Am citit cu atentie regulamentul si acum sunt lamurit.
Rog administratorul sa stearga acest post.
In ce priveste avertismentul dat, nu va fi nici o problema, de acum voi fi doar read-only, un simplu cititor.
cate Aro mai sunt in Romania !
- vercingetorix
- Membru legendar

Re: cate Aro mai sunt in Romania !
Daca nu Aro, atunci ce ?
- George
- Administrator

gorishor a "suferit" recent un control pe drum, in timp ce mergea la Campulung, si a scapat, ca sa zic asa. in sensul ca s-a minunat si ala de la rar de asa masina. ideea e ca se poate, iar atitudinea lor este defapt o prejudecata bazata pe ideea impamantenita ca aro e o rabla. atitudinea asta nu o regasesti numai la cei de la rar, ci in randul multor cunoscatori (sau nu) de masini. iar ARO CLUB ROMANIA exact asta isi doreste...sa schimbe o imagine falsa. exemplul cu gorishor arata ca se poate. daca vor fi mai multe situatii de gen, plus iesiri in atentia publicului, este posibil sa se schimbe ceva. poate nu maine...poate peste 50 de ani. dar... merita incercat, zic eu. iar pentru asta fiecare dintre noi trebuie sa avem grija de masina, sa o intretinem, sa o reparam la timp cu inlocuiri de piese si nu legata cu sarma... nu?!alex wrote:un nene de treaba la rar , cand mi-a adus masina de la rampa de inspectie, mi-a zis asa:
"arata binisor....dar....nu scapi....nu ai nici o sansa!".
stiu ca e greu, dar nu e imposibil ! asadar...succes tuturor, si fiecaruia in parte, in a-si ingriji masina asa cum trebuie.
ARO CLUB ROMANIA
- vercingetorix
- Membru legendar

Revin cu rugamintea sa se stearga acest subiect.
Vad ca deja se discuta off-topic de se rupe gardul.
Vad ca deja se discuta off-topic de se rupe gardul.
Daca nu Aro, atunci ce ?
- George
- Administrator

politica forumului este sa nu se stearga nimic decat daca este neaparat necesar. vrem sa limitam offtopicul, nu sa cenzuram informatia.
multumesc de intelegere.
multumesc de intelegere.
ARO CLUB ROMANIA
- gortu
- Membru de elita

Pacat !Tot mai multe ARO dispar.Cea ce ar fi si mai tare ar fi sa ne pregatim ARO-urile bine de tot si sa facem un tur de tara (sau jumate din tara).Asta le-ar pune capac tuturor care cred ca ARO este rabla.Daca ne strangem toti care au ARO de pe forum o sa iasa o caravana de 40 de masini poate si mai mult.Asta o sa le arata ca ARO nu a murit si nici nu o sa moara atata timp cat noi suntem iubitori ai marcii, si ducem marca mai departe !
- baciudibaciu
- Membru legendar

gortu wrote:Pacat !Tot mai multe ARO dispar.Cea ce ar fi si mai tare ar fi sa ne pregatim ARO-urile bine de tot si sa facem un tur de tara (sau jumate din tara).Asta le-ar pune capac tuturor care cred ca ARO este rabla.Daca ne strangem toti care au ARO de pe forum o sa iasa o caravana de 40 de masini poate si mai mult.Asta o sa le arata ca ARO nu a murit si nici nu o sa moara atata timp cat noi suntem iubitori ai marcii, si ducem marca mai departe !
de mult timp ,poate prea mult timp incercam asta !
din pacate si actuala criza -financiara pentru multi dintre noi ne face sa neglijam AROurile noastre,sa le trecem pe locul 2 sau3 la intretinere,in fata celorlalte masinarii din ograda
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d