Am citit aici pe site diverse pareri privind consumul la benzinarul L25 pe un M.
Deci, concret, cat e consumul in oras si cat in afara?
Aprinderea electronica de tip gotronic influenteaza acest consum?
Multumesc.
consum L25
- vercingetorix
- Membru legendar

consum L25
Daca nu Aro, atunci ce ?
- Cotizo
- Membru Devotat

Re: consum L25
15-17l% la un motor reglat bine. In offroad probabil mai mult. Semaca iti poate spune mai multe despre gotronic pe L25.
- vercingetorix
- Membru legendar

Hm, am vazut opinii aici pe site potrivit carora un motor reglat bine ar consuma cam 11% in afara si doar vreo 13-14% in urban.
Din cate imi dau seama, e si mult folclor.
Sau marjele la motorul asta sunt foarte mari.
Oricum, incep sa inteleg mai bine de ce a fost echipat din fabricatie cu suporti pentru canistre...
Din cate imi dau seama, e si mult folclor.
Sau marjele la motorul asta sunt foarte mari.
Oricum, incep sa inteleg mai bine de ce a fost echipat din fabricatie cu suporti pentru canistre...
Daca nu Aro, atunci ce ?
-
tcu
- Junior

motor nou-nout aprindere gotronic 15-17% mixt cu 70 km cu a 4-a afara si condus frumos cam 65 la ora, decapotat total
sincer sub 17 doar oras nu cred
in offroad merge lejer la 40-45%, dar in conditiile astea poti sa calculezi consumul litri/ora functionare
sincer sub 17 doar oras nu cred
in offroad merge lejer la 40-45%, dar in conditiile astea poti sa calculezi consumul litri/ora functionare
- gorishor
- Administrator

Pai hai joi pe la 18:30 la intrare in parcul Carol. Vei avea onoarea sa pipai unul care consuma cam 11-12 afara si vreo 15-16 in minunatul nostru Bucuresti.vercingetorix wrote:.....un motor reglat bine ar consuma cam 11% in afara si doar vreo 13-14% in urban.
Din cate imi dau seama, e si mult folclor.....
Gore
YO3IGR
B 244 ARO
YO3IGR
B 244 ARO
- vercingetorix
- Membru legendar

M-ar fi tentat daca imi spuneai de un consum de 11-12 % in oras, as fi venit fuga.gorishor wrote:Pai hai joi pe la 18:30 la intrare in parcul Carol. Vei avea onoarea sa pipai unul care consuma cam 11-12 afara si vreo 15-16 in minunatul nostru Bucuresti.vercingetorix wrote:.....un motor reglat bine ar consuma cam 11% in afara si doar vreo 13-14% in urban.
Din cate imi dau seama, e si mult folclor.....
E un motor sinucigas penru bugetul unei familii obisnuite, parerea mea.
Va urez succes in ce tot ce faceti, iar eu imi voi cauta un motor diesel.
Daca nu Aro, atunci ce ?
- gorishor
- Administrator

Motorul nu-i sinucigas, ca nu se autosinucide singur pe sine insusi.
Dar nu inteleg. Vrei un M pe post de masina de zi cu zi in Bucuresti? Credeam ca va fi a "n"-a masina a familiei, folosita pentru plimbari on/off road. Si in cazul acesta nu cred ca ar trebui sa fie pe primul loc consumul.
Oricum, ideea era de invitatie la intalnire.
Dar nu inteleg. Vrei un M pe post de masina de zi cu zi in Bucuresti? Credeam ca va fi a "n"-a masina a familiei, folosita pentru plimbari on/off road. Si in cazul acesta nu cred ca ar trebui sa fie pe primul loc consumul.
Oricum, ideea era de invitatie la intalnire.
Gore
YO3IGR
B 244 ARO
YO3IGR
B 244 ARO
- Cotizo
- Membru Devotat

LPG, copii! Poti pune o instalatie de gaz si te dai cu echivalentul a 10% - basca motorul ala vechi se simte si mai bine cu un carburant cu cifra octanica ca in anii '50... Iti creste si autonomia, esti ecologic, tot ce vrei...
-
tcu
- Junior

ptr masina de zi cu zi poti sa consideri ca are un consum ca orice alt 4x4 modern, de ex. Pajero 2.8 td imi ia 17% diesel in oras, oricum la traficul de azi orice motor mai mare de 2.5 ajunge la consumul asta +/-2 litri
personal nu cred povesti despre astfel de motoare cu consumuri de 10-11% oras
pentru plimbari la pescuit, etc. motorul pe benzina e brici, nu scutura, zumzaie frumos ba chiar poti vorbi cu pasagerii fara sa tipi la ei
personal nu cred povesti despre astfel de motoare cu consumuri de 10-11% oras
pentru plimbari la pescuit, etc. motorul pe benzina e brici, nu scutura, zumzaie frumos ba chiar poti vorbi cu pasagerii fara sa tipi la ei