Ptc trebuia sa montam doua proiectoare pe un ford transit am hotarat sa folosim si un releu,toate bune si frumoase l-am cumparat am ajuns cu el acasa si pentruca sunt un tip mai curios l-am desfacut un pik inainte de montare sa ma asigur ca totul e ok,si surpriza, pozele spun totul.
Voi ce parere aveti? ,arata a releu minunea asta ca eu nu am mai vazut releu ca asta.
Releu?
Moderators: mariusjaz, socratee
- cristi36111
- Membru Devotat

Releu?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by cristi36111 on 16 Jul 2010, 22:05, edited 1 time in total.
Unde nu-i drum, acolo e ARO si reciproca este valabila.
- cristi36111
- Membru Devotat

Re: Releu?
Este compus din doua bucati de fier (tabla). Nici bune conductoare nu par,dupa cum se vede.Nu sunt din aluminiu si nici din cupru poate o fi platina
.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- gorishor
- Administrator

Eu as zice sa vezi partea buna a lucrurilor.... ca nu sunt legate toate 4 contactele intre ele 
Probabil a fost facut sa fie "punte" in instalatia vreunei masini. Si normal ca era mult mai ieftin. Si mergand pe linia de distributie a pieselor, ori din prostie, ori sa iasa banu' mai mult, a devenit releu.
Probabil a fost facut sa fie "punte" in instalatia vreunei masini. Si normal ca era mult mai ieftin. Si mergand pe linia de distributie a pieselor, ori din prostie, ori sa iasa banu' mai mult, a devenit releu.
Gore
YO3IGR
B 244 ARO
YO3IGR
B 244 ARO
- cristi36111
- Membru Devotat

Sunt doua punti.In total is 4 pini si ii o punte pe 2 si una pe ceilalti 2.
- hbogdan
- Membru Devotat

Exact, simuleaza contactele facute de bobina dintr-un releu. Merita o vizita la OPC?
Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP
- cristi36111
- Membru Devotat

Cu alte cuvinte nu face nimik ,pot spune ca inrautateste lucrurile.Ganditi-va ca sunt mai multe fire, care se leaga pe acolo in scimb cand il legi fara releu stii una si buna ca ai un (+) si un (-).Te mai miri de ce i-au foc masinile in ziua de azi,pai iti pui proiectoare cu releu din asta si te trezesti, ca iti iau firele foc.
- hbogdan
- Membru Devotat

Daca se respecta pinii, nu face nimic.
Daca nu, in schimb, vorba ta, s-ar fi tras plusul de putere la masa... Si fara siguranta inseriata... pfff, nici nu imi vine sa ma gandesc.
Daca nu, in schimb, vorba ta, s-ar fi tras plusul de putere la masa... Si fara siguranta inseriata... pfff, nici nu imi vine sa ma gandesc.
Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP