am cam 'lucrat' la el. merci
???
KAPA
Incepator
Incepator

Post by KAPA »

COSTYN wrote:salutari tuturor. kapa poti sa-mi spui si mie ce defectiune ai avut la tdx? am si eu tot tdx si am cam 'lucrat' la el. merci
???

Salut. Mersi de intrebare, dar nu am probleme. Eu acum il fac din bucăti.... am facut rost de o chiulasa cu galerii şi turbină, biele, pistoane etc..... tot tacamu pentru a transforma L27 in TDX.
Acuma nu sunt sigur daca strangerile la chiulasa si palier au ramas aceleasi ca la L27.
KAPA
Incepator
Incepator

Post by KAPA »

Herisanu wrote:Servus !!!

Toate raspunsurile la intrebaile tale ti le poate da un motorist care a lucrat la uzina ARO la bancu motor

la incercari motoare ,si acela se numeste Nania si il poti contacta la nr tel 0745042803 ,cel mai tare

in motoare ARO . \:D/ \:D/
Multumesc de informatie, an sa-l sun pe domnu Nania .
Herisanu
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Herisanu »

;) \:D/
KAPA
Incepator
Incepator

Post by KAPA »

Am aflat de la domnul Nania care sunt strangerile. Daca mai intereseaza pe cineva acestea sunt:

* Chiulasa -19 kgf (prima strangere la 10 kgf)
* palier - 17 kgf
* biela - 8 kgf
* volant - 8 kgf

Post Reply